סיכום סוף!

מתגעגעת. ../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

ו'התפשטות' זה סרט ממש חמוד. אהבתי את הסוף.
גם אהבתי הרבה משפטים שהוא אמר על אהבה או לא זוכרת מה זה היה... רק חבל שיש הרבה סצנות סקס, כלומר, שבולטות. אבל מצד שני, זה מדגיש את כל רעיון הסרט.
בהצלחה במבחנים ותהני במסיבה.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif גמאני מאוד אהבתי את הסוף ../images/Emo45.gif

וכן קצת הגזימו אבל למי איכפת זה אשטון קוצ'ר
תודה

Because Of May

New member
חחח הציטוטים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif

בהצלחה במבחנים וכל זה 3>. ממ, ומסיבה איפה, אם אפשר לשאול?

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif תודה ../images/Emo23.gif

מסיבה באשדוד, אין מצב שיסכימו לי מחוץ לעיר
לפחות משו חח

NoAmItA ChAn

New member
We'll stay in here, under these sheets

Playing this game of twisted "hide and seek". שיר השבוע של MCR? איי דונט לאב יו? לא יודעת. שיר השבוע בכללי? Livin' On A Prayer - Bon Jovi Permanent - David Cook Bar-ba-sol - David Cook Come Back To Me - David Cook Golden - Fall Out Boy Kings And Queens - 30STM From Yesterday - 30STM Nothing Else Matters - Apocalyptica Bed Of Roses - Bon Jovi In The Flesh - Pink Floyd Innuendo - Queen Who Wants To Live Forever - Queen Spread Your Wings - Queen אמן/אלבום השבוע? דיוויד קוק 3>, 30סטמ, פו"ב וקווין 3> סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "עידן הקרח 2". ספר - סיימתי סופסוף את "אשתו של הנוסע בזמן" והתחלתי את "המוזיקה של המספרים הראשוניים". תוכנית - המממ.. אני יודעת.. גוסיפ גירל? דבר טוב/רע שקרה השבוע?
יש מישהו שנראה ממש חמוד. ניסיתי לדבר איתו והוא ממש זרם.
בחמישי ראיתי אותו ושלוש פעמים שהוא עבר לידי עשיתי לו שלום.
אתמול הוא חלף על ידי פעמיים ולא אמר היי. אז נמאס לי ממנו. לא רוצה, לא צריך.
בת מצווה לבת-הדודה שלי.
יום הולדת לעטר + לקארין.
ישנתי אצל קארין 3> ציטוטי השבוע? "טוב, תקשיבי, רציתי לקבוע איתך לפורים לבוא לישון אצלך, אבל אין זמן, אז אני פשוט אקפוץ אלייך בצהריים ונישן שנ"ץ, מה דעתך?" תכנונים לשבוע הבא? מבחן באזרחות (אני אמות.), פורים. תמונת השבוע? X

חחחחחחחחחח אני קולטת אותך באמצע הרחוב ../images/Emo223.gif

"לייק ענק על השמלה המדהימה הזו!!"
נראה לי ג'ר בכלל התחבר למילה הזו בפייס.
[חחח זוכרים? כל מילה שניה שלו זה לייק. טוב נו, כמו ששלנו זה כאילו.
]

A Kiss To Kill

New member
טרלהלהלהלהלה *בום*../images/Emo230.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? מעליות-דודו טסה איזה יום-דודו טסה יסמין-הפפיל הכחול אינפטטד ומתיסיהו- וואן דיי אביתר בנאי-האיילה והזאב אמן/אלבום השבוע? דודו טסה
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית-עלטבעי
ספר-מלאבי אקספרס!
דבר טוב/רע שקרה השבוע? מממ.. הרבה שיחות איתו.. הרבה מחמאות
ושיחות עם בר הנעל הזה.. חייל בודד ומפגר
ציטוטי השבוע? "6 שדיים זה אלוהי" "או שזה פרה..." "אני אלוהים" "אין לך 6 שדיים!" "יש דברים נסתרים.... לא נבין לא נדע"
"את מדהימה בעייני, באמת"
"אל תסתים אותי!" "למה לא? כמישהי מדברת הרבה אני פשוט מנשק אותה והיא סותמת.. כנראה שאותך הייתי מנשק כלכך הרבה עד שהיית הופכת לצפרדע"
חח טוב, אין לי עוד האמת.. אבל אלו ציטוטים נבחרים שאני זוכרת! תכנונים לשבוע הבא? פורייםםםםםםםםםםםםםםם#_)_$)$_@!)$ וחזרות!
תמונת השבוע? במכון הביולוגי.. הDNA שלי נמצא בתוך המבחנה וכולי שוק והתלהבות

למעלה