ניתוחים פלסטיים.. ומה שביניהם

אחלה נושא שבעולם ../images/Emo99.gif

תגידו, תגידו.. מה דעתכם באמת על ניתוחים פלסטיים ???
אחלה בחלה, כל דבר שיגרום לי להראות טוב ולעשות אותי מאושרת הוא מבורך
עברתם אחד כזה???
בוודאי
לפני 5 שנים עברתי ניתוח אף ומאז חיי השתנו מהקצה אל הקצה
אתם מתכננים בעתיד משהו בסיגנון ????
כנראה שמתישהו אני אעשה הרמת חזה, זה בלתי נמנע אחרי כמה לידות
ואיך תגיבו אם בן/ת הזוג החדש שלכם יגלה לכם, שמה שאתם רואים עכשיו, זה בזכות ד"ר X.. (תפרגנו ? תרגישו מרומים?)
בכיף, אם זה עשה לו טוב, בטוח שזה יעשה גם לי
ובכלל.. אם היה לכם כסף והעצבים לזה..ולא הייתם פוחדים מהניתוח... את מה הייתם שמחים לשפץ אצלכם ???
עכשיו אני מתה לעשות ניתוח לייזר בעיניים - פשוט מחכה לתקציב מגידמאק

עונה

תגידו, תגידו.. מה דעתכם באמת על ניתוחים פלסטיים ???אני אומרת סבבה כול עוד לא מגזימים ובאמת בודקים טוב טוב למי הולכים.
עברתם אחד כזה ??? (אתם מוזמנים לפרט) נייט
אתם מתכננים בעתיד משהו בסיגנון ???? (אתם מוזמנים להתלבט): רציתי לעשות ניתוח אף אבל בגלל הפחד ויתרתי
ואיך תגיבו אם בן/ת הזוג החדש שלכם יגלה לכם, שמה שאתם רואים עכשיו, זה בזכות ד"ר X.. (תפרגנו ? תרגישו מרומים?) אם הוא עובד טוב אז אין בעיה
ובכלל.. אם היה לכם כסף והעצבים לזה..ולא הייתם פוחדים מהניתוח... את מה הייתם שמחים לשפץ אצלכם ??? את האף
בקיצור - צריך להיות שירשור מעניין ..............מאוד מעניין

../images/Emo178.gif

תגידו, תגידו.. מה דעתכם באמת על ניתוחים פלסטיים ??? קצת סבלנות ! תיכף אני אומר .. עברתם אחד כזה ??? (אתם מוזמנים לפרט) הרמתי פעם עפעף , השני סירב להתרומם מסיבות אידיאולוגיות
אתם מתכננים בעתיד משהו בסיגנון ???? (אתם מוזמנים להתלבט) אני מתלבט אם להקטין את שק האשכים או להגדיל את המוח ... ואיך תגיבו אם בן/ת הזוג החדש שלכם יגלה לכם, שמה שאתם רואים עכשיו, זה בזכות ד"ר X.. (תפרגנו ? תרגישו מרומים?) אדרוש לבדוק שוב ושוב , וחוזר חלילה (וחס) את טיב העבודה . ובכלל.. אם היה לכם כסף והעצבים לזה..ולא הייתם פוחדים מהניתוח... את מה הייתם שמחים לשפץ אצלכם ??? כלום . אני מושלם .

מה לא ברור ?

אמרתי שהוא הרג אותי מצחוק (מיזה נובע) ש אני מתה. (מיזה נובע) ת.נ.צ.ב.ה אבל מאחר ואני כותבת את זה על עצמי אז שיהיה תנצבי

soofgania

New member
טוב נו..

תגידו, תגידו.. מה דעתכם באמת על ניתוחים פלסטיים ???מה שלא עושה הטבע עושה ה...ניתוח
עברתם אחד כזה ??? (אתם מוזמנים לפרט)ממש לא..יקר מידי
אתם מתכננים בעתיד משהו בסיגנון ???? (אתם מוזמנים להתלבט)מתכננת קודם למצוא מממן עשיר
ואיך תגיבו אם בן/ת הזוג החדש שלכם יגלה לכם, שמה שאתם רואים עכשיו, זה בזכות ד"ר X.. (תפרגנו ? תרגישו מרומים?)אענה לו שחשדתי מההתחלה ש 30 ס"מ זה לא משו טיבעי.. ובכלל.. אם היה לכם כסף והעצבים לזה..ולא הייתם פוחדים מהניתוח... את מה הייתם שמחים לשפץ אצלכם ??? קצת מפחיד שלא יצא מוצלח..אבל הייתי שמחה לעשות הקטנת והרמת חזה,השטחת הבטן..
בקיצור - צריך להיות שירשור מעניין ..............-של הטרולים כבר יותר מעניין

למעלה