נבחרי עונת 07-08 של פורום כדורגל

G 2

New member
ריו פרדיננד, והרבה בזכות וידיץ'

ריו הבלם הטוב בעולם היום ללא ספק. הוא מביא את משחק ההגנה כמעט לשלמות. למרות גובהו, הוא אחד השחקנים המהירים ביונייטד, יש לו משחק ראש מעולה, המיקום והתיזמון שלו בתיקולים מעולים, ואיפה שלפרדיננד חסר, וידיץ' משלים אותו בצורה מעולה.

borat1

New member
../images/Emo41.gifמועמדים לתואר שוער העונה של הפורום../images/Emo41.gif

מועמד מספר אחת:איקר קסיאס(ריאל מדריד)-איקר קסיאס הביא לראי מדריד אליפות במו ידיו.חד וחלק. הציל העונה את ההגנה של ראיל ממצבים מאוד מביכים,מנע מראיל תבוסות מביכות,ופשוט היה חומה שהיה בלתי אפשרי לעבור. היו שוערים שהביאו גביעים לקבוצות שלהם,אבל לי באופן אישי אף פעם לא זכור מיקרה שבו שוער הוביל קבוצה לזכייה באליפות הליגה שבמהלך 38 משחקים הוא מציג יכולת עילאית וביא לקבוצה שלו כל כך הרבה נקודות. מועמד מספר שתים:אדוין ואן דר סאר:(מנצ'סטר יוניטד)-דוקא בגיל 36 השוער ההולנדי הותיק נמצא בשיא הקרירה שלו. אחרי שהדרדר עד פולאהם כולם חשבו שזהו, הגיע לסיומה הקרירה של השוער ההולנדי הענק שהיה שיך לאותו מחזור מדהים של איאקס שהוביל את הקבוצה ההיא לזכיה בגביע אירופה ב96. אבל אז בקיץ 2004 הוא הגיע ליוניטד ובשתי העונות האחרונות הוא פשוט פורח מחדש. היה הגיבור של מנצ'סטר בפנדלים מול צ'לסי ובכלל היה מצויין באותו גמר,ספג רק 22 שערים העונה בליגה הציג יכולת מצויינת בין הקורות ונתן המון שקט וביטחון להגנה . מועמד מספר שלוש:פטר צ'ך(צ'לסי)-פטר צ'ך הוא פשוט חבילה שלמה של זריזות,אינטילגנציה,גובה,אתלטיות ואומץ שהפכו אותו לשחקן הטוב ביותר בהגנת צ'לסי-דבר לא פשוט בכלל שלפניך שמחקים טרי וקארבליו. קבע שני שיאי פרימר ליג מרשימים מאוד:אי ספיגה 1025 דקות ברציפות ורשת נקייה 25 פעמים בעונה (ב37 ושבע משחקים בהם עמד בשער!) העונה חלה ירידה קלה ביכולתו, ירידה מיכולת אדירה ליכולת מצויינת. ללא ספק אחד השוערים הטובים בעולם אם לא הטוב שבהם. מועמד מספר ארבע:מנואל נוייר(שאלקה)-שוער העתיד של הכדורגל הגרמני. עשה השנה פריצה גדולה והוביל את שאלקה למעמד שיא בתולדותיה-רבע גמר ליגת האלופות. שוער אתלט שניחן באינסטיקטים מדהימים . שאקלה לא תוכל להחזיק אותו עוד הרבה זמן,זה רק שאלה של זמן מתי הוא יעזוב לקבוצה בכירה יותר באירופה. מועמד מספר חמש:טימו הילדבראנד (ולנסיה)-אפשר לומר שבמו ידיו הוא הציל את ולנסיה מירידה. השוער הגרמני המצוין שגדל בשטוטגרט והגיע לולנסיה היה נקודת האור היחידה שלה בעונה שחורה מאוד. זכור לטובה בעיקר ממשחק חצי גמר הגביע מול ברצלונה,שבמהכלו הציל לא פחות מ-16 כדורים שנבעטו לעברו! ועזר לולנסיה לעלות לגמר ולזכות בגביע המלך בעונה מאוד שחורה.

Puskas

New member
איך בופון לא מועמד??

סבל מהגנה מגוכחת העונה ובכל זאת שמר על הרשת כמו גדול! בופון הוא השוער שלי כמובן.. אבל מבין אלו שנתת אני ילך על ברירת מחדל..איקר קסיאס גם כן לא סובל מהגנה חלומית ובכל זאת היה לא רע..

borat1

New member
אתה יכול לבחור גם

כאלה שלא ברשימה
אמרתי בפתיחה שיכול להיות ושכחתי מישהו אז אתם רשאים לבחור גם מי שלא ברשימה.

GurmaNigga

New member
צ'ך, ואני חושב שאתם שוכחים משהו..

קסיאס השוער הטוב ביותר בעולם.. אבל השנה הייתה דווקא לא השנה הכי חזקה שלו, והיו לו כמה וכמה בירטוזים. השנה זה בהחלט פטר צ'ך, שבלעדיו צ'לסי לא הייתה מתקרבת לאליפות, בטח שלא לגמר ליגת אלופות, ואך ורק בזכותו הגיעו מרחק פנדל אחד מזכייה . הוא סבל משטויות רבות של ההגנה שלו,והציל השנה את צ'לסי פעם אחרי פעם.

Puskas

New member
הוא תיקן גם אותי..

מותר לך לבחור גם מישהו שלא ברשימה אז אתה יכול לקחת את ג'יג'י ויחד איתי זה כבר 2 קולות לשוער הטוב בעולם! :)

למעלה