סיכום חודשי

ZombifiedArbok

New member
../images/Emo142.gif ~Weheeeeey, 48

לא רע, לא רע. B: מזל טוב, מרווה וגבי!
ברגע זה, מה את לובשת? פיג'מה בצבע כחול של דובוני אכפתלי. D:
ברגע זה, מה היית רוצה ללבוש? מצעים, שמיכה וכרית. אני ממש עייפה. :B
איך עבר חודש יולי? חביב.
איך יעבור חודש אוגוסט? מוצלח, אני מקווה. אני מצפה להרבה חוויות טובות. D:
תוכניות לקיץ? עבודה, לימודים, פסיכומטרי, חו"ל? לימודים, השראות\רעיונות\קשרים חדשים כאלו ואחרים כתוצאה מאותם לימודים... בעיקר. :p
בשלוש מילים, מה נשתנה הקיץ הזה מכל הקיצים: הגיהנום קפץ לביקור. X_X
בשבעה מילים, למה בחרתי באייקון של הרצל: איך אפשר להגיד 'לא' לזקן שכזה? שרמנטי. P;
ובמילה אחת שמתחילה ב-כ', האם את מגיעה למפגש בחמישי? ...כנראה?
[אל תהרגו אותי, אני עדיין לא בטוחה. :B]

אני פעילה ../images/Emo6.gif

ברגע זה, מה את לובשת? טישרט אפורה עם הדפס של באגירה ומוגלי, מכנס קצר אפור. ברגע זה, מה היית רוצה ללבוש? שמלה סקסית ואיפור מושקע. איך עבר חודש יולי? לא כיף. איך יעבור חודש אוגוסט? כיף...? תוכניות לקיץ? עבודה, לימודים, פסיכומטרי, חו"ל? לעשות בייביסיטר ולהרוויח עוד כסף. מקווה להפסיק את הפגישות עם הפסיכולוגית. בשלוש מילים, מה נשתנה הקיץ הזה מכל הקיצים: כבר לא קטינה. בשבעה מילים, למה בחרתי באייקון של הרצל: כי יש לך פטיש לזקנים? יצא חמש. ובמילה אחת שמתחילה ב-כ', האם את מגיעה למפגש בחמישי? כנראהשלא

פתחתי אוהל בחצר נגד ניצן |אוהל| ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

העם! דורש! צדק חברתי!
ברגע זה, מה את לובשת? מי אמר שאני לובשת?
סתם, סתם
פשוט כל אחת נשמעת יותר פתיינית מהשניה
ברגע זה, מה היית רוצה ללבוש? מי רוצה ללבוש בכלל משהו? חם לי ואני מזיעה כמו גבר
איך עבר חודש יולי? אומייגד, עבר טו-אוב! מפגש עם יוני, מפגש עם ניצי-פיצי-ציצי-שפיצי ומרווה
, מפגש עם יוני ותכנית סודית
, ה-ו-פ-ע-ו-ת
ובטח עוד דברים.
איך יעבור חודש אוגוסט? הוא מתחיל לעבור, מהר מידי! עוד שניה החופש נגמר, עוד שניה!
תוכניות לקיץ? עבודה, לימודים, פסיכומטרי, חו"ל? מחר אני מסיימת עם הבגרות, ואני מתהוללת עד אובן חושים! מפגש, נסיעה לניצן, יומולדת, פדיון הבן, הופעה של ברי סחרוף, הופעה של נעם רותם, חופשה משפחתית שאני מקווה שתצא לפועל. בשלוש מילים, מה נשתנה הקיץ הזה מכל הקיצים: חם כמו תחת
בשבעה מילים, למה בחרתי באייקון של הרצל: שבעה מילים?! מתן, אני מכסחת אותך במפגש. ובמילה אחת שמתחילה ב-כ', האם את מגיעה למפגש בחמישי?

אורי נה

New member
ואיתי?:(

התנחלות אצל ניצןןןןןןןןןןן (סתם, יש מצב שיהיה לי בית ריק לשבוע לקראת סוף החופש.. יש דברים שצריכים לנצל, יו קנואו)

LucyXX

New member
נמנמ

ברגע זה, מה את לובשת? חזייה וג'ינס חחחחחח ברגע זה, מה היית רוצה ללבוש? חולצה לבנה ענקית שמתפקדת בתור פיג'מה, ולהיות במיטה >: איך עבר חודש יולי? סביר מינוס. הדבר היחיד שהיה טוב זה הלימודים~ איך יעבור חודש אוגוסט?מקווה שהוא יעבור טוב תוכניות לקיץ? עבודה, לימודים, פסיכומטרי, חו"ל? בינתיים יש לי שבוע חופש, יריד אופנה אלטרנטיבית (ריינבואו), אולי הופעה של קאיזן, יומולדת, ללמוד עוד מקצוע... בשלוש מילים, מה נשתנה הקיץ הזה מכל הקיצים: FOREVER ALONE LOL? בשבעה מילים, למה בחרתי באייקון של הרצל: שיאו רק עכשיו קלטתי שזה אייקון - הרצל :O ובמילה אחת שמתחילה ב-כ', האם את מגיעה למפגש בחמישי? כמקווה?

hyperChen

New member
מתן אוהבת אותך והתגעגעתי והשאלון מוקדש לך

ברגע זה, מה את לובשת? האמת רק תחתונים כי מחכה למים חמים להיכנס למקלחת ברגע זה, מה היית רוצה ללבוש? בדיוק מה שאני לובשת עכשיו איך עבר חודש יולי? שתיתי בו הרבה, הרבה תהפוכות. נפרדתי מהחבר.. איך יעבור חודש אוגוסט? בית ריק שבוע משמע בלאגן ובסוף החודש נוסעת לאמסטרדם תוכניות לקיץ? עבודה, לימודים, פסיכומטרי, חו"ל? חול, אחרי זה עבודה עד הגיוס מתגייסת ב5.2 והכי חשוב - לא להשלים בגרות בשלוש מילים, מה נשתנה הקיץ הזה מכל הקיצים: נשתנה שאני באמת חופשיה ולא חושבת על השנה הבאה הנוראית בבצפר למרות שיש קצת געגועים לשנים האלה הם לא בגלל הבצפר בשבעה מילים, למה בחרתי באייקון של הרצל: באמת מעניין, אולי אתה מזדהה עם שעירותו ובמילה אחת שמתחילה ב-כ', האם את מגיעה למפגש בחמישי? חחחחחחחחחח באתי לחפש מילה שמתחילה בכ' איזה סתומה אני, יש מצב אם לא יהיה חם מדי ויהיה לי עם מי להגיע מהאזור שלי.

hyperChen

New member
אה זה מה שרציתם לעשות כבר מזמן בתוך סטודיו??

נראה לי הוזמנתי לזה בפייסבוק אני אבדוק פרטים אולי אבוא וואלק אתם גם אני התגעגעתי

בין 25 ל-35 ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אבל לא יותר מזה. זה פשוט נורא תלוי במספר המגיעים. ככה שנהיה יותר, זה יעלה פחות. אני עכשיו עובדת על שרשור סיכום. הייתה לי כנראה טעות בחישוב, או שפשוט לא הבנתי את בעל הסטודיו נכון, אבל זה עדיין יוצא כמו שהערכתי אז זה לא כזה נורא. אז עוד מעט הכל יתאחד לשרשור אחד, ונסגור הכל

hyperChen

New member
דברים השתנו.... ומשתנים תמיד....

הכל בסדר אצלי אבל... בצורה מפתיעה מאד! :)

למעלה