סיכום שבועי

dorkiflitz

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

ספיר (סנפ XD) לא יכולה להיכנס לפורום ולהגיב אז אני פותחת במקומה.
איך עבר השבוע?
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
משהו מצחיק שקרה השבוע:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: ו- תוכניות לשבוע הבא
:

animfanatic

New member
עונה

איך עבר השבוע? כמו בחלום, במחשבות על ההופעה המדהימה שהייתה. משהו טוב שקרה השבוע: השביתה! משהו רע שקרה השבוע: לא קרה. שיר השבוע של טוקיו הוטל: in die nacht שיר השבוע בכללי: black holes של מיוז משהו מצחיק שקרה השבוע: כשסיפרו לי על הבחורה שחטפה את המקל של המתופף בהופעה של עיברי לידר והתעלפה בילוי השבוע: המממ...לא היה. ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: קפוצ'ון חמוד שקניתי ב-TNT ו- תוכניות לשבוע הבא: אם עדיין ישבתו אז התוכנית שלי היא לרדת לאילת עם אחותי הגדולה...

crazysapir

New member
"לרדת לאילת עם אחותי"אני וההבטים הסוטיםXDDD

>< נו אילת זה גם שם של בתD:

keren eckshtein

New member
יש לי ילדה בכיתה בשם אילת , כולם יורדים עלייה

והיא נולדה באילת , גרה באילת , הייתה בגן שקראו לו אילת . ולה קוראים אילת . ג'יזס
אבל מסכנה כולם יורדים עלייה בגלל זה.

florit11

New member
ich

איך עבר השבוע? בסדר. אחד הארוכים. משהו טוב שקרה השבוע: כתבה של שבע עמודים בראש אחד! D: ושופינג! D: משהו רע שקרה השבוע: ההורים שלי ... ><" שיר השבוע של טוקיו הוטל: SHREI שיר השבוע בכללי: SHREI, חרשתי כל השבוע על טוקיו הוטל... XD משהו מצחיק שקרה השבוע: רציתי "לדקור" את ידיד שלי עם קצות האצבעות בבטן, וזה הלך בטעות קצת יותר נמוך... XDDD בילוי השבוע: יציאה עם חברה שלי שתיהיה היום. ציטוט השבוע: "אני חושב שהוא הומו." -"בפעם הבאה שתיהיה עם ביל במיטה- תגיד לי." ככה אני יהיה בטוחה שהוא הומו, וגם אצטרף... D: תמונת השבוע: מה שהייתי עושה להם!!!:O התחדשות השבוע: "חברה" שלי הבינה סופסוף שאני לא מתכוונת להשלים איתה בזמן הקרוב... ו- תוכניות לשבוע הבא: לקבל 90+ במבדק בחשבון ובמדעים שעשיתי... :O

PerfectSP

New member
קיבלתי שני 100 בבוחן מטומטם לאללה במדעים../images/Emo190.gif

[כאילו שני בחנים,כל אחד מאה
] יש לנו מורה מה זה חסר ביטחון שלא יודע ללמדXDDD השיעורים אצלו זה פנאןD:

McLeaFLY

New member
עונה D:

איך עבר השבוע?אחלה משהו טוב שקרה השבוע:השביתה!!למרות שלנו אין אבל לא לומדים :]] משהו רע שקרה השבוע:אני קצת חולה..מתקפת חום ונזלת יו נואוו.. שיר השבוע של טוקיו הוטל:ich bin nich ich,wir sterben niemals aus,monsoon,ich bin da,in die nacht שיר השבוע בכללי:nickelback-rockstar madina lake-here i stand marlyn manson-this is the new shit nightwish-byebye beautiful nightwish-amarath [ככה כותבים?] avril -hot MCR-desert song משהו מצחיק שקרה השבוע:לא זכור לי ^^ בילוי השבוע:תל אביב עם סאן :]] ציטוט השבוע:-- תמונת השבוע: -->מוחעחעאהה הרגוו אותיי XDD התחדשות השבוע:כל מיני שיט XDD ו- תוכניות לשבוע הבא :תל אביב ,סילבר ,ולימודים ^^

Leb Die Sekunde

New member
אני רוצה אחרי לאה ועם לא אחרי מי שאחריהS:

מה אני יעשה שיש לי שמנים בבית XS XSXSXS איך עבר השבוע?חוץ מסאקי הכל טובD: משהו טוב שקרה השבוע:קיבלתי מאה בתנך? חח וסאקי החלימהההההההההה משהו רע שקרה השבוע:אממ יש יותר מידי מדרגות בבצפר שלי!@ שיר השבוע של טוקיו הוטל:durch den monsun [אני חושבת שיש לי שגיאותXD שיר השבוע בכללי:גוסטס-דה וורלוד איז אווט סייד משהו מצחיק שקרה השבוע:כלום? חוץ מזה שקראנו לרגלים שלי בשמות רגל ימין זו סאקי=בגלל שהיא הייתה בגודל שלו מהמכה מההופעה ורגל שמאל זור צב\ברך שלישית כי פעם דדרך עליי סוס והתנפחה לי הרגל גם והייתה לי ברך שלישית ממש וצב כי "אכל אותה צב" בילוי השבוע:אממ לא חושבת שהיה משו.. אבל היום בערב מסיבה ואולי אולי אולי אני יראה את תומר!!D:D:D:D ציטוט השבוע:אין לי מושג חחחחח תמונת השבוע:> הצב החוצפן
התחדשות השבוע:מאובן !! מההפתעה של הדובי הזה מאילת שזה כמו קינדר כזה חח ו- תוכניות לשבוע הבא :בצפר? וחווה? דצ אול[זה הכל חחח] שבת שלום כולםםם

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifעצור!! חפירה לפנייך.

איך עבר השבוע? מעולה לגמרי
משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה,שביתה והיפוות שלייי
משהו רע שקרה השבוע: לא יודעת חח
שיר השבוע של טוקיו הוטל: כל השירים שהיו בהופעה
שיר השבוע בכללי: F-Raz - Ich Liebe Dich
כזה יפההה
משהו מצחיק שקרה השבוע: מממ...יצאתי אתמול עם חברים לאיזו גינה סתם לשבת, אז ישבנו וזה היה נחמד פתאום מגיעים חברוה של שיכורים. בסדר עשו רעש הלכו. תוך דקה יורד איזה שכן כנראה שמחזיק אלה (הדבר השחור הזה של השוטרים) בסוף התברר שזה פנס. הוא התחיל לצרוח מי רוצה שיניים שבורות מי? קרא לבנות שרמוטות ושרלילות ואמר שנראה להורים שלנו איך אנחנו מתלבשים (אמא שלי קונה לי תבגדים דאממ-_-) קיצר הוא עקב אחרינו עד שהגענו לרחבה אחרת טוב ישבנו וזה פתאום אנחנו שוב רואים אותו...דיי זה היה ממש מפחידד אז ברחנו הבנים כמובן לא ואז אנחנו רואים ניידת עוברת....טוב....המשכנו ללכת והגענו לאזור אחר בכלל פתאום הוא יוצא מהשיחים והניידת איתו והוא התחיל לצעוק שאני שיכורהושיש לי פה ג'ורה היה כזה הזוויי
בילוי השבוע: מה שסיפרתי עליוXD
ציטוט השבוע: "אויי זה צמוווווווווווווווווד"XDDDD
תמונת השבוע: מי שרוסיי ועוד איך יבין....זה כככ גדוללל!XD
התחדשות השבוע: נעליים לבנות וקרדיגן שחור
ו- תוכניות לשבוע הבא: להיפגש כבר עם מיה שני ועדי
קראת? חייכי אליי

למעלה