משחק תפקידים!

NarakuDaBoss

New member
אני חושב שיהיה קשה למצוא מישהו

שיהיה "קיקיו". בכ"ז הרוב כאן לא אוהבים אותה.

sintesis

New member
תווטר עליה ועל אוניגומו

את תחכה עד שמישהו יתנדב להיות אחד מהם אף פעם לא נתחיל לשחק

NarakuDaBoss

New member
לאא,

על אוניגומו עוד אפשר לוותר, אבל על "קיקיו" אין שום סיכוי. אמנם אני שונא אותה בנשמה, אבל אני מודע לכך שהיא דמות חיונית שתורמת הרבה מאוד לסדרה!

איררון

New member
טוב נווו...

יש "קיקיו" עכשיו תוותר על אוניגומו ונתחיל. אני מת לשחק עם ה- צוקיקורו שלי (שהפרוש הוא למי שלא יודע "ירח = צוקי שחור= קורו").

|בובספוג|../images/Emo111.gifנו אני רוצה להיות

קיקיו היא כזאת שאווה
אני לא מבינה למה אתם לא אוהבים אותה???

NarakuDaBoss

New member
סבבה!

אתה "קיקיו"!! יופי, אני רואה שלכולם יש פחות או יותר תפקידים. עכשיו אני עושה סיכום סופי של מי משחק את מי, אחרי שאני אשלח את זה, אין עוד וויכוחים, זה מה שיהיה.

פינל

New member
!מה נשאר?

שמישהו יעשה סיכום כי כבר התבלבלתי מכל התגובות פה... אז איזה דמות נשארה? (חוץ מ*מצה מצה*...)

NarakuDaBoss

New member
כתבתי כבר,

שבסוף אני אעשה סיכום של כול ה"מי יהיה מי". נשארו עוד הרבה דמויות, אתה יכול להיות טוטוסאי, סותה, סבא של קאגומה, קירארה, אמא של קאגומה ועוד.

PakoLina

New member
שאלה...

אפשר להמציא דמות? כאילו לכתוב את הסיפור שלה, ולשחק איתה.. וכמובן להגיד לצד מי היא ואיך היא קשורה.. כי לא נראה לי שהדמויות יספיקו לכל הפורם.. אזז.. בבקשה? *פאפי אייז*

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifרעיון מצויין!

מעכשיו, מי שרוצה יכול להמציא דמות. אבל לא סתם, אתם צריכים לתת לה שיוך (טוב, רע או ניטרלי), גזע (שד, חצי שד, בן-אדם וכו'), עם מי היא עובדת וכו'.

TheMightyYakir

New member
יש לי(תגיד אם אתה מאשר להלחיף לזה)

שמו יהיה : reg nad גזע : בן אנוש הוא מחסל מפלצות כמו סאנגו רק שהוא לא יפני הוא בא מהאיים האחרים והוא עובד לבד. לאחר שהרג את השד הכי חזק שהיה בארץ מולדתו הארץ הקרה, רוסיה יצא למסע הרג מפלצות חזקות ושדים חזקים בעולם והוא הגיע לאחר שמונה שנים ליפן. הוא היה בזמנו מתאבק(כמו קינג מטקן) עד שמפלצות\שדים הרגו את אחותו הקטנה. מאז הוא התאמן כול יום כדי להתחזק יותר ויותר ולהיות מהיר יותר, והנשקים והכין חרב שיכולה לחתוך יהלום בלי להתאמץ. אני מקווה שזה מספיק, אם אתה רוצה שאני אוסיף לה סטורי ליין ועוד דברים דבר איתי, אני אשמח לעשות זאת, וד"א מתי אתה מתחיל עם המשחק הזה?

אוקא, הנה שלי ^^

שם: שיאורי. גזע : חצי שדה. עבר: היא מכירה את סאשומארו מהעבר הרחוק שלהם, היא לא תכחיש שהיא הייתה מאוהבת בו במשך המון זמן. עד שהחליטה להתגבר על הקראש המטופש והחד צדדי הזה, לפחות היא חשבה שהוא חד-צדדי. היא מנסה להתעלם מכך שעדיין יוקדת בתוכה אש אהבתה אליו. אופי: פלרטטנית לא קטנה, צינית מדי פעם, ילדותית וקופצנית. מהווה ניגוד מושלם לאופיו הקר של סאשומארו. כלי נשק: חץ וקשת העשויים מאש, רוב ההתקפות שלה הם התקפות אש. מראה: שיער חום מתולתל, עיניים ירוקות-זהובות. המראה שלה דומה למראה של נערה צעירה ואנושית. היא מסוגלת להפוך לחתולה גדולה ואימתנית כשהיא צריכה.

הו.. וכמה תוספות ^_^

היא נייטרלית, היא לא מסווגת לטוב או רע. היא תהיה באיזה צד שבא לה, תלוי במצברוח שלה, ולכן היא כל-כך מסוכנת. היא רוב הזמן מסתובבת לבד או שהיא עוקבת אחרי סאשומארו ^.^; היא תעשה כמעט הכל כדי שהוא יהיה שלה.

למעלה