סיכום שבועי - 3.10-9.10

animfanatic

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי - 3.10-9.10 ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: שיר השבוע בכללי: שיר השבוע של אול טיים לואו: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: אדם שהרס לך את השבוע: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט/יציאת/מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: - - - סופ"ש מדהים.

Adi641

New member
מסכמ"שת

דבר טוב שקרה השבוע: התקבלתי למד"א!!
דבר רע שקרה השבוע: חברה שלי הצליחה לעצבן אותי יותר מדי פעמים.
שיר השבוע בכללי: Contagious- Boys Like Girls
שיר השבוע של אול טיים לואו: Break Out, Break Out
תוכנית השבוע: הורים במשרה מלאה.
סרט השבוע: רשיון לחתונה (למרות שראיתי רק חצי) + דיילת בעננים
ספר השבוע: אודרי חכי. ממש מומלץ!
מאכל השבוע: טופו (תגידו מה שתרצו- אבל בתור צמחונית אני ממש אוהבת את זה)
התחדשות השבוע: אין... כשיהיה לי זמן לצאת לקניון כלשהו תהיה |@משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נוסעים לצימרים בסופ"ש
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: ללמוד, בייחוד מתמטיקה וספרות.
אדם שעשה לך את השבוע: מי שיושב לידי בכיתה.
אדם שהרס לך את השבוע: אותה חברה שעיצבנה אותי.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שאלה טובה.
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש: לימודים וצימרים בסופ"ש
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: רגיל ביותר, עם כמה דברים מאוד טובים!
ציטוט השבוע: בסוף כי יש לי כמה: היה לי חלון עם עוד שני חברים ויצאו מזה לא מעט ציטוטים: 1)ידיד שלי: "שאלתי אותו, אתה רוצה שאני אעשה שיר על ההיסטוריה, או שיר שנכתב בהיסטוריה?" אני: "אולי הוא רצה שתכתוב סונג (SONG) בשיעור היסטוריה" ~~שנייה אחרי זה~~ אני: "מילא אם עברית לא הייתה השפת אם שלי.. אה רגע, עברית זו כן השפת אם שלי..." 2)אני: "אומרים שהיא יכולה להזיז את הכנפיים שלה 90 םעמים בשנייה" חברה שלי: "אני שמעתי שהיא הציפור הכי חכמה בעולם. ראיתי את זה בסרט 'הסיפור המופלא של ברייקינג בנג'מין'" 3)אני:" היא הייתה שלוש שנים באוגנדה" ידיד שלי: "היא מדברת אוגנדית?" אני: "מדברים שם אנגלית" ידיד שלי: "אה.. או.קיי" 4) ידיד שלי: "פעם הסתכלתם על עץ עם עלים, מצאתם עלה כלשהו וחשבתם, מעניין אם עוד מישהו ראה את העלה הזה פעם?" ~~בשיעור כימיה~~ חברה שלי: "מה זה Cl??" אני: "אולי כלואוריד? אה לא, המצאתי עכשיו משהו, עזבי.." (מסתבר שזה כלור, אז הייתי קרובה) מישהו מאחורי: "זה פירוק כימי או פיזיקלי?" מי שישב לידו:" אני אומר שזה כימיקלי" (פיזיקלי+כימי) תסלחו לי אם חלקם לא מצחיקים אותכם כמו שהם הצחיקו אותי, פשוט אני מהאנשים שצוחקים מהכל!!! שבוע טוב לכולן!!

Adi641

New member
טעות בציטוט

כשרשמתי, "מילא אם עברית לא הייתה השפת אם שלי" התכוונתי לרשום "מילא אם עברית הייתה השפת אם שלי" סורי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif

מזל טוב בקשר למד"א ותהני בצימר
התמונה

Tommy89

New member
מזל טוב על מד"א :)

שתהיה לך התנדבות נעימה! ^^ באיזה מרחב את? חח והציטוטים.. הממ.. חלקם מוזרים. אבל הצלחת להצחיק אותי עם ברייקינג בנג'מין XDDD שבוע טוב

Adi641

New member
תודה../images/Emo24.gif

אני במרחב גלבוע
איפה את? ואני יודעת שהציטוטים מוזרים..הזהרתי בסוף ההודעה
יש לי ולחברים שלי הומור מסוג..אממ שונה

Tommy89

New member
חחח הומור זה בריא בכל מקרה. אז כל עוד אתם

צוחקים...
אני במרחב איילון, תחנת לוד. הייתה הרבה עבודה בימים האחרונים (if you know what i mean)

AdiA12

New member
מזל טוב על מד"א D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

השירים
הציטוטים

Tommy89

New member
סכמ"שי סכמ"שון :)

דבר טוב שקרה השבוע: חזרתי לקרוא באנגלית וכיף לי
, חגגנו חצי שנה התנדבות, משמרת היום בבוקר
דבר רע שקרה השבוע: שיעורים שיעורים שיעורים שלא עשיתי. שיר השבוע בכללי: escape - 30stm שיר השבוע של אול טיים לואו: we say summer x השיר הזה פשוט ממכר
תוכנית השבוע: 10 things i hate about you
סרט השבוע: טחח כאילו שהיה לי זמן לראות סרטים.
ספר השבוע: הו! המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה. באנגלית. איזה חמודי זה
מאכל השבוע: נממ.. לזניה של אמא
התחדשות השבוע: 2 דיסקים!!! DDDDDD: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול..? לא יודעת אם אני מצפה לו כל-כך. >< משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: בוחן בגיאומטריה. פאק. אדם שעשה לך את השבוע: נילולי, חברה שלי.. אממ.. כל החברים מהקורס והמדריכים החמודים שלי.. חברה שחזרה מחו"ל ועוד ועוד ועוד
אדם שהרס לך את השבוע: המנהלת שלי, כו*אמאמאמאמאמא של האישה הזאת. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הקוסמטיקאית
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: חחחחחחח אוקי קבלו - מצאתי את זה על השולחן באמצע שיעור ערבית XD: ~"אנוכי מעוניינת ליצור מערכת דו קוטבית עם פרטנר מסוים ובה תתקיים אנרכיה סימבולית שתוביל לאקסטרווגנזיות בלעדית. הנושא הוא קולינרי ואף אקסקלוסיבי ולא ניתן לערער על היותו כזה - אין בנמצא לשון שגיא נאור עקב מחסור מסיבי.... בקיצור - פפאו!" אמג
תמונת השבוע: ^^" התוכניות לשבוע החדש: לעבור את יום ראשון בשלום והצלחה, לארגן תיק ולעוף למסע שייכות לחמישה ימים. לחזור הביתה, לישון, לישון, לישון.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מגניב אעעעעש.
שבוע טווווווווביק

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif התמונה ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

תתחדשי על הדיסקים ותהני בטיול
הציטוט
שבוע מדהים תומיק

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif היא יפה ../images/Emo3.gif

טוב נו, כל תמונה שלו יפה
רגע רגע, צולמה אתמול ? מה ? השיער ?!?!?! O_O

Tommy89

New member
השיעררררר D:

הוא הספיק כבר לצבוע חזרה לחום.. אבל לא נראה לי שהוא מרוצה. מעניין אותי על מה הוא יחשוב הפעם XD חח וכן, יש לו חבר צלם (טרי ריצ'רדסון) הוא מעלה תמונות לטוויטר כ-ל הזמן. פעם שנייה שהוא מצלם אותו :)

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ג'ארד עם חום ../images/Emo99.gif

אני כ"כ אהבתי את השיער שלו לפני כשהוא היה צבוע בחום ! ובאמת מעניין מה הוא יעשה הפעם, למרות שלא משנה מה הוא יעשה הוא חתיך

Tommy89

New member
חחחחח לפני הפלטינה הוא לא היה צבוע..

זה היה הצבע הטבעי המדהים שלו. גאד אני מוכנה לשלם כ'כ הרבה כסף בשביל המוהוק שהוא גזר.. רק בשביל לעשות מזה בובה שאפשר ללטף כשהולכים לישון

למעלה