King Crimson יווו הכנסתי גם אותה איזה כיף
H Human Nature New member 7/9/03 #22 N? ../images/Emo12.gif |טל| † הממ... אני לא חושב שיש אמנים ב-n. אולי, איזו כונפה אחת.. הממ.. די אלמונית. אני אפילו שונא אותה. Natalie Imbruglia? ככה קוראים לה?
N? ../images/Emo12.gif |טל| † הממ... אני לא חושב שיש אמנים ב-n. אולי, איזו כונפה אחת.. הממ.. די אלמונית. אני אפילו שונא אותה. Natalie Imbruglia? ככה קוראים לה?
T Torn New member 7/9/03 #27 יש לי תחושה שאתה רציני../images/Emo70.gif תעלה למעלה ותקרא את ההוראות של המשחק, ותנסה להבין...... ובשבילך האות הבאה היא -E-
יש לי תחושה שאתה רציני../images/Emo70.gif תעלה למעלה ותקרא את ההוראות של המשחק, ותנסה להבין...... ובשבילך האות הבאה היא -E-
T Torn New member 7/9/03 #28 Evanescence../images/Emo99.gif יאללה עוד -E-, הייתי חייב לדחוף אותם לפה ...
H Human Nature New member 7/9/03 #30 לעזאזל אתך, 3ח3וחה ../images/Emo3.gif |טל| † E? Eurythmics. כן, כן- שוב S
T Torn New member 7/9/03 #32 ואני מציע../images/Emo70.gif אבי הגיע הזמן שתשנה את החתימה שלך, לא??? חחח, רוני, הֲתהיי הֶחָתוּלָה הַסּקְסִית שלי הַלַּילָה? . ובחזרה למשחק, האות האחרונה היא -S-
ואני מציע../images/Emo70.gif אבי הגיע הזמן שתשנה את החתימה שלך, לא??? חחח, רוני, הֲתהיי הֶחָתוּלָה הַסּקְסִית שלי הַלַּילָה? . ובחזרה למשחק, האות האחרונה היא -S-
S shmezz New member 7/9/03 #33 |אייקון דירטי הנעל|../images/Emo3.gif היית מת.... נכון טל (ולא...לא יעזוא לך עד שלא תפסיק לצרף אותה אני לא אפסיק לקרוא לך ככה )
|אייקון דירטי הנעל|../images/Emo3.gif היית מת.... נכון טל (ולא...לא יעזוא לך עד שלא תפסיק לצרף אותה אני לא אפסיק לקרוא לך ככה )
S shmezz New member 7/9/03 #34 אתה חמודי אתה יודע../images/Emo13.gif וממשיכה במשחק Smashing Pumpkins ובשביל הנעל בית החביבה עלי...S כן יקירי שוב S ואם אתם נתקעים יש לי עוד כמה Sים....
אתה חמודי אתה יודע../images/Emo13.gif וממשיכה במשחק Smashing Pumpkins ובשביל הנעל בית החביבה עלי...S כן יקירי שוב S ואם אתם נתקעים יש לי עוד כמה Sים....
T Torn New member 8/9/03 #37 אהמ........ אח"כ בוא נסיים עם המשחק הזה קודם , אהמ...Reamonnהאות הבאה היא -N-
T Torn New member 8/9/03 #39 x-ray טוב נו סתם המצאתי את זה, למרות שבאמת נראה לי שיש דבר כזה מה מתחיל ב-X- חחח....