משחק הפנטזיה-וואלטה 2004

shay jim

New member
בלוקי ???

האם בלוקי התאושש לחלוטין מהפציעה הקשה ? עד השלב הזה של העונה העניין לא כל כך ברור . מישהו יכול לזרוק איזה טיפ לגביו ?

natyh

New member
לא לחלוטין

אבל הוא סיים את הטור הבסקי מירוץ קטעים ראשון שהוא סיים . כלומר הוא לא מוביל אבל מביאים אותו להתחרות על מנת שיכנס לכושר ראה סנטייגו בוטירו , שבתחילת הטור היה חלש אבל בנג"ש החל לחזור לעצמו . אני מהמר על פרישה בסוף שבוע ראשון , אם יסיים שבועיים זה הישג אם יססיים את כל הוואלטה אז הוא מועמד לניצחון שנה הבאה . נתי

shay jim

New member
פטאקי

הוזזכרה כאן בפורום פציעה ( ואף פרישה ) של פטאקי , אולם בכל הרשימות אני רואה שהוא פותח . האם הוא כשיר ובריא ? אני לא רואה התנפלות עליו בבחירות של הקבוצות, למה ?

פטאקי כנראה מגיע...

הוא נפצע שבוע שעבר פעם נוספת בכתף במהלך מרוץ קטעים בהולנד, אבל נכון להיום הוא אמור להגיע. הסיבה שהוא לא נבחר על ידי הרבה קבוצות, היא שהוא לא כשיר במאה אחוז. ובנוסף המסלול הוא לא קלאסי מבחינתו, יש מעט מדי קטעים שטוחים לגמרי קטעים בהם אין לא מתחרים.

בועז, סחתיין על החידושים...

והתחכום
הרשימה המופיעה בפרסום שלך (זו עם הניקוד) מעודכנת? נ.ב.- תגיד, יכול להיות שבייבי פייס לא בקבוצה שלך, או שאני לא רואה טוב?

אלעזר,

הרשימה בלינק היא המעודכנת (להוריד רק את קאזגרנדה). בייבי פייס זמנית לא בהרכב שלי, בערב ראש השנה (יום המנוחה הראשון) הוא יחזור להוביל את קבוצת רק לא אולריך #4.

למעלה