סיכום סוף!

Hadar way

New member
Hugachaga

שיר השבוע של MCR? קיל אול יור פרינדס, אירלי סנסטס, דמולישן לאברס וכו' שיר השבוע בכללי? סוויט-פי - סיסטם אמן/אלבום השבוע? איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? כרגיל דבר טוב/רע שקרה השבוע? אני לא זוכרת כלום אבל שישי-שבת היה שולט :D ציטוטי השבוע? אינלי מושג תכנונים לשבוע הבא חו"ל ביום שישי :D וכל מיני ימים מוזרים בבצפר

Because Of May

New member
Who's in love anymore? ../images/Emo109.gif

What's the word, what is it for?
שיר השבוע של MCR? איןןןןןן.
שיר השבוע בכללי? הקרטל – רוקדת עם כולם הפיל הכחול- יסמין Terry Poison – Girl on the run Terry Poison – Sex in my city Terry Poison – 15 girls Terry Poison – A song for the snails Bon Jovi – You Give Love A Bad Name Aerosmith - Love in the Elavator Bryan Adams - Run To You
אמן/אלבום השבוע? טרי פויזן המדהימות, אחת הלהקות הטובות שיצא לי לשמוע
. ומרסדס והיהודים שהיו ענקיים במופע התרמה
.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? אממ "החיים זה לא הכל", בעיקרון, וגם "פרוייקט מסלול", "ארץ נהדרת" ו"רמזור" D:.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
מופע ההתרמה לדיאנה ביום שלישי היה אדיר! כל אומן היה מצויין, במיוחד מרסדס בנד והיהודים, אבל גם הקספרים היו נחמדים ביותר D:. והקרטל ומוניקה סקס, כמוווובן! אמרו לי שראו אותי בטלוויזיה בערוץ 2 XD.
המסיבה ביום חמישי, או כמו שהמארגנים אמרו; "שובר קופות יותר מאוואטר", הייתה מעולה! מסתבר ששני שוטים על בטן ריקה משפיע בצורה הטובה יותר. וגם הכי פחות משמין, כי אם הייתי שותה על בטן מלאה הייתי צריכה 6 כוסות D:.
מצאתי דברים לתחפושת ואני שמחה D:.
הבגרות בע"פ שהייתה היום הייתה נחמדה בהחלט :). דיברתי עם איריס (בון ג'ובי הנשית, כפרעליה
) על האקס, על חול, על לונדון ועל זה שאני מנגנת שנתיים וחצי חחח. אשכרה הרגשתי כמו אצל פסיכולוג כשדיברתי על האקס XD.
שבוע עמוס- להגיש עבודת חקר בכלכלה, לעשות מבחן באזרחות ברביעי, מבחן במתמטיקה שאני ממש ממש ממש מפחדת ממנו כי אני לא יודעת אליפסה, וכמובן!: הפורימון ביום חמישי.
אין לי רמקולים, סעמק.
ציטוטי השבוע? ~צ'ני ואני מדברים במסנג'ר, אני כותבת בצבע סגול והוא בירוק~ צ'ני: "תראי, החלון שיחה שלנו נראה כמו ברני"
. "In your wildest daydream, you come back on four, Heading for war, In a stranger's bedroom, you run for the door, "What was it for?..." the more you hesitate; the less confess what you love her for."
תכנונים לשבוע הבא? לסדר הכל לתחפושת, לעשות את כל המבחנים, לעבור את ההכנה לבגרות בספורט ביום רביעי בהצלחה (אמאל'ה
), פורימון, ולחגוגגגגגג. אני מקווה שבית הבירה ייצא לפועל D:.
תמונת השבוע? היהודים במופע התרמה.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif וואי בהצלחה בהכל ../images/Emo24.gif

איזה עבודת חקר יש לך בכלכלה?
חחחחח ברני XD את לא יכולה לחבר אוזניות למחשב? איזה מבאס זה חח אההה ואם בא לך לסבול אותי אני סופ"ש ברמת גן

Because Of May

New member
אוו, נשמע מצויין! ../images/Emo109.gif

וכן, אפילו אוזניות לא. מחשב זונה
. והעבודת חקר בכלכלה- את בוחרת נושא כמו ניהול השיווק, הנעת עובדים וכו' ועושה על זה עבודה של 30 עמודים בערך, כשאת נעזרת בספרי לימוד. ובנוסף, את צריכה לספר על חברה מסויימת שיש בה יותר מ-20 עובדים ומממשת את אחד הנושאים, ולקבוע ראיון עם האדם שאחראי על התחום אותו חקרת. ואני שונאת את זה, התחלתי רק את החלק התיאורטי (מהספרים) ועשיתי כולה חצי. אינמצב שאני מגישה השבוע, אין מצב
.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אוי לא נשמע מעניין במיוחד../images/Emo12.gif../images/Emo201.gif

אני מקווה שלא יהיה לי את זה שנה הבאה

Wrath Within

New member
מדהים איך אחרי שמסיימים בצפר...../images/Emo11.gif

פורים כבר לא נחשב משבצת של יום בלוח שנה שלך. ולכל מי שתהה-- כן, אתם מזהים פה מרמור.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif פייי איך שהזמן טס

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? 30 Seconds To Mars - Kings and Queens All That Remains - Chiron Avenged Sevenfold - Beast and the Harlot Backstreet Boys – Drowning
Backstreet Boys – Get Down Bullet For My Valentine – Begging For Mercy
Dead by April - Falling Behind
Dead by April - What Can I Say
Ke$ha - Tik Tok Ke$ha - Blah Blah Blah Ke$ha - Your Love is My Drug Lovex - Bleeding
The 69 Eyes – Too Much to Lose
אמן/אלבום השבוע? The 69 Eyes – Wrap Your Troubles in Dreams Lovex
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- שומרת אחותי [נחמד ביותר, רק שהרסו את הסוף], התפשטות [אחח התחת הסקסי של אשטון קוצ'ר
]
- יומני הערפד.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
היה חם אבל עם אובך זה מגעיל.
הרגשה טובה, שיחה עם חברה עזרה לי.
היינו ביד ושם וזה עדיין לא נקלט לי מה שהיה. באמת שזה מזעזע. היטלר ה$&*#$^@$&#^ היה פשוט גאון, אסטרטג מעולה. אני באמת מתכוונת לזה.
הזמן טס ואני מרגישה שאני מפספסת מלא דברים.
הזמן טס ואנחנו מתקרבים לסוף שנה ולחופש הגדול!!!
ציטוטי השבוע? אסף לולריה: "וואי ולריה יש לך גן חיות בבית.. חתול, כלב.. אין לך איזו סבתא מחמד?"
עדי: "אני לא נתקעת בעץ, הוא נתקע בי"
אני:"וואי עמילי על טבעי יוצאים לפגרה הם חוזרים ב25 למרץ
" עמילי:"מה יש להם כל עשרה ימים פגרה?!" אחרי איזה דקה או שתיים... "רגע... לחודש?!?!?!!?"
איזו הצתה מאוחרת היא הרגה אותי XD
תכנונים לשבוע הבא? מבחן במנהל ולשון, בוחן בתנ"ך, עבודות הגשה וכאלה.. פורים!#@!# מסיבה!!!
וואי כמה שאני חייבת את זה!!!
תמונת השבוע?

למעלה