אלמההההההההההההה
יום הולדת 16 ליהל,איזה זיכרון מתוק
בכל מקרה אלמוג. אמממ וואי קשה לי להגיד דברים. אני מרגיש שהמקום הזה ציבורי מדי בשביל להגיד את הדברים האמיתיים. ויש לי להגיד עליך כל כך הרבה,אבל עזבי לא בא לי להביך אותך
אני אסכם את זה בכמה דברים קטנים. פגשתי המון אנשים ווירטואלים בפורומים,את אחד האנשים המיוחדים ביותר שיצא לי לפגוש,יש בך משהו שהטבע לא יכול להסביר. שפגשתי אותך בפעמים הראשונות חשבתי שאת עוד ילדה חמודה ושקטה שאוהבת להביט מהצד ולא לקחת חלק. שאוהבת לשמור את הרגשות והתחושות שלה עמוק בבטן. אבל עם הזמן גיליתי שאת הרבה יותר מזה,גיליתי גם את הצד הפתוח והסוער שלך(עם קצת שתייה הכל מסתדר). וגיליתי את הצדדים העמוקים והרגישים שבך. ויש בך כל כך הרבה עומק ורגישות להכיל את כל העולם. פעם בכמה חודשים אני חוזר לקרוא את המכתב ששלחת לי במסר לפני הניתוח הראשון שעשיתי,שעוד לא הכרת אותי בכלל,שרצית לנסוע מראש העין לירושלים לבקר אותי בבית חולים. מכתב שבזמנו העלה לי דמעות,והיום אומנם כבר לא מעלה דמעות,אבל התרגשות וצמרמורת תמיד אני אקבל ממנו. כמה רגישות גילית כלפי אדם שלא הכרת. ומה שהכי מיוחד אצלך,זה שלא משנה מתי נפגש,איך נפגש,ואיפה,את תמיד תקבלי אותי בחיוך,תמיד תשמחי לראות אותי. למרות שאני חופר בלי סוף ומעצבן אותך לפעמים ברמות את תמיד יודעת לשים הכל בצד ולתת את החיבה שאני כל כך צריך ממך וכל כך אוהב לקבל ממך. ולמרות שאנחנו לא בקשר כל כך,לא משנה כמה זמן לא נדבר,תמיד כשנדבר ארגיש כאילו לא הפסקנו לדבר לעולם. והבלוג שלך אלמה,נמצא בראש הבלוגים במועדפים וכל סבב בלוגים אני תמיד מתחיל איתך,כי הבלוג שלך הכי מעניין,הכי אמיתי. טוב די אני שוב חופר לך בלי לשים לב :\ אני חושב שהבנת את הנקודה. את בן אדם מאוד מיוחד,מאוד נדיר,מי האמין שאי שם בראש העין סיטי נמצאת ילדה מדהימה בשם אלמוג גורביץ שמשאירה אחריה שובל של אבק קסמים לכל מקום אליו היא הולכת
תמיד תיהיה לי פינה חמה בלב בשבילך. ותמיד תדעי שלא משנה מתי איך למה וכמה,אני אהיה שם להקשיב ולעזור לך. שיהיה לך רק שמחה ובריאות וכיף בחיים,אלמוג,הילדה עם הגומות חן הכי יפות בארץ. באהבה
רן