מ ו " ר

אם הייתי יכול להמר על הסיכוי שלך

להתקבל, הייתי שם את כל הכסף שחסכתי ללימודים בזמן האחרון. אני לא מבין אתכם אנשים. למי שיש שמעל 94.5, מתקבל, נקודה-תכניסו את זה טוב טוב לתודעה שלכם, די עם כל הלחץ הזה.

dorin276

New member
איך זה יכול להיות...

שציון מו"ר 211 הוריד לי את הסכם בטכניון??
ואגב מורנצ'ו - מזל טוב על הציון המעולה!

rannosha

New member
מותק שלי...יהיה בסדר!!../images/Emo24.gif

אני חושבת שזה עניין רלוונטי. הרי אם למישהו ציון מור לרפואה ( לא משנה כמה זה גבוה) שהוא פחות מהסכם המקורי, הרי הסכם המקורי יקטן. כפי מה שאני משערת יש לך ציון מור 95.66 ועם הסכם המקורי 96.15 יצא: 96 משהו כזה , נכון? את יודעת מה ? זה ציון מעולה!!!! וכמו שנסי זגורי 18 ו charmed2 אמרו פשוט אין לך (ולי) מה לדאוג
וכמו שאת רואה בגלל שיש לך ציון מור טוב מאוד הוא לא הוריד לך בהרבה את הסכם. בהצלחה

dorin276

New member
תשובות למגיבים ../images/Emo13.gif

סכם לפני השינוי: 96.15 ציון מור לרפואה: 95.77 סכם מעודכן: 96.03 מעניין איך כל אוניברסיטה הופכת את ציון המו"ר (בטווח 150-250) לציון שלה. כלומר איך 211 הפך ל-95.77. מסתורי... ותודה

rannosha

New member
יצא שציון מו"ר לרפואה

הוריד לי את הסכם המקורי ב-0.78
ציון מור :94.64 סכם לפני: 97.24 סכם סופי : 96.46 מה אתם חושבים שיהיה הסף בטכניון? יש לי סיכוי?

rannosha

New member
../images/Emo6.gif

אני חשבתי שבגלל מו"ר טווח הציונים של הטכניון 92-94 אינו תקף!! אוקי, אולי אני טועה (כמו שזה נשמע מההודעה שלך ושל charmed) תודה על העידוד, ושיהיה לכם בהצלחה

charmed2

New member
וואו!

אני בד"כ קוראת יותר מאשר מגיבה בפורום הנחמד הזה, אבל הפעם יש לי כמה דברים לומר ברשותכם: הסכ"ם כרגע באתר של הטכניון עומד על 92-94. גם אם הדרישות יעלו השנה קצת אני לא חושבת שאלו מביננו עם סכם 96,97,98 צריכים להיות מודאגים בכלל :) (גם אני רוצה, גם אני רוצה!) והנה נקודת מבט אחרת על הדברים (או שאולי לא אחרת): כולכם נרשמתם ליותר מאוניברסיטה אחת, ודברים יראו אחרת בספטמבר למשל.. מה שאני מנסה לומר זה שדרישות הקבלה יתאזנו קצת ככל שיעברו השבועות. כי כולנו רוצים להתקבל לכל אוניברסיטה, אבל בסה"כ גם אם התקבלתם לכולן, אתם מתחילים ללמוד רק במקום אחד, מה שמפנה את המקום שתפסת איפה שלא התחלת ללמוד למישהו אחר!..
בשורה התחתונה, גם אני קצת-הרבה-מאוד לחוצה. אבל אני טסה לחו"ל בעוד כמה שעות, ואני חושבת שזה עוזר..
אני מאחלת לכולכם המון בהצלחה,
כשאחזור כבר כולנו נדע פחות או יותר.. דנה

הטווח באתר של הטכניון נשאר אותו דבר

כבר שלוש שנים. המציאות קצת אחרת ממה שכתוב באתר. חו"ל זה רעיון מצוין בתקופה הזאת
שיהיה גם לך המון בהצלחה

charmed2

New member
גם אם היא קצת אחרת,

אני לא חושבת שיש כל כך הרבה אנשים עם סכ"ם כל כך גבוה, ושוב, לא כולנו מתחילים ללמוד בטכניון.. :)

לא הבנתי משהו!!

רשום ציון מו"ר בראש הדף מה שהשתנה זה הציון בעדיפות הראשונה שלי כלומר זה הציון הסופי שלי לסכם רפואה?

../images/Emo163.gifעוד שאלה בוא נגיד שאני ....

אקח את ציוני המו"ר שלי מהטכניון ישאיר את ממוצע הבגרות שלי כמו שהוא בלי לגעת וישחק רק עם הציון פסיכומטרי בחישובי הסכם של הטכניון כדי למצוא מה הציון פסיכומטרי שהיה נותן לי את אותו הסכם שקיבלתי בציון מו"ר כביכול... לאחר מכן אני אלך לאוניברסיטת תל- אביב ואני ישאיר שוב את ממוצע הבגרות של ת"א אותו דבר כי יש הבדל בין חישובי הממוצע בכל האוניברסיטאות ופשוט יציב את ציון הפסיכומטרי שכביכול חישבתי מקודם בטכניוןבשביל לקבל את הממוצע שניתן לי בציון מו"ר בחישוב סכם של אוניברסיטת ת"א. הסכם שינתן לי באוניברסיטת ת"א יהיה זהה לזה שינתן לי בחישוב המו"ר שלי בת"א? ואז אוכל לחשב בממוצע של 50 - 50 את הסכם הסופי?

אני אסביר שוב..

תראי הטכניון שקללו את ציון מו"ר לסכם הדומה לסכם משוקלל שקיבלנו בעקבות ציוני הבגרות שלנו עם הפסיכומטרי נכון... ההנחה שלי היא שצורת שקלול הציון מו"ר לסכם כלשהו דיי דומה למה שיעשו בת"א רק בערכים של ת"א.... עכשיו צורת חישוב ממוצע הבגרות של שתי האוניברסיטאות שונה אבל צורת חישוב הסכם של הבגרות עם הפסיכומטרי זהה. כלומר אם אני אלך למחשבון חישובי הסכם של הטכניון באתר שלהם ויקח את אותם ציוני בגרות שלי אבל ישנה את ציון הפסיכומטרי שלי עד שאני אגיע לסכם קרוב לסכם המשוקלל שקיבלתי במבחני מו"ר אוכל לדעת פחות או יותר מה הציון הפסיכומטרי שהיה דרוש לי כדי להגיע לסכם הזהה לציוני מו"ר... עכשיו אני אלך לאוניברסיטת תל אביב למחשבון החישוב שלהם יכניס את אותם ציוני בגרות עם הציון פסיכומטרי "החדש" שכביכול חישבתי ואוכל לדעת מה יהיה פחות או יותר הסכם של ציון מו"ר המשוקלל....ואח"כ לחשב 50 - 50 בערך את הסכם המקורי שלי בתל אביב יחד עם הסכם "יעני" מו"ר שלי ופחות או יותר לדעת מה הסכם הסופי שלי בתל אביב... זה הגיוני מה שאני אומר או שאני מזיין את השכל?

למעלה