משימת התקציב-כל הפרטים והדיבורים לפה

גל הקול

New member
המשימה היום היא:

אומגה בתוך צינור כאשר תיגע האומגה בצינור יחטפו הדיירים האחרים שוק חשמלי יש להם שעתיים לביצוע המשימה.

RoGeR MaSoN

New member
ולמה לעזאזל לא מראים לנו ת'משימה../images/Emo35.gif

מה זה ניהיה הטרנד שלהם שאת המשימות שומרים לשידור המרכזי בימי ראשון ושלישי??? צוחקים עליו בפנים ההפקה.

ExsoTic Cop

New member
אני סיימתי לראות תתוכנית יראה רק תפרקים..

של יום ראשון ושלישי גם ככה ההפקה מזלזלת בנו ולא מראה שום משימה לא שווה לראות תתוכנית הם עוברים חופשי על החוקים עלק 24 שעות ביממה בלי צנזורה,הפקה בשקל.

shy6

New member
בשביל זה הם הפסיקו את השידור עכשיו

כדי שתראה בערוץ 2

ExsoTic Cop

New member
אני אראה רק ב-2 כדי לא להתאכזב ולהתעצבן

מחדש שמפסיקים כל פעם את השידור החי הכי טוב תאמין .

כן, ואז כמו במשימה הקודמת

יראו חלקיק קטן ביום א' ושוב ישאירו אותנו "במתח" עד יום ג' .. והכל הכללללללללללללללל בגלל רייטינג. זבלים

יNOT

New member
../images/Emo45.gif בעצם אתה עושה בדיוק מה שהם רוצים שתעשה

ExsoTic Cop

New member
בכיף תודה להפקה שהצליחה לגרום לי להגמל

מצפיה בתוכנית בערוץ 20 בהוט או באינטרנט הכי טוב לראות רק בשידור המרכזי כל השאר זה שעמום טוטאלי וגם ככה לא מראים תמשימות לייב מראים אותם הכי עריכה מסיבית ואיזה 10 דקות מתוכם:)

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אם כבר "להעניש" אותם , גם שלח להם SMSים

כל עוד תראה את השידור המרכזי , שיחקת בדיוק לידיים שלהם
הפסיקו לך את השידור בדיוק בשביל לאלץ אותך לראות את השידור המרכזי הם מרוויחים יותר על רייטינג מאשר על כל ה SMSים ביחד

ExsoTic Cop

New member
SMS אף פעם לא שלחתי ואף פעם לא אשלח

אבל מה אני יעשה אני מכור למרות כל ההתעללות של ההפקה אני עדיין מכור לתוכנית לכן אני אראה אותה ביום ראשון כנראה אני מזוכיסט כמו רוב עם ישראל מאכילים אותנו בלוקשים ואנחנו מכורים להם..

TLV GUY2

New member
בושה שלא נראה כדוגמתה פשוט עושים צחוק מאיתנו

אין שום גוף שמפקח כלום...

תודה על הקישור....וואי וואי אני

מתארת את יוסי ושי עושים את המשימה...חחח ת'אמת זה קשה לא נראה לי שיצליחו, או שבעצם יוסי יחשוב לעצמו כל המשימה על הפקט סיגריות שיהיה אם הוא יצליח..חחח

למעלה