תתקקדממווווווווו. D: ../images/Emo223.gif
שיר השבוע של MCR? שמעתי קצת.
שיר השבוע בכללי? Atreyu - Becoming the bull Falling down
Bullet for my valentine - Begging for mercy
AFI - The killing lights Kesha - Tik tok A7x - A little piece of heaven HIM – In Venere Veritas
Heartkiller Lostprophets – Dstryr/Dstryr
אמן/אלבום השבוע? אין אחד ספציפי.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- ג'ונו [סרט מעפן], שומרת אחותי [נחמד, האמת? משחק לא משהו.]
- ארץ נהדרת [אולי תסתמי את הפה שלך?!?
], הפיג'מות[יהה], איך פגשתי את אמא [אווסוווווום]
, נשות הטייסים, האח הגדול.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
איילה עפה.
אני לא יודעת מה דעתי על מזג האויר.
קניתי חולצה יפה, לק שחור, לק סגול
.
היה לאמא יומולדת ואני ואחי קנינו לה המון פרחים ממש יפים!
סופסוף יש לי וילון בחדר ואני יכולה להיות עם חלון פתוח. XD
אמא קנתה LCD מדהימההההה כוסית!! *-*
ציטוטי השבוע? אמא: "אוח, זה קומקום של 'קנדי', אני ביקשתי מהמוכרת קומקום של 'קנווד'!! איזה מעצבנת היא" חגי: "למה, דווקא קנדי היה אחלה נשיא" ס'לא קשור
~אני וחגי תכננו ללכת יום רביעי לקנות לאמא פרחים~ חגי: "שומעת, עדי? אמא סחבה אותי פה למחסני חשמל, התחילה להתחרפן לקנות מדיח, מגהץ, מיחם. קיצר, מה נעשה? נו בואי נלך שישי וזהו" אני: "אוף נו, איזה הורסת היא!! טוב דיר באלק לא הולכים יום שישי!!" ~יום שישי~ חגי: "יאללה, אני אחכה לך למטה." אני: "טוב." אמא: "תגידי דיברת עם חגי? אני רוצה ללכת איתו לשוק הכרמל" אני: "מה שוק הכרמל עכשיו?!@# מה לעזאזל יש לך לחפש שם?!@#" חחחח יואו, זה היה פשוט קטע. איזה מעצבנת, כל פעם הפריעה לנו! עד שקנינו, ואז קנינו גם בלונים וניפחנו באוטו בדרך וחגי הצחיק אותי, אז הבלון עף לי עוד לפני שהספקתי לקשור...
וניסיתי לקשור את כל הבלונים ביחד בדרך וזה הפריע לחגי בנסיעה, כל שניה הוא קיבל בלון אחר בפנים
קיצר, היה צחוקים. -~בגן~ שולה: "את ממש שרוטה, הא?" סיגלית: "כן.. מסתבר" אני: "גם אני שרוטה. אנחנו כמו דיסק שרוט. רק שאני עוד מאלה שעובדים איכשהו. היא בכלל לא עובדת."
תכנונים לשבוע הבא? המממממ, לא יודעת.
תמונת השבוע? זו החולצה החדשה. מה אתם חושבים?
וסתם לבשתי את זה עם גרביונים, אין מצב שאני הולכת ככה, זה קצר מדיXD רק טייטס.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0