משחק הפנטזיה-וואלטה 2004

natyh

New member
יופי

איך הסליחה לא ראיתי . ושאלה לאודי לפי הרשימה מופיע דוד בלנקו בהרכב של קלמה . בלנקו הוא הברומטר של קלמה , בכל מירוצי פתיחת העונה בהם הופיע אלחנדרו ניצח . מאז הסיפור של חזוס מנצנו האיש נעלם , והנה ראיתי אותו במשחק מופיע . אודי על סמך איזה קישור החלטתם שהוא בהרבכ ??? האם מדובר בהרכב סופי או בהשערה בלבד ??? האם העובדה שבלנקו בהרכב משמעותה שיפור המצב הפננסי של קלמה ??? נתי

Mont Ventoux

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד

אכן נראה שיש פה מקצה שיפורים רציני המוסיף עניין. כל הכבוד, למרות שזה ממש סתימת פיות - על מה נתלונן עכשיו אוף?
אוי, צריך לבחור קבוצה? איך עושים את זה? נתקעתי בקפיצות למים של האולימפיאדה (כן, כן) היה מרתק, ואם הייתם עוברים לפרשנות של יורו אז לא הייתם חושבים שאחרי שלוש קפיצות נגמר העניין (שעות משדרים מירוצי אופניים, ומה קורה שם? כלום!).
בועז, אז אם צריך עוד מעקב אחר המשחק - יש על האש (נו, התעצלתי למסרר). וחוץ מזה, אין לך סרנדה קצרה יותר לאלמונית? פשוט צריך לעשות המון סקרולינג עד שמגיעים לקישור...חח

ido mazor

New member
וונטו

1. קודם כל יש פה כמה פולנים (מבירורים אחרונים עולה שאני 3/4 פולני ולא חצי כמו שחשבתי, המצב חמור), תמיד נמצא על מה להתלונן. 2. לא קורה כלום במירוצי אופניים? ראית את השידורים מהוולודרום? מדהים! במיוחד ביילי האוסטרלי שלקח דאבל בספרינט ובקיירין, יש לו טכניקה של סיום שהוא עושה ווילי על קו הסיום! מטורף! 3. בועז משורר ידוע, תני לו להתבטא. 4. מה דעתך? לאור המסלול של הוואלטה האם, יותר מתמיד, רק מטפס טהור יוכל לנצח? מישהו משקל נוצה כמו הארס או סביליה או המילטון, אן שגם לקונאגו ואלוורדה וינוקורוב ושות' יש סיכוי?

ונטו תודה רבה!

עכשיו אני יכול להיות רגוע, בניגוד לספירה במשחק של אתונה, הפעם לא יהיו טעויות בחישוב הנקודות. ופעם נוספת תודה, גם על הניהול של משחק הפנטזיה השנתי. ועכשיו, שאלת בונוס: מי זו האלמונית שלי?

shay jim

New member
so????

מהי האלמונית ? כולנו כאן במתח ! אי אפשר להתרכז ולבנות קבוצה לוואלטה .

Mont Ventoux

New member
הו, הוולודרום היה נהדר

ואם לחזור לוואלטה, אז אתמול באמת עשיתי שוב איזה מסע מסודר בדפדפן הפרופילים באתר, ככה לנסות לראות איך הרצף יתקבל. קודם כל, אין רגע דל (פה ושם זרקו כמה ביסקוויטים בשביל אנשי הגרופטו המזדמנים [=מתאים לבריחה שלאף אחד לא יהיה כוח להחזיר]) - המארגנים ממש השתוללו. אבל- יש לא מעט טיפוסים בדירוג גבוה שהם לא כל כך דלילי חמצן - עניין שמגדיל את סיכוייהם של המטפסים מן הדרג השני. הקטע נגד השעון לסיירה נבאדה הוא ממש ארוך (+דליל חמצן) אבל המארגנים מעריכים שהמהירות הממוצעת בו תהיה 27 קמ"ש - וזה אומר שבגדול, זה לא כזה תלול, ומטפס מעולה ,שהוא שען לא טוב, כנראה יפתח שם פחות זמן מן הצפוי, או יצמצם פחות זמן ע"ח ה- ITT של קטע 8 (בשביל להכניס לפרופורציה: ארמסטרונג באלפ דואז עשה 23.44 קמ"ש על חצי מרחק לערך). לדעתי יהיו לא מעט פייבוריטים שיסתפקו בנצחון קטעים, ומי שינצח בכללי יהיה לאו דווקא מטפס טהור, אלא מי שיהיה יותר קשוח ויותר רעב. כמובן שמומלץ שבשבוע האחרון ישארו לו איזה 2-3 פועלים מתפקדים.

השאלה היא איך ישפיע המאמץ...

המצטבר על הרוכבים. לאיזה רוכבים יהיו היכולות להתאושש אחרי כל קטע בהרים. אני מאמין שבימי ההרים הראשונים יהיו לפחות 10 רוכבים צמודים, אבל לקראת השבוע האחרון, הרוכבים יתחילו להתרסק. לדעתי הקטע הקריטי יהיה הקטע ה-20, בסיירה של מדריד. קטע הרים קשה ביותר, קטע שיאפשר גם לפתוח פער לנג"ש וגם לשבור את הרגליים של השענים. צריך לשים לב לקרלוס ססטרה, הוא מגיע עם קבוצה טובה (ומנהל ערמומי) הוא מסוגל לעשות את זה.

עידכוני רוכבים...

בקבוצות: לאמפרה, טי מובייל, ויני קאלדריולה, וסי אס סי, יש שינויים בסגל. השינוים עודכנו ברשימה של המשחק.

בוטרו במקום סאבולדלי...

והוי במקום יקוב פיל. בוטרו 100 נקודות הוי 80 נקודות. אם מישהו בחר באחד הרוכבים, שישלח לי את ההחלפה במסר.

ברגע שראיתי שסנטי שם...

פיספסתי את אריק צאבל. הערך של צאבל הוא: 150 נקודות.

natyh

New member
לפי הקבוצה של בועז

זהו אכן האיש שהוא הברומטר של ליברטי , לא לקח להיראס הרבה זמן לאחר הפרישה של אנחל , לפרוש בעמצמו . ואני מעריך שיקח לו לאנחל זמן לחזור לעצמו פיזית ומנטלית . מעניין שאף קבוצה לא בחרה במיגל אנחל מרטין מסניור דובאל , למרות העונה המדהימה שלו והניצחון בסאן סבסטיאן , וכנ"ל לגבי ליאורנדו , אותה קבוצה אותו שבוע ניצחון במקום אחר . נתי

Mont Ventoux

New member
כן, בועז,יאיר בר ושי בן חיים נדרשים

לחילופים בעקבות שינויים ברשימה: בועז שחר: תחליף ל – Vicioso Usov יאיר בר: תחליף ל – Piil שי בן חיים: תחליף ל – Rincón פה יש רשימה פחות או יותר מעודכנת, כשהירוקת מעידה על שינויים אחרונים, אבל כדאי להמשיך לעקוב אחרי הרשימה ב- http://www.cycling4all.com/r04rvs0t.php אגב, יש כמה ערכים קצת לא ברורים בעיני - דוג' זה הגבוה של ברוזגין, וזה הנמוך מן הצפוי של נוזאל.

ונטו...

לגבי ברוזוגין אתה צודק, הוא קיבל בטעות את הערך של הרוכב שהיה במיקום הזה ברשימה, הערך שלו הוא 100 (הערך של רוב הפועלים הראשיים). לגבי נוזאל, הוא התעלומה הגדולה (וההימור הגדול של הוואלטה). הוא מאוד לא שיכנע השנה, אפילו בנג"שים התוצאות שלו לא היו טובות. ולכן הוא זוכה לערך נמוך יחסית, במידה והוא ישחזר את היכולת משנה שעברה, מי שיבחר אותו עשה עסקה טובה. ופעם נוספת ונטו, תודה על העזרה הגדולה.

למעלה