סיכום שבועי

xXx Lilo xXx

New member
בתור מי!?../images/Emo29.gif

~גאד אני קוראת מלא ספוילרים על קרוברחוק וזה נוראיייייי~ ~מלא מתים/עוזבים~

orw93

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

הוא הבעל של ליאה ש"מת" אבל הוא בעצם הלך לתוכנית להגנת עדים. וי ג'יי הוא הבן שלו חח אע קראתי שג'ק ימותXD ואני כבר לא רואה כי זה תקוע בשעות שאני בבצפר, והשח ביום שבת הם בשעות שאני ישנה
אבל אני רואה ביום שלישי שאני מסיימת ב12

orw93

New member
נו אני יודעתXD../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif

איירין מתה (ברוך שפטרנו) ופיטר יחזור והוא יהיה עם אמנדה והם יטוסו לאמריקה [איכ הקטע של דרו ואמנדה מגעיל] וסאלי תעזוב וקולין אחות של אלף ויחזור החבר הדמיוני הזה של סאלי מהעונות הראשונות

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

דבר טוב שקרה השבוע: ממוצע 3 בתעודה DDD:
דבר רע שקרה השבוע: טיול שהיה מעצבן קצת >< פאדיחת השבוע: לקחתי לטיול מכנסיים שהיו גדולים עליי באיזה 2 מידות ושכחתי לקחת חגורה והם כל הזמן נפלו לי
אבל בסוף קשרתי אותם עם שרוך אז זה הסתדר XD דבר הזוי/מצחיק/מוזר שקרה השבוע: שיר השבוע: Angels with dirty face של SUM41 ספר השבוע: סדרה/סרט/תוכנית השבוע: תמונה: מסר לאומה: ברמת הגולן יש עכשיו איזה 4-5 מעלות
(אני לא משם, אבל הייתי שם בטיול וכמעט קפאתי למוות!
)

Johnni456

New member
חחחחח פאקXD../images/Emo79.gif

זה היה אמור להיות 93
אנ'לא עד כדי כך גרועה

Fall Out Liel

New member
You Know You Love Me. XOXO../images/Emo168.gif

Gossip Girl
דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי את ניו מון סופסוף אחרי שלושה שבועות של המתנה!! וציונים טובים
ויציאה עם חברות וכמעט כל יום ישנתי אצל חברה או שישנו אצלי
דבר רע שקרה השבוע: הבגרות במתמטיקה פשוט הכניסה את כולנו למתח נוראי ולחץ.. פאדיחת השבוע: בפארק גבעתיים עם חברות, עשינו כאלו שטויות וצילמתי מלא והיו שם אנשים.. >< דבר הזוי/מצחיק/מוזר שקרה השבוע: עם חברות לפארק והצטלמות בפוזות קורעות XDDD שיר השבוע: Broken Strings- James Morisson
ספר השבוע: ניו מון
סדרה/סרט/תוכנית השבוע: אחת שיודעת, חברים, החיים עפ"י ג'ים, בטי המכוערת ואמריקן איידול
תמונה:
מסר לאומה: אל תלחצו מבגרויות ובשום פנים ואופן לא ללמוד באותו יום!!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

למה אין ציטוט השבוע? ../images/Emo12.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

עד שיש לי ציטוטים?! XD דבר טוב שקרה השבוע: היה פאקינג מבחן אחרון למחצית!!! נגמרה מחצית א'. מלא מורים פירגנו לי בתעודה למרות שבכלל לא מגיע לי. [בביו 90 אחרי שקיבלתי 80 ו-91, בספרות 85 אחרי 80 ו-81, בספרות השו"ת 85 אחרי 84 ו-77.] דבר רע שקרה השבוע: נשארה מחצית ב'.
5 בגרויות. May g-d be with us.
מורה מגעיל אחד הוריד לי 12 נקודות בתעודה. [#@@%% שונאת אותו!] פאדיחת השבוע: נממ קיבלתי 40 בספורט.
לא טורחת ללכת לשיעורים... דבר הזוי/מצחיק/מוזר שקרה השבוע: ~מחליטה שזה 'ציטוט השבוע'~ XD ~חברות משחקות האיש התלוי~ ~"מכלי התחבורה", 5 אותיות~ חברה: "טויוטה קורולה!!!!!!!!!"
זה היה כ"כ מצחיק. מישהי מהכיתה: "המורה, להדביק את הדף במחברת?" [ילדה עילגת, אל תשאלו.] המורה: "לא, מה פתאום. תעשי חור באוזן אחת וחור באוזן השנייה, תקשרי את הדף לפה ולפה, ואז תזיזי את הראש ככה! ~מנענע את הראש~ ותלכי ככה כל היום! טוב?!" חחחחחחחחחח. מה שהמורה שלי כתבה לי בתעודה, סתם כי היא ממש חמודה: "שירז יקירתי, 'עבודה, נאמנות, גבורה-הם יסוג העונ"ג.' [הראי"ה.] עבודת המידות, היושר האישי והנכונות לתרום שבך-תמיד בנפש חפצה-לעונג הם לנו." D: שיר השבוע: Fightstar-The English Way. ספר השבוע: "אחוות התכריך הקדוש" שסיימתי, ו"באהבה, גרג ולורן" שהתחלתי. ספר מעולה עד עכשיו. :) סדרה/סרט/תוכנית השבוע: סדרה-המירוץ למיליון, מונית הכסף, שולחן לחמישה. סרט-חובה לראות את מבצע ואלקירי! סרט גדוללל. וגם שייקספיר מאוהב
. תמונה: נהה. מסר לאומה: לכו לראות את מבצע ואלקירי!
שבוע טווווב. :)

xXx Lilo xXx

New member
איזה מגניב מה שהמורה שלך כתבה לך בתעודה!../images/Emo29.gif

לי תמיד כותבים "נעימת הליכות" זהו
סחתיין אגב על הציונים ^^"

../images/Emo6.gif נעימת הליכות זה טוב. ../images/Emo3.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

המורה שלי מזה השקיעה, היא כתבה משו שונה לכל אחת
. טחח עלק סחתיין. על מה, 40 בספורט?!
הציונים שלי ממש גרועים בהשוואה לכל השאר... רק שתי מאיות.

Emergency Exit

New member
גםלי יש 100 בספורט. בנתייםXD../images/Emo125.gif../images/Emo41.gif

ובתנ''ך, ובערבית.:)

אני אענה שבוע הבאה כי אין לי כוח. אבל -

קלטו איזה מגניב!
לחברה שלי היה אתמול יום הולדת ועשו לה את העוגה הזאת! במקום בלה זאת התמונה שלה.

למעלה