סיכום שבועי

noam270

New member
../images/Emo187.gifאניניניני../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה השבוע: קיבלנו תעודות, והיי! שלי לא הייתה כזאת גרועה...
| סיימתי את NM...
| שיעור פיזיקה אחרוון!!!!!
| שיעור מתמטיקה אחרון עם המורה ה#%^^@@$!&&@!!# הזאת.....
דבר רע שקרה השבוע: סיימתי את NM...
| פישלתי בהצגה של העבודה באנגלית....
| אנשים מאוד נחמדים דאגו לגלות לי ספוילרים לBD...!
פאדיחת השבוע: אמממ... לא זוכרת משהו מיוחד....
דבר הזוי/מצחיק/מוזר שקרה השבוע: דודה שלי החליטה שהיא מלמדת אותי ואת בת דודה שלי לסרוג!....
שיר השבוע: דיקוד בגרסה האקוסטית
ספר השבוע: NM...!!!
..."ציר הדובדבנים" - ספר חמוד!!
סדרה/סרט/תוכנית השבוע: אממממ... "על גופתה המתה"... סרט נחמד
תמונה: -------------->
מסר לאומה: ליצנים שליטה!!!

xXx Lilo xXx

New member
ישלי סיוטים מהמם XD../images/Emo29.gif

מהמם, ומצבים. ישלי טראומות מטורפות!

Black Inside

New member
מסכמתתת:)

דבר טוב שקרה השבוע: -סיימת עם הלמידה המפרכת למבחן במתמטיקה -היה מצחיק בשישי
דבר רע שקרה השבוע: -למדתי כמעט כל השבוע למבחן במתמטיקה, אז זה...רע חח
פאדיחת השבוע:
דבר הזוי/מצחיק/מוזר שקרה השבוע: אם אי פעם תהיתם איך זה לעשות מלחמת מטבעות שוקולד עם חברים שלכם אז שתדעו שזה די מצחיק חח
שיר השבוע: אין שיר, יותר מנגינות: - Bolero de Ravel - Beethoven Symphony No.9 - ועוד קטע של רחמנינוג.
ספר השבוע: BD, אעעעע אני בשיא של הספר
[נראלי חח]
סדרה/סרט/תוכנית השבוע: -התנגדות- ראיתי בקולנוע -אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות... סרט לא משהו -טרו בלוד- כמה שזאת סדרה מפגרת זה ממכר!
תמונה: סתם תמונה חמודה מהגנד"ע
מסר לאומה: בצפר=קקי

Black Inside

New member
מממ אני בעמוד 419../images/Emo58.gifBD

בקטע שבלה ואדוארד יוצאים לציד הראשון של בלה. אמרתי שאני חושבת שאני בשיא בגלל שאני לא חושבת שעוד משהו מפתיע יכול כבר לקרות [בלה ילדה תינוק, היא הפכה לערפד, ג'ייקוב מתאהב בבת שלה... כאילו מה עוד?! חח]

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifמשהו מרשים ככותרת ../images/Emo140.gif

דבר טוב שקרה השבוע: היה לי מלא חופש, משלישי ועד ראשון ! דבר רע שקרה השבוע: רבתי עם הבנאדם שאני הכי אוהבת
אבל השלמנו
הכל לטובה. פאדיחת השבוע: הבטן שלי גרגרה באמצע שיחה עם המפקדים, בדיוק ברגע שהיתה דממה. דבר הזוי/מצחיק/מוזר שקרה השבוע: שיחקתי גיטר הירו וכשניסיתי לנגן בגיטרה לא הצלחתי אפילו במתחיליםXD אבל הייתי טובה בתופים. שיר השבוע: 30 seconds to mars- beautiful lie within temptation- destroyed ספר השבוע: דרקונים של דמדומי הסתיו
כל מה שיש בו דמדומים פשוט מושלם
הספר של מרגרט וייס וטרייסי היקמן. סדרה/סרט/תוכנית השבוע: מממממממ.......הרוזנת היחפה?
ערוץ האוכל שולטXD תמונה: מסר לאומה: שימו קרם לחות אחרי גילוח רגליים

דינדש

New member
אני רוצה גיטאר הירו!

איך שכחתי מזה כששאלו אותי מה אני רוצה ליומולדת?!?!?! אוף.

vampire girl1

New member
עלופה בגיטר-אירו! [וכן, אני משתחצנת] ../images/Emo6.gif

יש לי את 4, ממש שווה, שירים יחסית עדכניים. של טוקיו הוטל
ופאניק אט-דה דיסקו

Kawaii Me

New member
/tapuzforum/images/emo204.gifבאמת איך אפשר לשכוח יא מצחיקה

ואל תשאלי למה אני ערה/tapuzforum/images/emo122.gif

dorinchik

New member
עונה!

דבר טוב שקרה השבוע:קיבלתי את המבחן באזרחות מבצפר אחר שהמורה שלי מלמד בו לפני המבחן שלי והיו לי את כל השאלות...חחח קומבינה..
דבר רע שקרה השבוע:המורים קלטו שלכל השכבה היה את המבחן וביטלו את המתכונת ועכשיו עושים אחרת...אעע...חרא של דבר...
פאדיחת השבוע:דווקא השבוע לא היו...אבל בחיים קרו לי דברים הזויים כל כך....לדוגמא- חתולה תקפה אותי..ברצינות!
רציתי ללטף את אחד הגורים שלה והיא רדפה אחריי ושרטה אותי ברגל בזמן שניסיתי לברוח...חח אני לא מאמינה שאני מספרת לכם את זה איך זה בדיוק קשור לחיים... דבר הזוי/מצחיק/מוזר שקרה השבוע:אעע..לא זוכרת... שיר השבוע:הירו,של Chad Kroeger & Nickelback נדלקתי עליו פתאום... ספר השבוע:אמ...אני בדיוק צריכה להתחיל אחד... אני אלך על "סיפורים מהעריסה" של ג'ניפר קוברן,קיבלתי אותו מתנה מסטימצקי כשקניתי ספר של דמדומים...איזה כיף לקבל דברים בחינם...! סדרה/סרט/תוכנית השבוע:בטי המכוערת/אבודים/האי תמונה: מסר לאומה:כולנו נהיים יותר כבדים ככל שאנחנו מתבגרים מכיוון שיש לנו בראש הרבה יותר אינפורמציה ממה שהיתה כשנולדנו. אי לכך ובהתאם לזאת, אני לא שמנה, אלא פשוט מאוד אינטיליגנטית פשוט נגמר לי המקום בראש אז התחלתי למלא חלקים אחרים בגוף. זהו. זאת גרסתי ואני דבקה בה.
שיהיה לכולנו שבוע נהדר ומטריף..!

למעלה