זה *נגמר* ב-X, לא מתחיל. |טל| †
S shmezz New member 9/9/03 #47 Smash Mouth ומה איזה סיוט.... אהההההה.....נכון בית ....תזכיר לי שוב מה זה
M michalas New member 9/9/03 #48 hanson../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יו!!! הכנסתי אותם לפהההההה איזה כייףףףףףףףףף!!!!!! אני כל כך אוהבת את הלהקה הזאת!! אין לכ מושגגגג כמה המוזיקה שלהם טובההההההההההה!!!! יאלה, ב-n
hanson../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יו!!! הכנסתי אותם לפהההההה איזה כייףףףףףףףףף!!!!!! אני כל כך אוהבת את הלהקה הזאת!! אין לכ מושגגגג כמה המוזיקה שלהם טובההההההההההה!!!! יאלה, ב-n
J jt7785 New member 9/9/03 #50 Nightwish ../images/Emo8.gif את רואה מיכל, הכנסתי לך עוד אחד שרצית וחחחחח מה הקטע עם הנסון?
M michalas New member 10/9/03 #51 מה מה הקטעעעעעעעעע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אני מעריצה שלהם מכיתה ה' אני מכירה כל שיר שלהם בע"פ ואני פשוט אוהבת תמוזיקה.... הם הלהקה ה...הלא יודעת איך להגדיר את זה... אבל הם תמיד יהיו לי בלב....חחח
מה מה הקטעעעעעעעעע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אני מעריצה שלהם מכיתה ה' אני מכירה כל שיר שלהם בע"פ ואני פשוט אוהבת תמוזיקה.... הם הלהקה ה...הלא יודעת איך להגדיר את זה... אבל הם תמיד יהיו לי בלב....חחח
A anastacia the voice New member 17/9/03 #52 יחראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אין בH אז אני מעביר לאות A ANASTACIA