מ ו " ר

טוב, אז ככה

אכן, גם תל אביב ממירים את הציון של מו"ר לסקאלה של הסכם שלהם, ועם זה עושים ממוצע. צורת חישוב הסכם של בגרויות עם פסיכומטרי לא זהה בתל אביב ובטכניון. בטכניון הפסיכומטרי מקבל 70% ובתל אביב הוא מקבל 50%. אם צורת חישוב הסכם של בגרויות עם פסיכומטרי הייתה זהה, אז כן, זה היה הגיוני מה שאתה אומר.

rannosha

New member
אני לא חושבת שזה יהיה מדויק

כי אתה מחליף את ציון מור בציון הפסיכומטרי. מבחינה תיאורטית זה נשמע לכאורה נכון. הבעיה היא שהמשקל שניתן לפסיכומטרי בטכניון אינו זהה לזה שניתן למור. פשוט אתה לא יכול להחליף ציון בציון ולצפות לתוצאות זהות באוניברסיטה אחרת. בכל מקרה רעיון נחמד

לא הבנת

לא החלפתי את ציון מו"ר עם ציון פסיכומטרי ... החלפתי את ציון מו"ר לציון סכם משוקלל של בגרות עם פסיכומטרי באוניברסיטה... מה שעשיתי השארתי את סכם הבגרויות זהה ופשוט שיניתי את ציון הפסיכומטרי בחישוב הסכם המשוקלל כדי להגיע לסכם זהה לזה של מו"ר... ואז לקחתי והצבתי את אותם ציונים של בגרות עם הציון הפסיכומטרי החדש כביכול וחישבתי סכם משוקלל שלהם בת"א....כדי לדעת פחות או יותר מה יהיה ציון מו"ר בת"א.. לאחר מכן חישבתי את ציון מו"ר יחד עם הסכם האמיתי שלי ביחס של 50 -50

Y a n i B

New member
בחייאת, קצת בגרות נפשית

אתה רוצה להיות רופא, אז למה אתם מתנהג כמו האחיינית שלי שהיא בת 5? "מסיבת-הבכי"? אם דבר כזה יגרום לך למסיבת בכי - מה יקרה כשחולה שלך, ח"ו, ייפטר?

ibrahimbia

New member
תהיה רגוע.

אנחנו כמעט אותו דבר גם בתל אביב גם בטכניון.... לפי דעתי יש סיכוי טוב. מקסימום נשפר ציונים ונתקבל בשנה הבאה. בהצלחה אחי.

amerr123456

New member
תודה ובהצלחה

תודה ibrahimbia . יוסי אני מבקש ממך שתירגע. ותכבד את האנשים ואת רגשותיהם של האנשים. בכל זאת בהצלחה לך יוסי וכמובן לך ibrahimbia ואני אישי פורש מהפורום הזה .. תודה גם לאושרית שעושה המון עבודה

scorpionmws

New member
../images/Emo66.gifאני כמעט אותו דבר כמוכם....

אבל המור הזה דפק אותי... 728.48 בתל אביב....182 במור 94.09 בטכניון .... מה הסיכויים לדעתכם....אני כבר התיאשתי...

אני לא אומרת שצריך להילחץ

עם סכמים כמו שכותבים כאן, אני רק אומרת שאין ממש קשר בין מה שכתוב באתר של הטכניון, לבין מה שקורה במציאות. בשנה שעברה למשל, התקבלו אנשים עם סכם של סביבות 94 ומעלה, אולי טיפה פחות, ובאתר עדיין היה כתוב את הטווח של 92-94.

אושרית זה לא נכון!!

שנה שעברה קיבלו בסכם של 92.8 או משהו כזה....שנייה אני אבדוק בדיוק..

אין מצב..

אולי העדפה מתקנת? היה אחד בפורום פסיכומטרי שסיפר כי היה לנו שנה שעבר 93.75 והוא אפילו לא זומן לריאיון!

ninjastep

New member
וגם זה

בטח בהעדפה מתקנת, אני ניסיתי שנה שעברה עם סכם 93.85 ולא זומנתי לראיון, אך אולי בגלל שכל השיטה השתנתה, יירד גם הסכם....

אוףףףףףף

טוב הורידו את הציון של המתקבל האחרון משנה שעברה ( לא יודע למה) אבל אני דיי בטוח שזה היה ממש טיפה מתחת ל- 93 אבל אם אני טועה אז מצטער..

למעלה