נהלים חדשים - חובה לקרוא!

../images/Emo41.gif נהלים חדשים - חובה לקרוא! ../images/Emo41.gif

לאור המצב הקיים, בו קבוצה של קיצונים הגיעה מפורום מסויים, במטרה להשליט טרור מילולי ולהוריד מערך הדיון, החלטתי לעשות מעשה ולהוסיף מס' נהלים - תגובות המכלילות ציבור או קבוצה שלמה, ימחקו באופן מידי. הודעות כפולות ימחקו באופן מידי. תגובות שכוללות ביקורת, לגופו של אדם, ואינן מגובות בהוכחה חותכת, ימחקו באופן מידי. תגובות גזעניות ימחקו באופן מידי. המשתמש יורחק ללא אזהרה. ------------------------------------------------------------------- המשך גלישה מהנה, ענינית ויוצרת :)

האם זה כולל הרחקה גם של מנהל

הפורום במקרה שעבר על חוקי הפי .סי מרוח החווה והכבשים ? תגובות שכוללות ביקורת, לגופו של אדם, ואינן מגובות בהוכחה חותכת? אנה הגדר מהי הוכחה חותכת? אנה הגדרה מהי הכללה של קבוצה שלמה? אנה הגדר מהי גזענות? מה דעתך על דעתו של אחד מגדולי הפילוספים של סוף המאה ה-20 לצד אנרי לוי וקאמי פרופ' אלן פינקלקראוט (יהודי) "האנטי-גזענות היא הקומוניזם של המאה ה-21 , סתימת המחשבה החופשית והמוח הפלצת של המאה ה-21".

קרא שוב את ההודעה.

אני כתבתי מחיקה - ואתה אומר הרחקה.. גם הודעות שלי, אם יהיו לא ראויות ויפנו אלי בבקשה למחוק אותן- ימחקו. מעבר לכך, אני יותר ממשתדל לעמוד בתקנון של תפוז ובזה שאני כתבתי. בטענות נוספות, אתה תמיד מוזמן לפנות אלי :) בנוגע ל"אנטי-גזענות", מדובר בגישה מעניינת - אם יש לך המלצה לחומר בנושא, אשמח.

קצת רקע על פר' אלן פינקלקראוט

לפני שאביא לך התייחסות מעמיקה קצת יותר, רקע וקישור למחקר. אח"כ בהזדמנות אביא את עיקרי דבריו. האינטקלטואל הוגה הדעות שגדל בתוך הסורבונים של צרפת (שם אגב נולד רעיון "האיחוד האירופי") והיה שייך לרוב המוחלט של האינטלטואלים הליברלים -שבאופן מסורתי הם אנטי אמריקאים נוטים להיות פרו-מוסלמיים ומעל לכל אנטי-ישראלים. החל לשנות את דעתו החל משנת 2000 והחל לבסס תפישה פרו ציונית, כשהוא יוצא למול כל חבריו מ"המחנה הנאור" שיוצאים עדיין בחרמות ענק . פרופסור אלן פינקלקראוט התייחס למבססי האנטישמיות החדשה " (התנגדות לקיומה של מדינה יהודית בשם כמובן "האנטי גזענות", לכאורה.)

תודה ../images/Emo45.gif

אני אקרא בעיון ואביע דעתי הכנה. בנוגע לשאלות ששאלת - תגובות המכלילות ציבור או קבוצה שלמה - הכוונה לתגובות בסגנון "כל הליכוד אוכל שווארמה שמש" וכד' תגובות שכוללות ביקורת, לגופו של אדם, ואינן מגובות בהוכחה חותכת - הכוונה לתגובות בסגנון "לשאול מופז יש גאזים" וכד' תגובות גזעניות ימחקו באופן מידי - הכוונה לתגובות בסגנון "כל האשכנזים לא יודעים לשחק פינג פונג" וכד' בהוכחה חותכת אני מתכוון למינימום מאמר שיגבה את הנתונים.. וכמובן שעדיף כזה ציבורי נטול אינטרסים. אני מניח שהבנת למה אני מתכוון :)

kgjghy

New member
האם אתה מתכוון לאספסוף הכהניסטי

שהגיע הנה מפורום הליכוד? איציק וחבורתו ו'המשקיף' שלו? הם הפכו את פורום הליכוד למאורה גזענית מסריחה. אסור להרשות להם לעשות אותו הדבר כאן.

משקיףציוני מגיב בצורה עניינית ../images/Emo45.gif

אבל בהחלט יש כאן כמה אנשים תת רמה שעדיף ויחזרו למחילה שלהם.

תומרס1

New member
נכון זה בדיוק מה שקרה בפורום הליכוד

ולא ניתן שזה יחזור על עצמו כאן...

ק צ ר י ם

New member
נכתוב לפי הכללים החדשים.

אדון מנהל שלום. ראשית ברכות על היצירתיות בהמצאת החוקים החדשים. אשתדל לכתוב את דעתי בדרך שלא נוגדת את החוקים שלך... ביבי לא מושחת. לביבי אין בן שהורשע בפלילים. לביבי אין בן שקיבל חוזה יעוץ ענקי. ביבי בריא וצעיר. ביבי לא חולה ומסתיר את תיקו הרפואי. ביבי לא נכנס ללבנון וקרא לזה מבצע. ביבי לא שלח את בגין להתבודד ולמות בודד. ביבי מופיע בתקשורת בלי פחד לצאת טיפש. ביבי הבריא את הכלכלה. לביבי אין חבורה של עורכי דין סביבו(הוא לא צריך). ביבי לא התנתק מעזה והחניף לשמאל. ביבי לא לקח אליו את שמעון בעל החזון שמחלק חופשי דיבידנדים. ביבי דוגל בדמוקרטיה פנים מפלגתית. ביבי לא צריך כלב שמירה עם סיגר במשחקי ביתר. ביבי לא גנב את דעת המפלגה שלו. ביבי לא הבטיח לא להתנתק והתנתק. כתבתי לפי החוקים החדשים, בוא נראה איזה חוקים חדשים תמציא בעקבות ההודעה הזו, בשיטת "מפלס הכנרת". לא השמצתי אף אחד בשמו. אני לא זקוק להוכחות כי לא אמרתי שמות. שיטת מפלס הכנרת למי שלא מכיר- כשהמים ירדו לכיוון הקו האדום במפלס מנהלי החרום של הכנרת מטעם המדינה, הזיזו את הקו 3 פעמים ובכך גרמו שלא נהיה ב"מצב חרום" הקו אומנם לא נחצה, אבל את הבעיה זה לא פתר. אוליי תשתדל יותר להתמודד עם טענות מאשר למחוק אותם באופן דיקטטורי כפי שקדימה אוהבת.

אל תציף, בבקשה -

רשמת את ההודעה הזאת כבר בשירשור אחר :) כנראה שלא קראת היטב.. הודעה זו תמחק בדקות הקרובות.

ק צ ר י ם

New member
איפה יש עוד הודעה כזו?

אתה סתם אחד שמנהל פורום של מפלגה שמתיימרת לשלוט במדינה ולא יודע לעשות את העבודה האמיתית שלו(לענות להגיב ולהשפיע) אשמח אם תשלח קישור להודעה דומה(שכחת שמחקת אותה?) יש לך מזל שהשומרים של אריק, לא שמים לב מי מייחצן אותם בתפוז. היסטרי,ללא מענה, דיקטטורי, שפשוט מנצל את כוחו במחיקת הודעות במקום להגיב עליהם.

אני כותב, יצא לנו כפול ללא כוונה

ובדיוק באותו זמן. אז, לפי החוקים, בבקשה תמחוק את ההודעה שלי.

הנה ההודעה שלך -

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=68691096 מרב שאתה מציף אתה שוכח?
אין לך מה לעשות חוץ מללכלך ולשקר?! קשקשן..

למעלה