*מרגיש גאה* עשיתי נקיון פסח

• פותח הנושא 007bg
  • פורסם בתאריך

Ayelet chan

New member
פסח שמח!!! D:

אתם לא יכולים לתאר כמה לחם אני מביאה למפגש ם.ם לכולם!!$@!$ DD: (טוב, לא לכולם ._.)

Commander X

New member
חג פסח שמח לכל פורום בליצ'../images/Emo162.gif

כולם תהנו בחג ותאכלו
ובלי שום
מובן !אחד אחד אחד. ותחשבו על
הרשע שהפך אנשים ל
יות ואז בא
הנביא והציל את כולם XDDDDDDD *פיק הזוי וקצר לפסח* *עזבו אני פשוט רוצה להשתמש בכל האייקונים*. הא ותאכלו
כי תותים זה כשר.

marinaaa

New member
../images/Emo155.gifחג פייסח שמייח../images/Emo155.gif../images/Emo110.gif

שיהיה לכולכם חג פייסח שמייח וכשר:] הרבה מצות עם שוקולד וכשהאפיקומן שלכם יכיל הרבה כסףXD ~יויום טוב~

MrsGreen

New member
חג שמח וכשר לכולם ^_______^

אוהבתתכם! (אמרו שתהיה סערה בראשון O_O ) 3>

Goggle Girl

New member
ציור ם_ם;;;

פוטושופ. עכבר. רק עכבר. והרבה CTRL Z כי הם ידידי הטובים ביותר 3> באגים ידועים - יד עקומה לחלוטין, שחיפיות מסויימת. X3 תהיו עדינים, אין לי טאבלט

זה ניראה כמו התלבושת של סוי ._.

(רק המכנסיים בגלל החלקים בפתוחים בצדדים) אבל יצא לך מצחיק XD הכל מצחיק XD מצחיק זה טוב XD אל תשימי לב אליי >.> ני סתם מסטולה. מחר ני לא בבית ;; אחות באקה הייתה חייבת לדפוק נפקדות להכנס למפשפט, וליהיות מרותקת לבסיס ל21 ימים >< אז אנחנו נוסעים לבסיס שלה שהוא בערך 5 שעות מהבית ;;

אתם יודעות איך אני יודעת שזה ניראה

כמו התלבושת של סוי?! כי צפיתי בפריקינג פרק 57 15 פעמים!!!!!!! 15!!!!!!!! אלהים אני מכורה @@ המורה בחוג אומנות בחר נושא ראשי לשנה. אהבה. אז החלטתי לצייר תמונת יורוסוי על קנבס (בד) XD כל כך שווה *__* ציור יורוסוי תלוי בחדר *~* צפיתי ב57 יותר מידי ;; עכשיו הכל יורוסוי ;;

BlackEyedSpirit

New member
איזה חוגאומנות חרא ><

בחוג שלי יש מלאמלאמלא ספרים עם ציורים ממשממש יפים, ואת בוחרת מה לצייר. או שאת מביאה תמונה מהבית. אין נושא מסויים X____X

ככה זה גם אצלנו

פשוט יש נושא שנתי שעושים עליו ציור אחד ואותו ציור מוגש לתערוכה גדולה

Goggle Girl

New member
זה לא התלבושת של סוי ../images/Emo58.gif 55?

כל מכנסי השיניגאמים ככה '-' תסתכלי בפתיחה החדשה. רואה בצד הרגליים של איצ'י בבאנקאי את התחבושות של זאנגטסו? זה מלבד ההוכחה שהוא לא לובש תחתונים (3>) איך שכל השיניגאמים לובשים את המכנסיים שלהם. סוי פונג פשוט לא לובשת חולצה שמכסה את האיזור הזה כי הבד יהרס כשהיא תשתמש ביכולות שלה.

../images/Emo58.gif70,58

אבל זה רק בבנקאי >.> האיצ'י שם בלי בנקאי (לפי הזמפקטו). וזה לא אצל כל שיניגמי >.<

Goggle Girl

New member
זה כן אצל כל שיניגאמי ../images/Emo58.gif 42

החולצה שלהם נכנסת בתוך המכנסיים ואז היא מכסה את האיזור שהמכנסיים לא מכסים ובגלל שזה אותו בד ואותו צבע לא שמים לב להבדל. שימי לב לאורך המטורף של החולצה של איצ'יגו. זה יותר ממספיק מלכסות את זה. (חיפשתי וחיפשתי אבל אין לי באוסף הקאפים תמונה של ירכיו חשופים >: משמע שלא הייתה תמונה כזאת מלבד הבאנקאי עדיין XD)

למעלה