סיכום שבועי - 3.10-9.10

AdiA12

New member
אה עוד כמה דברים שקיבלתי ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

שכחתי לגמרי מהמתנות שחברה שלי הביאה לי מלונדון (חוץ מהדיסקים שקיבלתי כבר לפני הרבה זמן) כוס קטנטנה של I
LONDON , משקפי שמש רטרו מגניבות כאלה ומחזיק מפתחות של מצלמה קטנה שאפילו עושה פלאש D:

AdiA12

New member
תודה ../images/Emo9.gif ובהחלט ../images/Emo5.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

חחחחח בהחלט

Adi641

New member
חח הציטוטים! והתמונה../images/Emo6.gif

תתחדשי, ובהצלחה עם המבחן ועם ההליקס

dafnashz

New member
סיכום לשבוע מעייף

דבר טוב שקרה השבוע: המבחן באנגלית עבר דבר רע שקרה השבוע: לא עשיתי סיידליפ :( שיר השבוע בכללי: Apocalyptica- enter sandman שיר השבוע של אול טיים לואו: damned if i do ya (acoustic) תוכנית השבוע: wipeout זה מצחיק סרט השבוע: 12....סרט ממש טוב. צ'ייס
ספר השבוע: tempted חלק מהסדרה house of night מאכל השבוע: שניצל התחדשות השבוע: כובע שקניתי בתל אביב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משחק ראשון לעונה (בכדורסל) משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: מבחן בתנ"ך אדם שעשה לך את השבוע: ידיד שלי שעשה לי שיחת עידוד אדם שהרס לך את השבוע: המורה לאנגלית שנתנה לנו טונות שיעורים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה שלי שאני מקווה שתבוא לאחד האימונים ציטוט/יציאת/מילת השבוע: ידיד שלי שהוא כזה קצת גיי התחיל להתבכיין לי ולחברה שלי על משהו שאמרתי לו ואז חברה שלי אמרה: "תפסיקי להתבכיין כבר מה את ילדה קטנה". זה היה ממש מצחיק בשיעור מתמטיקה: המורה:" שחר תפסיקי להפריע" (שחר זו חברה שלי) שחר: "לא עשיתי כלום" המורה: "אני יודעת.אני סתם אוהבת לרדת עלייך" תמונת השבוע: אין לי מושג איך מעלים תמונה התוכניות לשבוע החדש: ללמוד לתנ"ך בעיקר. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: שבוע מעייף אבל עבר מהר וזה טוב

Adi641

New member
חח הציטוטים../images/Emo6.gif

תתחדשי על הכובע, ובהצלחה במבחן ובמשחק

Katia112

New member
סיכום שבוע ראשון שלי ../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה השבוע:ישנתי אצל חברה טובהטובה שלי בראשון D: דבר רע שקרה השבוע:לא התקבלתי למה שרציתי במחוייבות אישית >: שיר השבוע בכללי:Remembering Sunday ATL שיר השבוע של אול טיים לואו:אותו דבר XD תוכנית השבוע:האוס ♥ סרט השבוע:לא יצא לי לראות :S ספר השבוע:לא יצא לי לקרוא?XD מאכל השבוע:אוכל של אמאאא D: התחדשות השבוע:שרשראות של סושי ודונאט XD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:טלפוןו חדששש!!! משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:מחוייבות אישית בעע אדם שעשה לך את השבוע:החבר
אדם שהרס לך את השבוע:אממ לא זכור לי :S אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:החברות האהובות שלי D: ציטוט/יציאת/מילת השבוע:"את נראית כמו גור כלבים שנדרס בידי פן XD" תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:בית ספר , בית ספר , לנסות לחיות בין לבין :S ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:סבבה לגמרי D:

Adi641

New member
חח התמונה../images/Emo6.gif

בהצלחה עם המחויבות אישית
מה את עושה? Remembering Sunday
חח והציטוט
אממ רגע את חדשה בפורום? (תסלחי לי טיפה על הפיגור, פשוט אני לא זוכרת אם ראיתי הודעה שלך שאומרת שאת חדשה או משהו כזה.. עזבי הסתבכתי בסוגריים)? אם כן- ברוכה הבאה

Katia112

New member
מתנדבת בצהרון ../images/Emo4.gif

חחחח חדשה מלפני כמה זמן XD פשוט לא הייתי פה ועכשיו אני מנסה כמה שיותר D: תודהתודה<:

אבל צהרון זה מושלם!

אם את פדופילית... עדיין לא החליטו לאיזה מחויבות כל אחד הולך... אני מנסה לשלוח את עצמי בלי הבצפר לצער בע"ח פה בנתניה...
מקסימום אני אגיד להם שאני רוצה לבית אבות שלידינו
או שלהגיד להם שאני פדופילית ואני רוצה לגן שליד הבית שלי?

Katia112

New member
לכי על ...../images/Emo3.gif

היותך פדופילית מנוסה , האונסת ילדים בסתר בשירותי הגננות XD חחחח בטוח יקחו אותך D:

כן... חבל שמנהלת שלי רק לא לצידי ../images/Emo69.gif

כוסאמאשלה
ושכחתי להוסיף! אני בטוחה שתהני בצהרון
ילדים קטנים זה אמנם משו שצורך פדופיליה מיוחדת אבל.... סתםסתם
מה שבאמת רציתי להגיד הוא ש... ילדים הם אמנם מעצבנים לפעמים.. אבל כשהם מחבבים אותך זה קל לפדל אותם

Katia112

New member
חחחחחחחחחחח דווקא...

הלך מהזה יפה שם D: אמא של חברה טובה שלי עובדת שם והיא עושה לי פרוטקציות XD היום היא חתמה לי על 3 שעות והייתי שם שעתיים XDDDDD ילדים קצת ניג'סים אבל S:S:

StayAwake

New member
מה רצית במחויבות אישית?../images/Emo2.gif

שרשראות של סושי? מגניב
תתחדשי!!

למעלה