ניתוחים פלסטיים.. ומה שביניהם

סמלת

New member
דוקטור תציל אותי../images/Emo79.gif

|מחכה לתור שלי בכיליון שיניים|
מה דעתכם באמת על ניתוחים פלסטיים ??? רק שלשום דיברתי על זה עם חברים שלי, אני עד עכשיו טוענת שניתוחים פלסטיים (למעט הסרת משקפיים בלייזר, הרמת חזה לאחר לידות שזה להחזיר את הפרופורציה והמצב הקודם) מעידים על חוסר בטחון ורצון להראות כמו אידאל יופי מסויים, אני לא מבינה איך אנשים לא שלמים עם עצמם. עברתם אחד כזה ??? (אתם מוזמנים לפרט) למה לי? אתם מתכננים בעתיד משהו בסיגנון ???? (אתם מוזמנים להתלבט)אפילו לא בצחוק, יש לי דברים טובים יותר לעשות עם הכסף שלי ואיך תגיבו אם בן/ת הזוג החדש שלכם יגלה לכם, שמה שאתם רואים עכשיו, זה בזכות ד"ר X.. (תפרגנו ? תרגישו מרומים?) אני די אגעל האמת... ובכלל.. אם היה לכם כסף והעצבים לזה..ולא הייתם פוחדים מהניתוח... את מה הייתם שמחים לשפץ אצלכם ??? שום דבר אני שלמה ודי מאוהבת בכל סנטימטר בגוף שלי.

Fire Of Heaven

New member
הך בפטיש ../images/Emo88.gif

תגידו, תגידו.. מה דעתכם באמת על ניתוחים פלסטיים ??? בד"כ מיותר, הבעיה היא יותר בראש בד"כ. אבל כל עוד זה לא בהגזמה אז בכיף(עד כמה שחותכים ושוברים עם סכינים ואזמלים יכל להיות כיף
)
עברתם אחד כזה ??? (אתם מוזמנים לפרט) לא אתם מתכננים בעתיד משהו בסיגנון ???? (אתם מוזמנים להתלבט) אולי, בינתיים אני אוהב את עצמי כמו שאני ואיך תגיבו אם בן/ת הזוג החדש שלכם יגלה לכם, שמה שאתם רואים עכשיו, זה בזכות ד"ר X.. (תפרגנו ? תרגישו מרומים?) אני אבדוק לעומק תוך מישוש אינטנסיבי את איכות העבודה ובכלל.. אם היה לכם כסף והעצבים לזה..ולא הייתם פוחדים מהניתוח... את מה הייתם שמחים לשפץ אצלכם ??? העיניים אולי בקיצור - צריך להיות שירשור מעניין תלוי אם יצרפו תמונות

luda88

New member
../images/Emo192.gif

תגידו, תגידו.. מה דעתכם באמת על ניתוחים פלסטיים ??? בעד רק אם זה נובע מקטע של חסך וזה מה שישפר את איכות החיים של הבנאדם.. עברתם אחד כזה ??? (אתם מוזמנים לפרט) לא אתם מתכננים בעתיד משהו בסיגנון ???? (אתם מוזמנים להתלבט) לא ממש... ואיך תגיבו אם בן/ת הזוג החדש שלכם יגלה לכם, שמה שאתם רואים עכשיו, זה בזכות ד"ר X.. (תפרגנו ? תרגישו מרומים?) חח תלוי מה בדיוק נעשה ע"י ד"ר X
ובכלל.. אם היה לכם כסף והעצבים לזה..ולא הייתם פוחדים מהניתוח... את מה הייתם שמחים לשפץ אצלכם ??? הייתי עושה ניתוח ליזר להורדת משקפיים..

למעלה