נהלים חדשים - חובה לקרוא!

עכשיו, אחרי שהשמצת,

כפי שחבריך יודעים לעשות מצויין.. ואך ורק את זה, אתה מוזמן לחזור לפורום בו זה מקובל לדבר כך.

בפורום הזה -

אין מקום לשקרים, השמצות ורמת דיון נמוכה. אם כל כך טוב לך שם - אתה מוזמן ללכת :) תודה מראש.

ק צ ר י ם

New member
בפורום הזה...

אין מקום למי שיש לו דעה שונה(מסתדר טוב עם המפלגה שאתה מייחצן)

ק צ ר י ם

New member
אני יודע שאתה מת שאני אלך...

1. שם הרוב בדעה שלי (חוץ מכמה מכאן שאנחנו עונים להם ומסתדרים איתם) 2. אתה מת שאני אעלם כי אתה לא מסוגל להתמודד עם הטענות שלי שכלית 3. אתה יכול לחסום אותי(אבל אני אציג את ההודעות שלי ושלך להנהלת תפוז) 4. אולי כדאי שתנהל מעון ילדים(אתה גורם נזק לקדימה כאשר אתה לא מסוגל להתמודד ולהשפיע עליי שאני טועה) 5.מה דעתך על 1-4 חמודי?

../images/Emo4.gif אתה עדיין כאן?

יש לך הרבה בעיות, אני מבין. אין לי למה לחסום אותך - אתה משעשע ומבדר אותי
ואני בטוח שאת שאר חברי הפורום גם :)

bhnadav

New member
../images/Emo45.gif

עוד מעט שידור חוזר של ארץ נהדרת. מעניין מי יזכה ברייטינג יותר גבוה.

zumbiOmri

New member
הנה לכם תנועה המאבדת את עצמה לדעת

לעיני כל. מה לכם כי תלינו , מה לכם כי תתלוננו. תנועה העושה חראקירי לעצמה . מעניין מי גרם ליו"ר הליכוד להגיד דברים אלו .

bhnadav

New member
תיאור מושלם של הליכוד...../images/Emo4.gif

למרות שאני לא תומך בליכוד, מצער כמה אתם מביישים את התנועה הזו. התיאור שכתבת פשוט מתאים את עצמו בול לליכוד...

zumbiOmri

New member
../images/Emo7.gif בתור מי שמגדל פושע (עומרי) היית

שותק ומוריד את הראש ! אל תתאגו כל אנשי עומרי העבריינים ימצאו את דרכם היישר לקדימה . קדימה מוסד לעבריינים .

גם אתה באת להכפיש ולקלל? ../images/Emo6.gif

מחקר אנתרופולוגי מעניין אפשר היה לעשות כאן :) למכור את נשמתכם לשקרים, הכפשות וגזענות בשביל מנדט? הרמה שאתם מפגינים משחקת רק לרעתם.

zumbiOmri

New member
מפליא אותי כמה שאתה פעיל בפורום...

יתכן מאד אם היית מוריד פרופיל היית מקבל פחות התנגדות. לפי מצב הפורום אני מאמין שיש מספיק אנשים שיכולים לענות במקומך(לא שאתה לא צריך,אבל, אתה נפגע מהר) תן קרדיט:) אני לא ממצביעי שרון ותומך נתניהו ,אבל, אני חושב שקצת הגזמת בתגובות שלך כלפי הגולשים , כאילו מה חשבת , שלא יהיו כאן מתנגדים ,שכל משמעות הפורום זה שיהיו שיחות מכל צידי המתרס ושכל אחד יוכיח את השני , הרי לעולם לא נדע מה האמת כי כל אחד מאמין באמת שלו . שקר,מליצה או אמת זה תפקידם של הגולשים להתווכח , נושאים קיצוניים זה תפקידך להשפיע בגבולות הנורמה . סתם עצה ידותית , אני מאמין שזה פורום חדש לפי הבנתי(מפלגה חדשה) , אז הצעה תוריד פרופיל .

למעלה