נוכחות
נובמבר
2004

RedDesert

New member
תמR?

את בת 14????? בתמונה שהראו את נראית יותר מבוגרת...(מחמאה...)

fleaboy

New member
נוכחח

שמי המלא הגזעי: נדב מיקומי הגזעי: נטף הגזעית במיוחד :] גילי הגזעי: 16 וחצי הדבר הכי גזעי בעולם הוא: באס הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא: חמת חלילים? האייקון הכי גזעי:
עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם: ראסטאפריי ישראל אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר: הרבה זמן? סתם לא הרבה... איזה חודשיים אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא: ליהיות סופרמן ואז ליהיות נכה זה כמו ליהיות ספיידרמן ואז ליהיות עכביש!

אחחח הבורות

אוקיי השחקן ששיחק לראשונה את סופרמן (שנפטר אגב לפני שבוע בערך)...הפך לנכה בעקבות תאונה בזמן הצילומים לסרט כשהוא ביצע פעלול.... אז כאילו ההפך הקיצוני מסופרמן..אדם שיש לו יכולות על וכו'...זה אדם נכה ויעני ספיידר מן (SPIDER הממ עכביש) הופך לעכביש... עכשיו כשאני חושבת על זה...גמני תוהה קצת בין הקשר של הדברים אבל פשוט תהנהני כדי שאני ארגיש חכמה

booly16

New member
אמממ...

כפי שידוע לי הפציעה לא קשור בכלל לסרט... הבנאדם אהב סוסים, רכב על אחד בתחרות... ובום נפל על הגב שלו והשיתוק בא בעקבות זה :) ד"א קוראים לו כריסטופר ריב... :)

fleaboy

New member
האמת...

שאין לזה שום הגיון פשוט חבר שלי ככה אמר את זה סתם בכזאת יציאה אז זה היה מצחיק אבל הפירוש שלך היה נכון לגמרי :]

רררררר...יאלה נביא אותה בגזעיות../images/Emo3.gif

שמי המלא הגזעי:לילך ..וזה הכל
מיקומי הגזעי:ראשון לציון..גיזעי משו הייתי אומרת.. גילי הגזעי:ממ...15 וכמה חודשים..יאו 15 זה גיל נעלם... הדבר הכי גזעי בעולם הוא:אני כמובן...
הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא:אנשים שאוהבים תצמם.. האייקון הכי גזעי:
חחח..למה שמישו יחשוב על אייקון של שיט.. עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם:ממ..ללא אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר:מהשבוע הראשון שלו..כן כן.. וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא:פאאאאאאאאאאאאנאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן תתפרעו! ואז מה אם הקדמתי.... ניצ

DidjiT

New member
../images/Emo15.gif נובמבר מותק? יש עוד כמה ימים

חח...
שמי המלא הגזעי: שיר
מיקומי הגזעי: זכרון יעקב
גילי הגזעי: 16
הדבר הכי גזעי בעולם הוא: אני
הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא: גלעד/סורקיטה1
האייקון הכי גזעי:
עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם: מידי פעם זורקת איזה הודעה בפורום אביב..
אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר: מהיום הראשון שהוא נוסד!
אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא: חדל עם הגזעי הזה.. סבבה הבנו אתם גזעיים.. מלכי העולם! אבל חדל!
-

את לא סתם גזעית את קולית ברמה!

שמי המלא הגזעי: גילי רומן מיקומי הגזעי: חיפה!!!! גילי הגזעי:17 הדבר הכי גזעי בעולם הוא: פלסטרים צבעוניים כמובן! הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא: המילה גזעי?! האייקון הכי גזעי:
עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם: חלומות כרגע... אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר: אין לי מושג... וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא: "פוליטיקאי אמיתי חושב על הבחירות הבאות. מנהיג אמיתי חושב על הדור הבא" זה מהטור של יונתן גפן מהיום בבוקר...גאון האיש.

אוללה

שמי המלא הגזעי: דרור מימון מיקומי הגזעי: עומר (יישוב ליד ב"ש) גילי הגזעי: 16 הדבר הכי גזעי בעולם הוא:דיג'רידו וקונטרה בס הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא:קקה באמצע שיעור תנ"ך האייקון הכי גזעי:האגרוף שזה בעצם מישהו אוכל בראוני עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם:צופים דרום לעיתים רחוקות מאוד אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר:שנה? עם הפסקה ארוכה באמצע אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא: תאהבו תנשמו תחזרו אחרי החיים

שלומלום!

שמי המלא הגזעי: צוף , אני מעדיפה שיקראו לי צוצה... מיקומי הגזעי: רקפת (גליל תחתון) גילי הגזעי: כמעט 12 הדבר הכי גזעי בעולם הוא: סוס הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא: כלב... האייקון הכי גזעי:
עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם: איו כאלה... אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר: לא חשבתי על זה

למעלה