משחק הפנטזיה-וואלטה 2004

../images/Emo41.gif משחק הפנטזיה-וואלטה 2004 ../images/Emo41.gif

בשעה טובה משחק הפנטזיה החדש לוואלטה מוכן. בעקבות הבקשות במהלך משחק הפנטזיה בטור, הוחלט על שינוי המתכונת של משחק הפנטזיה. המשחק כעת הוא מעט יותר מסובך, אך הוא עשיר יותר באפשרויות והוא אמור להיות דינאמי יותר ומעניין יותר. הגרסה שאנחנו מעלים לוואלטה היא גרסה ניסיונית, שלפיה אנחנו נבנה מודל של משחק לקראת עונת 2005 והפרו-טור. לכן אנחנו נשמח לקבל ביקורת, הערות, הארות והצעות לשיפור למשחק. תודה רבה לאודי טל ולאילן שחם שעזרו בבניית המשחק. בהצלחה לכולם! נ.ב בגלל שאני ממש גרוע בחישובי הנקודות, אני צריך מתנדב שיוכל לקחת עליו את המשימה הלא פשוטה הזו. אם יש מישהו שמעוניין להיות אחראי לכך, פנו אלי במסרים.

orenwil

New member
הסברים על הקבוצות והרוכבים

אם אפשר לקבל קישור לאתר בו הסבר על הקבוצות והרוכבים (באיזו קטגוריה מתמודד כל אחד (דירוג כללי, מלך ההרים וכו'))

תבדוק בלינקים שיש בשרשור...

מתחת, יש שם לינקים לאתרים שמסקרים את הוואלטה. הכי חשוב זה לעבור על המסלול של הוואלטה, יכול להיות שכדאי לבחור מראש 2 רוכבים שמתאימים לשבוע הראשון של הוואלטה ולא להמשך (יש אפשרות החלפה של שני רוכבים ביום המנוחה הראשון). אני לא מכיר אתר שמפרט באיזה קטגוריה מתמודד כל רוכב, אבל במידה ואתה מתלבט לגבי רוכב מסוים אתה יכול לשאול גם בפורום וגם במסר אישי לגבי הרוכב. תבדוק בלינק שאני מצרף (טודוסייקליסימו) יש שם רשימה של כל הרוכבים וההשגים שלהם משנת 96, זה אולי יעזור לך. אתה צריך לבחור את הרוכבים ע"פ ה-ABC.

assisan

New member
שאלה ?

סעיף אחרון של הניקוד, "פועל מקבל ניקוד בשווי של הכפלה של ערכו. הכוונה לכל המתחרים או רק לפועלים? מי ואיך מוגדרים פועלים? אשמח אם אפשר לפרט יותר סעיף זה. תודה אסי

arieleco

New member
הרשימה הסופית משתנה כל הזמן

כדאי למהמרים הכבדים להמתין ליום חמישי, אתמול היו שינויים בפאסה, היום בויני ובטי מובייל [סבולדלי וכריסטיאן וורנר לא בטוחים]

במידה ומישהו בחר רוכב שלא...

נכנס בסוף, שישלח לי מחליף ואני אשנה את הקבוצה. שינויים עד יום שבת ב-14:00.

assisan

New member
מה עם?

FRIGO Dario רשום כמשתתף באתר הרשמי אך לא מצאתי את שמו ברשימת משחק הפנטזיה? אסי

shay jim

New member
שאלה

עד מתי מותר לקבוצות לשנות את ההרכב ? באתרים שונים ישנן רשימות משתתפים שונות האם האתר הרשמי של המרוץ הוא האמין ביותר ?

במידה ורוכב שנבחר על ידי...

אחת הקבוצות, לא יתחרה בסופו של דבר (ביום שישי יהיו רשימות סופיות). ניתן יהיה לבצע החלפה עד שבת ב-14:00. לא ניתן להחליף רוכב שמשתתף בוואלטה ונבחר על ידי הקבוצות. ב-15 לספטמבר יום המנוחה הראשון, יש אפשרות לבצע החלפה של שני רוכבים מתוך התשעה.

natyh

New member
הקבוצות

אף קבוצה לא בחרה בקולדו חיל מליברטי , אף אחד לא בחר בוולוורדה אלחנדרו או באלדיו חימנז , אף אחד לא בחר ברוברטו לייסקה ,או ביורג יאקשה . רק קבוצה אחת בחרה באנחל וויסקוסיו . נתי

למעלה