נוכחות
נובמבר
2004

../images/Emo121.gifאני

שמי המלא הגזעי: גלעד פריד
מיקומי הגזעי: עפרה
גילי הגזעי: 14
הדבר הכי גזעי בעולם הוא: גזע של עץ
הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא: גזע של אבן
האייקון הכי גזעי:
עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם: צילום ופאזלים
אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר: די הרבה זמן
אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא: נחמד להיות חשוב אך חשוב יותר להיות נחמד

../images/Emo26.gif

שמי המלא הגזעי: לי מיקומי הגזעי: חיפה גילי הגזעי: 16 וחצי האייקון הכי גזעי:
ו
אבל הכי גזעי זה האייקון של הפטריות שיש לי בחתימה..אני מחכה לחורף כדי שהוא יחזור=] ואני לא מספיק גזעית כדי לענות על שאר השאלות הגזעיות..

יו התגעגעתי אליכם:)|ג'ירפה|

שמי המלא הגזעי:רוני
מיקומי הגזעי:טבעון
גילי הגזעי:13..חח קראתי את זה.."גילי הגזעי..!!"כאילו..המו.."ניצ גזעית!!"
הדבר הכי גזעי בעולם הוא:חורף
הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא:כרגע-המדריכה שלי=\
האייקון הכי גזעי:הממ כעיקרון האייק של ה|פטריה|..
עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם:הממ אחרי הצילצול.:)
אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר:חח לודת..
אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא: לא מפסיק לרדת פה גשםםםםםםםםם..MORE!!MORE!!MOREEEEEEE
I just singing in the rain..

jowi

New member
../images/Emo41.gif הוווו...אני ../images/Emo41.gif

שמי המלא הגזעי:יוווווני...
מיקומי הגזעי:קיבוצניקית מהצפון
גילי הגזעי: 15
הדבר הכי גזעי בעולם הוא: באופן כללי זאת אני. חחח...סתם סתם, זה משתנה! ברגע זה זה מוזיקה! ערוץ 24! הנבאדם שלא יוצא לי מהראש!
הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא: אנטישמים
האייקון הכי גזעי: הוא -
והוא -
...הראשון קיבוצניק!
עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם:
אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר: ה ד ו ר ב נ י ם! לפעמים הדג נחש!
אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא: להגיד גזעי כ"כ הרבה פעמים, זה לא כ"כ גזעי לדעתי...

jowi

New member
אווופסי! טעות!!

עוד פורומים שאני בהם: הדורבנים, הדג נחש לפמעים. אני בפורום הזה: חודש...מינוס...

Kremboim

New member
חחחחח...

שמי המלא הגזעי:רועי גרינבוים מיקומי הגזעי:רעננה. גילי הגזעי:17 ועוד 5 חודשים 18 הדבר הכי גזעי בעולם הוא:אנשים מעצבנים. הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא:הגזג הארי(הנאצי) האייקון הכי גזעי:
זה לבנות...
זה לחיים טובים יותר...
וזה סתם חמוד.
עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם:
אין לי. :) אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר:שנה אני חושב אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא:"מה"

נטענטע17

New member
גמ'ני גמ'ני פליז פליז פליזזז

שמי המלא הגזעי:נטע פורמן..היאח פורמן!! אקדמיה לצחוק! היאח!
מיקומי הגזעי:רמת'גן..או שמא עירק הקטנה...עיר האורות..היאח רמת'גן!
גילי הגזעי:16 וקצת...היאח sweet sixteen היאח!
הדבר הכי גזעי בעולם הוא:גזעי?..אמ..אמ..חורף!..חה!היאח חורף!היאח!
הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא:אפונה..אפילו בלי היאח!
האייקון הכי גזעי:
..<--כך נראיתי לאחר שגיליתי שאין סמיילי עם היאח!
עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם:נמרוד שיקלר!..היאח נמרוד שיקלר!
אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר:טיפטיפה...
אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא:מי אמר היאח ולא קיבל?!..היאח!!היאח!!

../images/Emo110.gifנוכחת!

(טחח זה מזכיר לי בטיול פתי"ש- חיילים להתפקדדדד חי חי חי) שמי המלא הגזעי:רונית מיקומי הגזעי:חיפה גילי הגזעי:17 הדבר הכי גזעי בעולם הוא:עילאית כאילו.. הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא: מישהו לא גיזעי.. האייקון הכי גזעי:
הוא ממש גזעי!! עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם:דוליז,צופים אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר:מיומו השני או הראשון.. אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא:אין לי כח למבחן בספרות!

י ר ד נ י

New member
ררר

שמי המלא הגזעי: ג'ורדן מיקומי הגזעי: כפר סירקין - ליד פ"ת.. גילי הגזעי: 15 הדבר הכי גזעי בעולם הוא: חורף כמובן הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא: רצח רבין =( האייקון הכי גזעי:
עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם: מחול- רקדנית... אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר: אממ אני לא ממש כותבת פה יותר מעיינת בכתוב.. אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא: כן לשלום - לא לאלימות ו.. סמים קלים לימים הקשים.. רק רציתי להגיד לכם שאני קוראת כאן כבר כמה זמן ואימצתי את המילה גזעי וזה כה מהנה להגיד אותה... שבוע גזעי לכולם

leedush

New member
ותשובותייי הם....

שמי המלא הגזעי: לידיה
מיקומי הגזעי:RA'NANA
גילי הגזעי: 17!!!!!!!!!!!!!!
הדבר הכי גזעי בעולם הוא: שוקולד לבן עם עוגיות שוקולד
הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא: אלרגיה שלי לקפה
האייקון הכי גזעי:
עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם: סקס לנוער, אהבה בגיל ההתבגרות, היהודים וכמובן השוטים
אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר: כמה חודשים
אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא: כשחיים נותנים לך לימון תעשה מזה לימונדה..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

pompii

New member
../images/Emo45.gif

שמי המלא הגזעי:שלומית זך
מיקומי הגזעי:ראשל"צ
גילי הגזעי:19 וחצי(
)
הדבר הכי גזעי בעולם הוא:הפורום הזה, כזה גזעי
הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא:היום שהיה לי היום בצבא
האייקון הכי גזעי:
עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם:אין לי כאלה, לא באופן סדיר...
אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר:לא זוכרת, אולי חצי שנה
אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא:תעשו חיים

../images/Emo54.gif

שמי המלא הגזעי:מאיה (מאיו) רביד מיקומי הגזעי:תל הביב גילי הגזעי: 19 ו8 חודשים(אבל מי סופר?!?!) הדבר הכי גזעי בעולם הוא: פריצי(והמבין יבין
) הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא:צבא האייקון הכי גזעי:
עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם:אלן ריקמן, יוני בלוך פה ושם.... אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר: לודעת.....חצי שנה פחות או פחות. אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא:קו-קי-לידה

COW COW

New member
תורי

שמי המלא הגזעי: אור נוימן הגזעי מיקומי הגזעי: מכמורת הגזעית גילי הגזעי: כמעט 14 שזה כמעט גזעי הדבר הכי גזעי בעולם הוא: ספונג'בוב הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא: בריטני ספירס (היא יותר דבר מאישה) האייקון הכי גזעי:
עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם: ניו מטאל חלקית אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר: משו כמו חודש מאז שוא קויים אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא: ויוה לה באם ואם יורשה לי ויורשה לי אני רוצה לשים צירו שציירתי היום בשיעור היסטוריה.

טוב בגלל שאני חמודע וסוף סוף חזרתי

לפורום והיום ה-1 לנובמבר (כוס אמא של המחוקקים הבני זונות!! אני אצטרך להיות עם מלווה 3 חודשים!!!) =/ טוב קיצר...מספיק עם הסיפורים הדר..לגשת לעיניין! 1. שמי המלא הגזעי: הדר מואשמת וייסלר (!!?!?) האמת שיש שם אמצעי אבל לא אגלה לכם...=

טוב בגלל שאני חמודע וסוף סוף חזרתי

לפורום והיום ה-1 לנובמבר (כוס אמא של המחוקקים הבני זונות!! אני אצטרך להיות עם מלווה 3 חודשים!!!) =/ טוב קיצר...מספיק עם הסיפורים הדר..לגשת לעיניין! 1. שמי המלא הגזעי: הדר מואשמת וייסלר (!!?!?) האמת שיש שם אמצעי אבל לא אגלה לכם...=/ 2. מיקומי הגזעי: ראשל"צ אימפריה 3. גילי הגזעי: 17 ו-3 4. הדבר הכי גזעי בעולם הוא: לא יודעת תמיד זה משתנה אבל ברגע זה - הדבר הכי גזעי זה הדיסק של מוש שקניתי לפני שבוע!!!!!!!! האלללהההההה (סוף כל סוף!!) אה...וגם גזעי זה שאתמול הייתי בבית קפה בת"א והיו ]אקינג איזה 20 אמריקקים חמודים שעברו לידנו ..אז אמרנו להם שהם "גזעיים"..=) 5. הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא: שאני כרגע לומדת למבחן נאחס באזרחות והמורה שונאת אותי גם ככה אני אקבל 40...=/ 6.האייקון הכי גזעי:
כי אני ביץ' ואני בחבורת הביצי'יות של הפורום!ye!! 7. עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם: NON!!! 8. אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר: אני הייתי ההודעה ה-3 בפורום!!!!!! 9. אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא: אני פאקינג חזרתי!!!! תתרגשו נבלות!!! =(

בוקר טוב עולםםםםםםםםם

מה שלום כולם??? שמי: לירז אליס מיקומי: יה חולון גיל: 20 הדבר הכי גזעי בעולם: אלכוהול וכמה שיותר יותר טוב הדבר הכי לא גזעי בעולם: מחזור !!! האייקון הכי גזעי: הפיטריה
יוחזרו הפיטריות לאלתר
עוד פורומים שאני כותבת בהם: אני בקושי כותבת בזה זה לא מספיק?? אני כותבת פה כבר: וואלה אין לי שמץ של מושג
LOVE YOU ALL
X 1,000

גמאני פהה

שמי המלא הגזעי: נועה
מיקומי הגזעי: רמת-גן
גילי הגזעי: 17 וקצת..
הדבר הכי גזעי בעולם הוא: סוסיםםם
הדבר הכי לא גזעי בעולם הוא: להיות חולהה
כשיש טיול לאילת!
האייקון הכי גזעי:
עוד פורומים גזעיים שאני כותב בהם: נירוונה..
אני כותב בפורום הגזעי הזה כבר: לאדעת..
אמממ וברצוני לאמור לכם את הדבר הגיזעי הבא: אממ יש לי צננת... וזה לא כיף..

למעלה