משחק קטן:]

Leb Die Sekunde

New member
אין לי מושג>< אני צריכה למצוא עם מי לבוא..

אני לא יבוא לבד): אני מתה לבואD:

N i t z a n 42

New member
הנה :]

- Wir schliessen uns ein http://www.youtube.com/watch?v=6jQVKxvNqhs זה המשך לקליפ של דר לצטה טאג... תהני P:

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif הייתה אחת בהופעה שדיברתי איתה והיא

נגעה לו בתחת !! בחתימות ..

ElinorLahav

New member
אני מכירה אותה ../images/Emo9.gif

היא חברה של בת דודה שלי ! חחח שהיא שמעה שנישקתי את טום בלחי היא כמעט היתעלפה

Rukia nik

New member
יאא איזה כיף! ../images/Emo9.gif

אני אוהבת משחקונים שכאלו

10. Wir Schliessen Uns ein 9. rette mich 8. schrei/scream 7. monsoon [גירסא אנגלית] 6. an deiner seite(ich bin da) 5. ubers ende der welt/ready set go 4. der letzte tag 3. spring nicht 2. durch den monson 1. 1000meere

0oSharoNo0

New member
דירוגי..../images/Emo9.gif

1. 1000 Meere 2. Spring Nicht 3. Rette Mich 4. Monoon 5. Durch Den Monsoon 6.ubers ende der welt/ready set go 7. schrei/scream 8. der letzte tag 9. An deiner Seite (Ich bin Da) Wir Schliessen U - לא ראיתי....:/ היה די קשה....

MaaYanUshM1

New member
כולכן טועות!!! סתם סתם../images/Emo3.gif אבל סתכלו=>

קודם כל בין השאלונים הכי קשים!! סחתיין...
ואני חושבת שכל הקליפים שלהם טובים...אבל אם צריך לדרג...(גם בסדר יורד..): 10. 1000meere 9. Wir Schliessen U 8. ubers ende der welt/ready set go 7. der letzte tag 6. rette mich 5. durch den monson 4. schrei/scream 3. monsoon 2. an deiner seite(ish bin da) 1. Spring nicht

lidya150

New member
אני חייבת לשאולללל!!

למה את לא אוהבת ת'שיר 1000meere ?? (או ת'קליפ מה זה משנה?!)

MaaYanUshM1

New member
אממ אני לא אמרתי שאני לא אוהבת את השיר..

פשוט את הקליפ הזה ספציפית הכי פחות אהבתי.. ולא רק בגלל שהוא מזכיר את השואה...לא יודעת בגלל שהוא די מזכיר את הקליפים האחרים...חושך...אפלה...מזג אויר חורפי כזה...עננים שחורים... ממש כמו הקליפים הקודמים...ולדעתי הוא פחות יפה מהם ולא ממש מחדש... אבל הוא יפה...פשוט פחות מהם.. והשיר עצמו ממש יפה:)

ElinorLahav

New member
ועכשיו אני ../images/Emo9.gif

הננה הרשימה שלי
קבלווו אותה ... חח סתאם (משעמם לי ) XD 1000meere. 1 2. an deiner seite(ish bin da) 3. ubers ende der welt/ready set go 4. monsoon [גירסא אנגלית] 5. schrei/scream 6. rette mich 7. sprin nicht 8. durch den monson 9. der letzte tag 10. Wir Schliessen U [ בחיים לא שמעתי עליו
, רצה להוווריד
]

למעלה