נבחרי עונת 07-08 של פורום כדורגל

borat1

New member
כמו שכתבתי, לקאקא

הייתה שנה נהדרת מבחינה אישית. בכל העונות שלו בקרירה הוא לא כבש כל כך הרבה שערים בליגה כמו השנה.

GurmaNigga

New member
סתם קצת מספרים....

קאקא שנה שעברה כבש בכל המסגרות הקבוצתיות 18 שערים, והשנה 19. (זו כזו התקדמות? ב05\06 הוא כבש 14 שערים בליגה.. והשהה כמו שאמרת בליגה 15.. אז "שנה נהדרת מבחינת אישית" זה שער אחד יותר מלפני שנתיים?) רונאלדו כבש שנה שעברה 23 שערים, השנה 42. (אותו מספר הופעות בליגה אגב לשניהם). אז לגבי התקדמות אישית ושיפור ....הובהר. ולגבי מספרים כלליים כמובן אין מה להתוכח... אז אוקיי, קאקא היחיד שמשחק במילאן כמו שצריך ומוביל אותה, אבל היי, גם רונאלדו מוביל את מנצ'סטר ובלעדיו אין לה השנה =כלום=. (הוא אשם שהשחקנים שמשחקים איתו גם יודעים לשחק טוב ? ובגלל זה כמובן הוא לקח דאבל וקאקא לקח .. כלום). רק להבהיר, אני לא איזה שונא קאקא או מעריץ רונאלדו... פשוט בא להראות שלמרות עונה טובה של קאקא, ולמרות שהוא שחקן מעולה, להגיד שהייתה לו שנה טובה יותר מרונאלדו, בכל תחום וכל פרמטר, רק מראה שאתה אוהד מילאן, זה הכל

borat1

New member
לא אמרתי שהייתה לו

שנה יותר טובה מרונאלדו. זה לא נכון בכלל.

lemmacantor

New member
כריסטיאנו רונאלדו

מתי קשר הבקיע 31 שערים בליגה? לא זכור לי בודדים החלוצים שהבקיעו יותר מש - 30 שערי פרמייר ליג בעונה אחת.

Puskas

New member
בואו ננפץ מיתוס..

רונאלדו לא קשר! הבן אדם חלוץ בכנף.. הוא יותר FR (לחובבי המנג'ר) או AMR מאשר MR קלאסי שזה בקאהם... אז אל תתפלאו יותר מדי עליו.. אוקיי הוא כבש כמות לא שגרתית..אבל צריך להבין שהוא משחק יותר קדימה מטבז שתמיד תקוע בכנף ובקו אחד עם רוני.. אז הוא למעשה חלוץ..

צולעע

New member
מסכים איתך..תמיד חשבתי ככה...

הוא כמו רונאלדיניו ומסי בברצלונה..אבל הם נחשבים חלוצים בגלל שבספרד הקיצוניים התקפים נחשבים חלוצים..אבל עדיין הוא נחשב לגמרי חלוץ..

Ron 22

New member
אם כבר מסי..

לא מגיע לו מקום של כבוד בסקר? הוא אמנם השחקן השנוא עליי, אבל אין שהוא בין הקשרים הטובים בעולם. רונאלדו אגב יותר התקפי מרונאלדיניו מסי אני חושב. יש משחקים שהוא משחק ממש כחלוץ גם במערך.

borat1

New member
למסי היתה העונה די בינונית

וברובה הוא היה פצוע.

Puskas

New member
זה סקר של מי שהיה טוב העונה

ולא על פוטנציאל ומסי היה פצוע המון וכששיחק לא הרשים באופן יציב :)

Ron 22

New member
לא הרשים?

בתחילת העונה עד הפציעה הראשונה כולם אמרו שהוא השחקן הטוב בעולם והוא כבש כמעט בכל משחק. אני חושב אפילו שבעצם בכולם. בסוף העונה שחזר מהפציעות היה השחקן היחידי בברצלונה שעשה משהו. אפילו הזכיר לי קצת את קאקה במילאן. ושוב, אני בכלל שונא את מסי, לדעתי השחקן הכי אוברייטד ביקום.

למעלה