למה השידור מופסק זמנית???????
tg151 Well-known member 16/10/08 #59 בטח רק בסוף המשימה יחזרו לשדר איזה מעצבן שלא מראים את המשימה רק כדי שנראה את זה ביום ראשון ושלישי בערוץ 2 ממש מעצבן
בטח רק בסוף המשימה יחזרו לשדר איזה מעצבן שלא מראים את המשימה רק כדי שנראה את זה ביום ראשון ושלישי בערוץ 2 ממש מעצבן
E ExsoTic Cop New member 16/10/08 #60 אני במקום יוסי הייתי מחשמל אותם חופשי.. בלי רחמים,שילמדו תלקח בכך שהם מעלים אותו להדחה כל שבוע.
ט טובלרון 78 New member 16/10/08 #66 חחח...באמת יוסי צריך לחשמל אותם../images/Emo6.gif על זה שהם שמים אותו כל שבוע בגריל,את עינב הוא יחשמל על זה שהיא בת מפונקת...חחחח
חחח...באמת יוסי צריך לחשמל אותם../images/Emo6.gif על זה שהם שמים אותו כל שבוע בגריל,את עינב הוא יחשמל על זה שהיא בת מפונקת...חחחח
Y yaeli היחידה New member 16/10/08 #63 נראה לי שמצאתי דרך התקשרות לאח הגדול בחו"ל..מקווה שזה זה ולא עשיתי לעצמי פאדיחות לבעלי אנגלית נורמלית אתם מוזמנים לנסות את מזלכם... הנה...
נראה לי שמצאתי דרך התקשרות לאח הגדול בחו"ל..מקווה שזה זה ולא עשיתי לעצמי פאדיחות לבעלי אנגלית נורמלית אתם מוזמנים לנסות את מזלכם... הנה...
K k i d a n New member 16/10/08 #64 זה אתר התוכנית בבריטניה... לכתוב להם זה כמו שצופה בריטי ממורמר יכתוב להפקה בארץ... כלומר- אין שום תועלת בכך.
זה אתר התוכנית בבריטניה... לכתוב להם זה כמו שצופה בריטי ממורמר יכתוב להפקה בארץ... כלומר- אין שום תועלת בכך.
E ExsoTic Cop New member 16/10/08 #75 ישששששש הם לא הצליחו במשימה כל אחד פרצוף 9 באב חחחחחח נראה לי הימרו על 50 אחוז זאת אומרת שיש להם איזה 900 שקל תקציב לכל השבוע...הם יאכלו כל השבוע לחם ומרגינה בלי סגריות יוסי הולך להתחרפן חחחח מגיע להם על זה שהפסיקו לנו תשידור.
ישששששש הם לא הצליחו במשימה כל אחד פרצוף 9 באב חחחחחח נראה לי הימרו על 50 אחוז זאת אומרת שיש להם איזה 900 שקל תקציב לכל השבוע...הם יאכלו כל השבוע לחם ומרגינה בלי סגריות יוסי הולך להתחרפן חחחח מגיע להם על זה שהפסיקו לנו תשידור.
K KroKodil1 New member 16/10/08 #78 מקווה בשבילם שלא למרות שיהיה נחמד לראות אותם צמים שוב חחח ואוכלים אחד את השני
Y yaeli היחידה New member 16/10/08 #79 הם אמרו 70% אז שי שאל אותם כמה פעמים אם הם יוותרו על סיגריות אז הם אמרו שכן...חחחח ממש... עינב תהיה באטרף ואז בכלל יהיה קצת אקשן
הם אמרו 70% אז שי שאל אותם כמה פעמים אם הם יוותרו על סיגריות אז הם אמרו שכן...חחחח ממש... עינב תהיה באטרף ואז בכלל יהיה קצת אקשן