משחק

../images/Emo41.gifמשחק../images/Emo151.gif

יש סיכוי שאתם מכירים את זה יש את זה בהמון פורומים אבל תשתפו פעולה בכל זאת: זה משחק שחברי הפורום כותבים מה הם חושבים האחד על השני זה הולך ככה כל אחד שרוצה להשתתף כותב בכותרת ההודעה אני וחברי הפורום שרוצים כותבים מה הם חושבים עליו דוגמה: משתמש 1 --מישהו כותב משהו עליו --מישהו כותב משהו עליו משתמש 2 --מישהו כותב משהו עליו --מישהו כותב משהו עליו --מישהו כותב משהו עליו משתמש 3 --מישהו כותב משהו עליו וכך הלאה (בטח אתם מכירים את זה וסתם התאמצתי להסביר לכם)

Z A M i

New member
כל הכבוד על היוזמה..../images/Emo8.gif

וסתם, למקרה שמישהו לא מכיר ורוצה לדעת איך זה הולך באמת, תלחצו פה, יש פה את הפעם הראשונה שהמשחק היה בפורום.. ואז העניין יהיה יותר ברור.. (נשבעת לך שבאתי לפתוח את המשחק הזה היום! בגלל זה יש לי דודא להסביר..)

את... איף...

בררה של ילדה... סתם אהובת נפשי! קצר הדף מלהכיל את כל התיאורים משובבי הנפש שאפשר לכתוב עלייך... אבל בקיצור.. קסם..

hadas2401

New member
יפה שלי!

אני מתה עלייך מאמי. את פשוט מדהימה.. ואף פעם עוד לא יצא לי לשבת ולדבר איתך כמו שצריך:\ אם זה לא יקרה בקרוב.. דמך בראשך!
כפרעלייך:)

eliavtu

New member
אור!

את ילדה ממש חמודה :) ותמיד כיף לדבר איתך <למרות שבקושי יוצא לנו לדבר> יש לך משהו מזה שמח בעיניים :p באמת אבל, יש בך משהו נורא שמח שנותן שמחה למי שאת מדברת איתו.

ליאןןן

New member
סאנשיין ../images/Emo42.gif

ולא, לא נמאס לי להגיד לך את זה. את נכנסת לי לחיים והבאת איתך כל כך הרבה אור ואהבה, שהיה לי קצת קשה לעכל בהתחלה. אי אפשר לתאר את זה. אין עוד אחת כמוך בכל העולם. לפעמים נראה לי שאת לא מבינה כמה שאת חשובה לי וכמה אני מעריכה אותך, וחשוב לי שתדעי שאני כן. רק המחשבה עלייך מעלה בי כאלה חיוכים.. הכי חבל לי על זה שאת גרה בכוסעמק ואני לא זוכה לראות אותך הרבה :/ אני אוהבת אותך
.

וואו!!!!!! ../images/Emo9.gif

מ-ד-ה-י-מ-י-ם אתם. איזה אושר אתם, בחיי. פשוט נהדרים
המון המון המון תודה!!!! לכולכם. אוהבת אתכם כ"כ

ק-ו-ר-ע-ת מצחוק.

אני בחיייים לא אשכח את -4 ליד המעלית.. חחחחח "השערות מסטולות"

למעלה