משחק קטן:]

Tsuf love Bill

New member
מי הולך למפגש בעזריאלי ? דחוף!!

אני לא יודעת אם לבוא או לא, כדאי ?! פשוט אף פעם לא הייתי ששם..... מה עושים שם ? דברו אליי !!! D= חח \ = אהוווביללי שלי ?
אותך ! :)

crazysapir

New member
רב הסיכויים שאני באהD: ו...

הייתי ב2 מפגשים הראשונים ומממש ממש כיף שם...מומולץ לבוא><

PerfectSP

New member
אני השתעממתי תחת><' ../images/Emo190.gif

הכרתי מישהו אחת והיה לי די משעמם לאללהXD אני לא חוזרת לשם^^

Tsuf love Bill

New member
לא הייתי בשום מפגש!!

אני די חדשה בכל העניין של טוקיו הוטל.. למרות שאני מרגישה כאילו אני מכירה אותם כבר שנננים !! מישהו יכולל להגיד לי מה עושים שם בעיקר ???

crazysapir

New member
איא פשר להסביר תראי...

אם את אחת שמתחברת ולא מתביישת, ולא יושבת בצד, ומתחיהל לדבר עם אנשים וחברותית אז את ממש תהני שם! זבהו זה מה שיש לי להגיד, ץתראי אני הייתי במפגש הראשון, שהיו קצת ואז הכרתי המון ואז כבר מהמפגש השני פתאום היו מיליון מעירצים[אז אני זמהירה יהיה הרבה!] ואז שזה המון זה יורת מוזר ..אבל בסהכ ממש כיף.

Leb Die Sekunde

New member
הייתי בשני ובשלישי..

הכרתי ילדה וחצי כי אני כן ביישנית חח אמרתי גם למיריתP: אני לא יודעת למי ללכת או מי זה מי התמונות עף פעם לא עוזרות לי.. גם עם אני ידפיס תמונה ויקח איתי אני לא יבוא למישי היי את זו --- ואת זו---- אוףף חרא שכמותי><

PerfectSP

New member
הייתי ב...סוכות נראה לי^^ ../images/Emo190.gif

אבל הייתי כמעט כלהחופש בת"א, אז יש מצב שנתקלתי במפגש שלהם ביום אחד שהייתי בעזריאליXD

3has3

New member
בטח שהיה כיף XD

אבל רק בשניים הראשונים
זאת אומרת, לשלישי לא הלכתי XD

ElinorLahav

New member
גמאאני באה ../images/Emo9.gif

אני לא יודעת מה איתכן אני נורא נהינת שם

Anat TH LOVE

New member
תגידו .. מישו שהיה בהופעה יכול לעזור ?

אני ממש רוצה לדעת איזה שירים הם שרו בהופעה? איזה באנגלית ואיזה בגרמנית ? אם מישו זוכר את כולם זה יהיה נחמד אם תגידו ...

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif נראלי שאני זוכרת את אלה באנגלית

אבל גם, אנלא בטוחה. ברייק אווי . לאב איז דאד. פיינל דיי. מונסון. וסקרים. בגרמנית אני זוכרת חלק - Übers ende der welt Spring nicht Wo sind eure Hande Heilig Reden In die nacht Rette mich ואני לא זוכרת עוד ..

PerfectSP

New member
הרשימה המלאה: ../images/Emo190.gif

עשיתי אותה ישר אחרי שחזרתיD: Ubers ende der welt Reden Break Away Spring Nicht Vergessene Kinder Stich im guck Ich bin nict ich scream Leb die sekunde Love is dead Rette Mich[Acoustic] In die nacht Final day Wo sind eure hande monsoon Heiling Wir sterben niemals aus וזהו^^

PerfectSP

New member
שיט שחכתי לרשום!@#$%^& ../images/Emo190.gif

ברור שהיה את איז בין דה!!@#$%^
השירים\חלקים משירים היחידים שאפשר למצוא ביוטיוב באיכותל טובה מכתבות או משהו זה עם איש בין דה^^

N i t z a n 42

New member
נכון! וגם רטה מיש :]

בכל הכתבות שמו רק את איש בין דה ורטה מיש.. וברטה מיש זה הכי מדהים כשומעים את כולם שרים ממש חזק!

למעלה