משחק

Dug E

New member
........

בפעם הראשונה שראיתי אותך אמרתי לעצמי: "מי זו הפקאצה הקולנית הזאת?" אבל בזכותך הפסקתי לשפוט אנשים מהרושם הראשוני כי גליתי שאת פשוט הדוגמא הכי טובה לשמחת חיים,אחת שיודעת לקחת כמעט הכל בקלות ולהפוך אותו למשהו שאפשר לצחוק עליו. אבל מצד שני גם יודעת להיות רצינית,להקשיב ולתת מענה לכל בעיה..אין ספק שאת חברה אמיתית
. וכל החפירה הזאת, זו הסיבה שהתחברנו כ"כ מהר. אוהב המון

את אהבה ממבט ראשון.../images/Emo23.gif

את תמיד שם בשבילי. כשאני צריכה, אני יודעת שיש לי אל מי לפנות. (ואני מקווה שאת יודעת שזה גם הפוך) בן אדם מדהים, באמת. יש בך הכל! וכ"כ רציתי לבוא הסופ"ש הזה.. אוף

LoLi Goddess

New member
יפיתעעע בפיתעעע!

אחת הילדות הקרועות והקורעות שהכרתי! את כל כך מלאת שמחת חיים, וממש כיף להרגיש את זה. מתה עליך :)

Z A M i

New member
לא אמרתי לך את זה אף פעם,

אבל אני ממש מעריכה אותך.
.

אני די מסכימה עם צחר.

את טיפוס של חיים, את אוהבת אותם כל כך שקשה לך להודות בזה. תודה על רגעים.

2shahar

New member
יפה שליייייייי

מצחיקה, טובה, עוזרת, אכפתית.. רוק"צ 2005: "מרלין מונרו-האם תרצי להיות אישתי?"
עדיין בא לך?

hadas2401

New member
יפיתי:)

אז אכן, לא ממש סבלנו אחת את השניה בהתחלה..חח אבל זה רק משום שלא באמת הכרתי אותך! את באמת אחת המדהימות, מכל בחינה, ואני שמחה שיצא לי להכיר אותך:)

יפית,

בפעם הראשונה שראיתי אותך, נורא נורא הזכרת לי את סטיבן. אחת נורא קולנית, שמחה, קופצנית, בעלת נוכחית מטורפת, מצחיקה. האמת, זה נורא חסר לי בזמן האחרון. את כבר לא היפית שהכרתי. אבל זה לא משנה כי אני עדיין אוהבת אותך. ואני צריכה להיות איתך יותר, ותמיד תזכרי... אם את צריכה משהואני כאן! אוהבת המון המון המון.

ילדה מדהימה!

אני חושבת שאם יש ילדה שאני מכירה,שכולה כנות ואמיתיות-זאת את! את בין האנשים המיוחדים. אוהבת אותך

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifהרכבת חזרה מקוקה-קולה.

ואמא שלך שכ"כ שמנה שכשהיא עומדת בדלת ביום שישי השבת לא נכנסת. סתם, יפית, שחורה אחת, את הבנאדם הכי קורע שאני מכירה, מדהימה במיליון דרכים, ומספיק לי להסתכל עלייך ואני כבר מחייכת, אני פשוט מאוהבת בך

eliavtu

New member
יפית פית פית

את מעניינת כזאת.. מהפורום נראה שיש בך משהו שמח ועצוב ביחד ולמרות שלא ממש דיברתי איתך בפעמים שפגשתי אותך באמת שאני רוצה להכיר אותך יותר! <גם קרה ששכחתי מי את, אבל אני מבטיח שפעם הבאה אזכור
>

ליאןןן

New member
כפרעלייך ../images/Emo9.gif

בלתי אפשרי להיות לידך בלי לחייך. אני חושבת שאת מוציאה את הטוב במי שסביבך. תמיד עושה לי טוב לראות אותך, וחבל לי שלא יוצא לנו לדבר יותר.

אדם ק

New member
פשוט חמודה!

בנאדם מקסים שכמותך!!! תמיד כייף להיות בחברתך! את תמיד מעלה את המצברוח! מה עוד?!

izzys

New member
קרועה לגמרי ../images/Emo3.gif.

יפית, את תופעת טבע. במובן הכי חיובי שאפשר. רק תשמרי על השמחה הזאת. רק תשמרי אותך בדיוק כמו שאת.
.

את ,

איך זה שאת גורמת לי להרגיש בטוח, איך זה שאת מרשה לי לעוף. הטוב שאת עושה לי בלב. תמיד אני מרגיש שיש לי כל כך הרבה להגיד לך, כאילו שאת לא תצליחי להבין אף פעם כמה אני אוהב אותך ומודה לך. כל הזמן להתגעגע אלייך, לרצות להרגיש אותך, לנדוד איתך למקום אחר... להתעורר איתך למציאות. ילדה, את בלב שלי כל כך חזק ואני לא אתן לך לצאת ממנו אף פעם גם אם ממש תרצי.

yuvizz

New member
יפית:).

עם כל העצב, והרגעים הכואבים האלה בהופעות.. הצחוק שבך, נראה כל-כך כל-כך אמיתי, מלא יופי וטוב.
, יובל.

למעלה