חחח צער בע"ח <: טנקיו XD
A AdiA12 New member 11/10/10 #59 התמונה ../images/Emo99.gif איזה חמוד D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif שרשראות של סושי ודונאטס! בא לי גם *_________*
התמונה ../images/Emo99.gif איזה חמוד D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif שרשראות של סושי ודונאטס! בא לי גם *_________*
K Katia112 New member 11/10/10 #61 לכי חיש מהר לסינימה סיטי XD אבל יקר שם רצח , חראות , אבל זה יפה משהו <: בT פרוג'קט אם את כלכך רוצה בפעם הבאה שתהיהי שם XD
לכי חיש מהר לסינימה סיטי XD אבל יקר שם רצח , חראות , אבל זה יפה משהו <: בT פרוג'קט אם את כלכך רוצה בפעם הבאה שתהיהי שם XD
A AdiA12 New member 12/10/10 #63 וואה רגע יש לי שרשרת סושי D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif ואולי בהזדמנות אני אקנה של דונאטס, ראיתי כבר כאלה אני ממש רוצה להיות בסינמה סיטי, לא הייתי עדיין בחדש טי מרקט? חח כן שם קניתי את השרשרת סושי
וואה רגע יש לי שרשרת סושי D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif ואולי בהזדמנות אני אקנה של דונאטס, ראיתי כבר כאלה אני ממש רוצה להיות בסינמה סיטי, לא הייתי עדיין בחדש טי מרקט? חח כן שם קניתי את השרשרת סושי
K Katia112 New member 12/10/10 #65 לאלא לא טי מרקט XD T project XD זה החנות שממנה קניתי בסינימה XD טי מרקט זה מגניב רק חבל שזה רחוק לי מדי
לאלא לא טי מרקט XD T project XD זה החנות שממנה קניתי בסינימה XD טי מרקט זה מגניב רק חבל שזה רחוק לי מדי