סיכום סוף!

../images/Emo41.gif סיכום סוף! ../images/Emo41.gif ../images/Emo223.gif

נו, למה אף אחד לא פתח?
לא נורא, סיכום באיחור זה מגניב. שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שבוע טוב

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifיו יו יו ביטצ'ס.

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? פירוט באמן/אלבום השבוע... >>;
אמן/אלבום השבוע? סופר ג'וניור, מיאבי, גאקט, דבסק, אראשי... קצת ס"ב, קצת מיקה... הפסקול של סוויני טוד והפסקול של הקוסם מארץ עוץ.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- מועדון קרב ודוגמה~ ועודמעט כיבוש הגלקסיה ואולי סוויני טוד אם יהיה כוח חח ספר-
תוכנית- אנימניאקס, בובספוג
, מייטי בוש, וויל וגרייס שסיימתי
, ישנן בנות[ממש קצת;;], האוס, אחים ואחיות, וסופר ג'וניור פול האוס. וידיאו- כל הקליפים של סופר ג'וניור
ורנדומאלים של מיאבי וגאקט.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
יומולדתD:
השתכרתי. D: [אין לי כוח לפרט למה טוב ולמה רע, זה לא מעניין אף אחד~]
ידיד שלי קנה לי את הפסקול של הקוסם מארץ עוץ. D:
חברה שלי קנתה לי את צ'ארלי בממלכת השוקולד, שכבר יש לי, אז החלפתי אותו בדוגמה
הייתי צריכה להוסיף עוד איזה 50 ש"ח בשביל זה אבל למי אכפת, זה פאקינג סרט גאוני
חברות שלי נתנו לי כרטיס עם 160 ש"ח בצומת ספרים
אז קניתי שני ספרים של ניל גיימן- לעולם-לא-לעולם ואבק כוכבים. וכיוון שנשאר 16 ש"ח בכרטיס וזה נראה לי מטופש, הוספתי עוד כסף וקניתי את צבע הכשף של טרי פראצ'ט~ אין לי מושג אם זה טוב, אבל ממש רציתי לקרוא ספר של טרי פראצ'ט מאז שקראתי את בשורות טובות[שלו ושל גיימן] וזה היה הכי זול...
התחחלתי ללמוד יפנית#$#^%&**&%$#$%^&%
ציטוטי השבוע? לא זוכרת~ אמ. וואטאשי ווה עטר דס?
תכנונים לשבוע הבא? פוריםDDDDDD:
תמונת השבוע? קופיף שלי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifגמני3: חח ואני חושקת בו[באונהיוק] באופן

כללי~
למרות שבהתחלה לא ממש אהבתי אותו, והוא עדיין לא הפייבוריט שלי מסוג'ו [המקום הזה שמור להיצ'ול
], הוא פשוט כזה מתוק וחמוד וקופיף ו-ו-ו-
*שיעול* כן, אני אפסיק עכשיו. 3>

תתקקדממווווווווו. D: ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? שמעתי קצת.
שיר השבוע בכללי? Atreyu - Becoming the bull Falling down
Bullet for my valentine - Begging for mercy
AFI - The killing lights Kesha - Tik tok A7x - A little piece of heaven HIM – In Venere Veritas
Heartkiller Lostprophets – Dstryr/Dstryr אמן/אלבום השבוע? אין אחד ספציפי. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- ג'ונו [סרט מעפן], שומרת אחותי [נחמד, האמת? משחק לא משהו.]
- ארץ נהדרת [אולי תסתמי את הפה שלך?!?
], הפיג'מות[יהה], איך פגשתי את אמא [אווסוווווום]
, נשות הטייסים, האח הגדול. דבר טוב/רע שקרה השבוע?
איילה עפה.
אני לא יודעת מה דעתי על מזג האויר.
קניתי חולצה יפה, לק שחור, לק סגול
.
היה לאמא יומולדת ואני ואחי קנינו לה המון פרחים ממש יפים!
סופסוף יש לי וילון בחדר ואני יכולה להיות עם חלון פתוח. XD
אמא קנתה LCD מדהימההההה כוסית!! *-* ציטוטי השבוע? אמא: "אוח, זה קומקום של 'קנדי', אני ביקשתי מהמוכרת קומקום של 'קנווד'!! איזה מעצבנת היא" חגי: "למה, דווקא קנדי היה אחלה נשיא" ס'לא קשור
~אני וחגי תכננו ללכת יום רביעי לקנות לאמא פרחים~ חגי: "שומעת, עדי? אמא סחבה אותי פה למחסני חשמל, התחילה להתחרפן לקנות מדיח, מגהץ, מיחם. קיצר, מה נעשה? נו בואי נלך שישי וזהו" אני: "אוף נו, איזה הורסת היא!! טוב דיר באלק לא הולכים יום שישי!!" ~יום שישי~ חגי: "יאללה, אני אחכה לך למטה." אני: "טוב." אמא: "תגידי דיברת עם חגי? אני רוצה ללכת איתו לשוק הכרמל" אני: "מה שוק הכרמל עכשיו?!@# מה לעזאזל יש לך לחפש שם?!@#" חחחח יואו, זה היה פשוט קטע. איזה מעצבנת, כל פעם הפריעה לנו! עד שקנינו, ואז קנינו גם בלונים וניפחנו באוטו בדרך וחגי הצחיק אותי, אז הבלון עף לי עוד לפני שהספקתי לקשור...
וניסיתי לקשור את כל הבלונים ביחד בדרך וזה הפריע לחגי בנסיעה, כל שניה הוא קיבל בלון אחר בפנים
קיצר, היה צחוקים. -~בגן~ שולה: "את ממש שרוטה, הא?" סיגלית: "כן.. מסתבר" אני: "גם אני שרוטה. אנחנו כמו דיסק שרוט. רק שאני עוד מאלה שעובדים איכשהו. היא בכלל לא עובדת."
תכנונים לשבוע הבא? המממממ, לא יודעת. תמונת השבוע? זו החולצה החדשה. מה אתם חושבים?
וסתם לבשתי את זה עם גרביונים, אין מצב שאני הולכת ככה, זה קצר מדיXD רק טייטס.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Because Of May

New member
ג'ונו מעפן?! ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif. ../images/Emo109.gif

אני ממש אוהבת אותו... P:. וואי, קבלי לייק על הלוק הכללי (ובמיוחד על החולצה
), וברור שאת הולכת ככה זה ממש לא קצר!!!
.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif את רצינית? זה בכלל לא קצר מדי, זה ממש

יפה ואני דורשת שתלכי ככה!
תתחדשי! דווקא אהבתי את המשחק בשומרת אחותי, הילדה הקטנה שיחקה די יפה לדעתי
חשבתי שהם ממש יהרסו, מסתבר שרק את הסוף

לאלא, זה קצר לי ;; ../images/Emo223.gif

אני לא אוהבת, זה לא נוח. עם טייטס יותר נוח ויפה.
ולא יודעת.. המשחק ב'שומרת אחותי' לא הכי ריגש אותי. זה אמור להיות סרט מרגש, הסיפור עצמו מרגש ממש, הסרט עצמו ממש לא עשה לי משהו.
ומאי- ג'ונו ממש אבל ממש שיעמם אותי.
טוב, בכללי דרמות כאלה משעממות אותי. אני צריכה סרטי קומדיה הזויים, או קומדיית פעולה.
[האהאה, סטארסקי והאץ'
].

Because Of May

New member
אבלאבל, זה לא -כזה- דרמה S:. ../images/Emo109.gif

טובנו, על טעם ועל ריח וכל זה...
.

NoAmItA ChAn

New member
יאאא, זה ממש יפה עלייך *-*

תתחדשי על הכל, אגב! והציטוטים משעשעים מאוד XDDDDDDDDDDDDDDD

Wrath Within

New member
<: ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR? אין. שיר השבוע בכללי? Obsessed- Mariah Carey לא יכולה להפסיק לשמוע אותו. אמן/אלבום השבוע? בריטני ספירס. HIT ME. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר-- "אקליפס"? תכנית-- האוס, והיום מתחילה העונה השלישית של "אחת שיודעת" בהוט 3! דבר טוב/רע שקרה השבוע?
איילה עפה. בהחלט דבר טוב.
איזה חמודים אלירז וארז!!!
נמאס לי להיות חולה. נמאס. ציטוטי השבוע? בטוח היה משו. לא כ"כ זוכרת -_-" תכנונים לשבוע הבא? לחיות?! תמונת השבוע? סתם כי בא לי עליה.

למעלה