למה אין ציטוט השבוע? ../images/Emo12.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif
עד שיש לי ציטוטים?! XD דבר טוב שקרה השבוע: היה פאקינג מבחן אחרון למחצית!!! נגמרה מחצית א'. מלא מורים פירגנו לי בתעודה למרות שבכלל לא מגיע לי. [בביו 90 אחרי שקיבלתי 80 ו-91, בספרות 85 אחרי 80 ו-81, בספרות השו"ת 85 אחרי 84 ו-77.] דבר רע שקרה השבוע: נשארה מחצית ב'.
5 בגרויות. May g-d be with us.
מורה מגעיל אחד הוריד לי 12 נקודות בתעודה. [#@@%% שונאת אותו!] פאדיחת השבוע: נממ קיבלתי 40 בספורט.
לא טורחת ללכת לשיעורים... דבר הזוי/מצחיק/מוזר שקרה השבוע: ~מחליטה שזה 'ציטוט השבוע'~ XD ~חברות משחקות האיש התלוי~ ~"מכלי התחבורה", 5 אותיות~ חברה: "טויוטה קורולה!!!!!!!!!"
זה היה כ"כ מצחיק. מישהי מהכיתה: "המורה, להדביק את הדף במחברת?" [ילדה עילגת, אל תשאלו.] המורה: "לא, מה פתאום. תעשי חור באוזן אחת וחור באוזן השנייה, תקשרי את הדף לפה ולפה, ואז תזיזי את הראש ככה! ~מנענע את הראש~ ותלכי ככה כל היום! טוב?!" חחחחחחחחחח. מה שהמורה שלי כתבה לי בתעודה, סתם כי היא ממש חמודה: "שירז יקירתי, '
עבודה,
נאמנות,
גבורה-הם יסוג העונ"ג.' [הראי"ה.] עבודת המידות, היושר האישי והנכונות לתרום שבך-תמיד בנפש חפצה-לעונג הם לנו." D: שיר השבוע: Fightstar-The English Way. ספר השבוע: "אחוות התכריך הקדוש" שסיימתי, ו"באהבה, גרג ולורן" שהתחלתי. ספר מעולה עד עכשיו.
סדרה/סרט/תוכנית השבוע: סדרה-המירוץ למיליון, מונית הכסף, שולחן לחמישה. סרט-חובה לראות את
מבצע ואלקירי! סרט גדוללל. וגם שייקספיר מאוהב
. תמונה: נהה. מסר לאומה: לכו לראות את מבצע ואלקירי!
שבוע טווווב.