נהלים חדשים - חובה לקרוא!

ק צ ר י ם

New member
לנדב...

הגדרה של מטומטם- כאשר טוענים נגד מישהו שהוא חמור ומוכיחים לו את קהל עם ועדה, כל שהוא עושה זה לצעוק "מטומטם" השאלה, מי המטומטם? זה שהוכיח?או זה שצעק?

חזור להודעה המקורית שלך ותגלה :)

כל מה שאתם עושים זה לצעוק, לקלל, להציף ולשקר - מעט מאוד עניין ותוכן והרבה מאוד רוח.. תעזוב את הפורום בשקט ותן לאנשים נורמלים להתבטא, תודה :)

ק צ ר י ם

New member
איזה הודעה?

זאת שאתה לא יודע איך להתמודד איתה? מה הבעיה מנהל חרום...(תוריד את הקו האדום ותמחק אותה) מסכן שרון שאתה מנהל תפורום עבורו... המלצה חמה וחברית- פנה עוד היום להנהלת הפורום ותבקש שיחליפו אותך במישהו שטעון קצת בקודקוד.ושיביא תועלת למפלגת קדימה...

תומרס1

New member
אז איך זה שאתה כותב כאן

וכל דומיך בלי כל הפרעה... אה? אנחנו מקבלים גם דעה אחרת ושונה משלנו אבל יש דרך להגיד כל דעה באשר היא בדיון תרבותי... באמת

ק צ ר י ם

New member
,תרבותי כהגדרתך...

אשמח להסבר ממך מה היא הגדרה תרבותית והסבר שלי... אני לא המצאתי כלום בהודעה שלי, רק הצגתי תכונות שיש בביבי נתניהו ושאין אותם... אולי תרבותי כהגדרתך זה לחשוב כמוך, ולהתעלם מהתזכורות שנתתי. עוד דבר חשוב על תרבות(יפה נפש שכמותך),חשוב שלא להיות מושחת, שלא להיות תחמן,ולא ליישם כאן משטרים ממדינות עולם שלישי(דיקטטורה). אני מעדיף פי אלף את החרא (סליחה על הביטוי והפגיעה בציפור נפשך) שיש במרכז הליכוד(גם שרון נהנה ממנו עד היום) על דיקטטורה. הוא אפילו לא מסכים שאולמרט וליבני יתחרו על מקום שני
הייתי תרבותי עכשיו? רואים שקדימה מחוברת חזק לשמאל, שתמיד שייך לעצמו את יפי הנפש.

ק צ ר י ם

New member
הבהרה.

אני אהיה כאן עד שמישהו "תרבותי" יתמודד עם הטענות שלי. במקום לייחל שאני יעלם. יש לי הרבה כסף, ובעקבותיו זמן פנוי,לנסות ולהבהיר לכולם שלא כדאי למהר ולרוץ "קדימה" ואם יש לך בעיה עם זה.. 1. תמיד אתה יכול להגיב או להתעלם 2. תמיד אתה יכול לשתות מהמים של עזה.

The Bugi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה כל כך מצחיק שהחוקים האלה נקבעים דווקא בפורום הזה...

למעלה