ניתוחים פלסטיים.. ומה שביניהם

../images/Emo41.gif ניתוחים פלסטיים.. ומה שביניהם../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gif

תגידו, תגידו.. מה דעתכם באמת על ניתוחים פלסטיים ??? עברתם אחד כזה
??? (אתם מוזמנים לפרט) אתם מתכננים בעתיד משהו בסיגנון ???? (אתם מוזמנים להתלבט
) ואיך תגיבו אם בן/ת הזוג החדש שלכם יגלה לכם, שמה שאתם רואים עכשיו, זה בזכות ד"ר X..
(תפרגנו ? תרגישו מרומים
?) ובכלל.. אם היה לכם כסף והעצבים לזה..ולא הייתם פוחדים מהניתוח... את מה הייתם שמחים לשפץ אצלכם ??? בקיצור - צריך להיות שירשור מעניין
..............

לי לו ש

New member
עונה..../images/Emo88.gif

תגידו, תגידו.. מה דעתכם באמת על ניתוחים פלסטיים ???|בלוד|
כואבבב עברתם אחד כזה ??? (אתם מוזמנים לפרט)
אתם מתכננים בעתיד משהו בסיגנון ???? (אתם מוזמנים להתלבט)
הייתי רוצה אבל מפחדת
ואיך תגיבו אם בן/ת הזוג החדש שלכם יגלה לכם, שמה שאתם רואים עכשיו, זה בזכות ד"ר X.. (תפרגנו ? תרגישו מרומים?)
לא רוצה בן זוג חדש
ובכלל.. אם היה לכם כסף והעצבים לזה..ולא הייתם פוחדים מהניתוח... את מה הייתם שמחים לשפץ אצלכם ???
אמממ.. חזה
בקיצור - צריך להיות שירשור מעניין ..............מ ר ת ק !!!

אממממ..

בורכתי במה שאלוהים נתן לי, גם אם זה לא הכי מבורך
לעולם לא אעשה [בלי נדר] ניתוח כזה ומעולם לא חשבתי על זה [עד כה
] לדעתי ניתוחים כאלו זה די מיותר, בשבילי בכול אופן. אני אוהבת אותי כמו שאני! גם אם אני לפעמים מרגיזה אותי אני בכל זאת אני
ואם כבר מדברים אז לגובהה [
] שלי התרגלתי ואני מרוצה ממנו אבל לא היה מזיק לי קצת חזה...

אמממ. טוב , אני אתחיל ../images/Emo67.gif

טרם עברתי ניתוח פלסטי...
לא הייתי מתנגדת לשאיבת שומן מהירכיים אבל אני מתה מפחד.. אז זה בטח לא יקרה לעולם
אם בן הזוג שלי היה מספר לי שהוא עבר הגדלה ב
הייתם מסתקרנת לאללה מה היה קודם
.. אבל לא בטוח שהייתי עוזבת אותו בגלל זה
לפעמים אני מסתכלת על האף שלי, ותוהה איך זה היה נראה אם הייתי משייפת לו ת'קדימה.. ועושה אותו יותר שפיצי ... עכשיו זה כבר מאוחר מבחינתי
נ.ב. ועוד לא אמרתי כלום , על הרמת חזה והזרקת בוטוקס ...

TzutZ

New member
../images/Emo6.gifככל הנראה מה

שהיה קודם לא כזה שונה ממה שיש לו. לפי מה שהבנתי מקריאה על הנושא (ואני לא מדברת על כתבות פירסומיות) ברוב המקרים האיבר חוזר פחות או יותר לגודלו המקורי. תלוי כמובן אם השתמשו בשומן טבעי מהגוף של אותו בנאדם או בסיליקון. וגם תלוי מה השינוי- ניתוח בעובי מוצלח יותר מניתוח באורך. (כמובן ששומדבר ממה שרשמתי לא מוחלט, אני ממש לא בעלת ידע נרחב בנושא.. הכל מבוסס על קריאה בסיסית ביותר......) ובתשובה לשאלותייך- אין לי שום בעיה עם ניתוחים פלסטיים, כל עוד הם לא נעשים בהגזמה ומשנים באופן מוחלט את הצורה. ואם הם גורמים לי ו/או לבן זוגי להרגיש טוב יותר אז הם אפילו מבורכים.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צוצה הרסת אותי......

בחיים שלי לא ידעתי שהאיבר חוזר לגודל הטבעי שלו, למרות הניתוח.....
... אלק, ידע בסיסי. מבחינתי, יש לך תואר דוקטור
....

עונה

לפני כמה שנים התלבטתי אם לשפץ את האף והחלטתי לחכות עם זה. עכשיו אני בטוחה שאני רוצה לשפץ את האף, אבל כסף אין. לא מצא חן בעיני שכתבת שמאוחר מדי מבחינתך ואני מניחה שהתכוונת מבחינת הגיל, כי אני לא רואה את עצמי עם תקציב מתאים בשנתיים הקרובות ובניגוד לבנות אחרות שאני מכירה, אין סיכוי שההורים יסכימו לממן לי את זה. אני אישית חושבת שניתוחים זה לא נורא אם באמת צריך את זה ולא מגזימים, כי יש את אלו שמשפצות אף + שפתיים + שאיבת שומן + עפעפיים ובוטוקס ו... זה כבר מוגזם.

חברה שלי שיפצה את האף

במדיקל סנטר ויצא קצת עקום, עכשיו כדי לתקן את זה היא צריכה להוסיף כסף... לא לוקחת סיכונים בדברים כאלו, מפחיד!

בגלל זה בודקים למי הולכים

יש כמה מנתחים מובילים בארץ שרצוי מאוד ללכת אליהם ללא תיווך של מכונים כלשהם, שאצל חלקם מועסקים רופאים שלא רק שאין להם יותר מדי ניסיון, הם בכלל לא מתחום הפלסטיקה (הודות לחוק העקום של מדינת ישראל, כל מי שסיים ביה"ס לרפואה יכול לנתח את מי שהוא רוצה איך שהוא רוצה). עוד דבר חשוב זה לא לדרוש ולא לצפות לשינוי מאוד משמעותי, כי יש דברים שבאמת בלתי אפשריים. אני רק רוצה לעדן קצת את האף, בינתיים רוב האנשים שאמרתי להם את זה לא מבינים אותי, למעט חברה שעברה ניתוח אף בעצמה מאותן סיבות.

מסתבר שלא

לפי התוצאות של חברה שלך. אגב, המפורסמים עושים אצל דב קליין ושות', לא דרך מכונים, גם אם הם מפרסמים אותם.

גב' ציפן היקרה../images/Emo25.gif

כשאמרתי שמאוחר מדיי לשפץ את האף, התכוונתי שבגילי המופלג, אם כבר להוציא כסף על ניתוח פלסטי, אז שזה יהיה לדברים יותר אקוטיים כמו בוטוקס, הרמת חזה, מתיחה פנים, שאיבת שומן וכו'...

איזה לא פה ?

הוא משחק אותה עובד/מבלה/יש לו חיים כשבעצם הוא מרפרש כל שתי דקות .. אה , בעצם זה אני ...

למעלה