*מרגיש גאה* עשיתי נקיון פסח

• פותח הנושא 007bg
  • פורסם בתאריך

Fay Wood

New member
זה מספיק חשוב כדי לנצל"ש- ../images/Emo168.gif

אמ, אוקי, אולי קצת נרגעתי מההיסטריה שהייתי בה קודם, אבל היה פיגוע בתל אביב בתחנה המרכזית. אם מישו יודע אם האנשים שנסעו לחולון לעולמות נסעו דרך התחנה המרכזית בבקשה להתקשר אליהם. אני מתקשרת בינתיים לכל מי שברשימה שלי בפלאפון, אבל זה ממש לא הרבה. אחרי כל כך הרבה זמן שלא היה כלום.. אלוהים יישמור את כולם שם.

coral chan

New member
זאת התחנה המרכזית הישנה ../images/Emo210.gif

הסיכויים שמישהו באמת עבר בה לשם מטרת נסיעות קלושה,לפחות כך אני מקווה.

Fay Wood

New member
סעמק, יש שתיים כאלה? X__X ../images/Emo168.gif

רשום שאוטובוסים לעולמות יוצאים מהתחנה המרכזית, אבל מאיזו מהן? אעעע, אלוהים בבקשה שאף אחד לא היה שםם X___X

Fay Wood

New member
אוקיי, נרגעתי.. ../images/Emo168.gif

הם באמת אמורים לצאת רק מהחדשה, ונקווה שאף אחד לא הלך לישנה.. ועכשיו אנשים מפגרים צועקים עליי ללכת לאכול כשאני פה בהיסטריה לבדוק שכולם בסדר. >< גרר, אני מתפגרת פה. ;----;

Fay Wood

New member
איכסה. ../images/Emo168.gif

איכסה אנשים. איכסה בית ספר. איכסה צביעות. נמאס לי להפגע מהם. פשוט נמאס. "תוקעים לך סכין בגב ואז שואלים אותך- 'למה תקעתי לי סכין בגב?'" ואז הם עוד משקרים. איך היגעתי למצב הזה שאני נפגעת כל פעם מחדש? אין לי מושג. נמאס לי.

RaVeN IYI

New member
._. צריך ללמוד מטעויות

כבר קרה לך פעם ככה, למה את חוזרת לסמוך על אנשים לא אמינים? ;[ אני אומרת תכי בהם במגב. ואיך הגגעת לבית הספר? ._.;; חופש XO

AnimeLiker

New member
שאלה-תענו ותהנו

היה לי משתמש אחר בפורום אנימה, אבל לא אהבתי את השם שלו אז עזבתי אותו עכשיו, פתחתי את המשתמש הזה בעיקר בשל השאלה הזאת: (היא לא קשה, פשוט תענו בלי להספים או לעשות מזה סיפור. אני חוזר, אני לא יודע איפה אתם גרים ואני לא חמוש) הגעתי לפילרים בסדרה של בליץ' והמוח שלי מתחיל להינמס באיטיות (תופעה אופיינית לצופי נארוטו). חשבתי שכדאי לי להמשיך במאנגה. באיזה פרק במנגה ממשיכה העלילה של הסדרה? רואים... לא הכאיבה לכם השאלה הזו.

AnimeLiker

New member
איזה CHAPTER?

לא VOMLUME-אלה הפרק עצמו. אין לי מושג אילו פרקים הם כרך 21. תוכל להגיד לי? אולי אני בכל זאת יודע איפה אתה גר

Hinamori

New member
../images/Emo58.gifלפרק 12 של מאי אוטומה

TAKUMI: [wincing pain] AKIRA: Oh noes! Medicine! [bam KISSU~] TAKUMI: Um, Akira-- AKIRA: Yous a dumbass. TAKUMI: Oh, I know, but I could probably have taken my medicine myself-- AKIRA: SHADDUP AND LET ME HAVE MY MOMENT. TAKUMI: [blink] AKIRA: ...dumbass. MASHIRO: All my hopes of inter-country love are DYING. ARIKA: Wow, boy!love is hot. SHIZURU: [doesn't bother correcting]​
אני אוהבת את LJ XD

Hinamori

New member
זו רק אני או שהפכנו לפורום קלאמפ ?

יבש פה כמו |הכנס כאן משהו יבש מאוד| T_T;;

למעלה