סיכום חודשי

בלה בלה בלה../images/Emo194.gif

ברגע זה, מה את לובשת? חולצה ממש מכוערת ומכנסיים קצרים ברגע זה, מה היית רוצה ללבוש? משהו יפה איך עבר חודש יולי? חביב איך יעבור חודש אוגוסט? נקווה שטוב תוכניות לקיץ? עבודה, לימודים, פסיכומטרי, חו"ל? עבודה בשלוש מילים, מה נשתנה הקיץ הזה מכל הקיצים: לא השתנה בכלל בשבעה מילים, למה בחרתי באייקון של הרצל: כי אם תרצו, אין זו אגדה. במבה. ובמילה אחת שמתחילה ב-כ', האם את מגיעה למפגש בחמישי? כרובית (תבינו מזה מה שאתם רוצים)

../images/Emo13.gifעדכון

ברגע זה, מה את לובשת? שרוואל טאי-דאי שחור לבן, גופייה הודית כזאת ברגע זה, מה היית רוצה ללבוש? נוח לי בבגדים האלו, אבל לא הייתי מתנגדת להיות עכשיו ערומה במקלחת.. איך עבר חודש יולי? קשה אבל טוב. איך יעבור חודש אוגוסט? מושלם ומהמם! ב7 לחודש נולדה לי אחיינית מתוקה, אחר כך עברתי טסט, ועוד 12 ימים אני בדרום אפריקה! תוכניות לקיץ? עבודה, לימודים, פסיכומטרי, חו"ל? כמו שכתבתי קודם...דרום אפריקה P: בשלוש מילים, מה נשתנה הקיץ הזה מכל הקיצים: מחאות! חזרתי לצבע שיער הטבעי שלי בשבע מילים, למה בחרתי באייקון של הרצל: לא יודעת, אולי כי זקן זה יפה ובמילה אחת שמתחילה ב-כ', האם את מגיעה למפגש בחמישי? כן

למעלה