סיכום שבועי

dorkiflitz

New member
אניניניננני ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? כל השבוע הייתי בשוק מההופעה. הייתי די בהיי כזה..
משהו טוב שקרה השבוע: אמממ. לא זוכרת כל כך.. שביתה אולי..?
משהו רע שקרה השבוע: הברזתי מאיזה 80 אלף שיעורים וזה גרוע
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Wir Sterben Niemals Aus
Wir Sterben Niemals Aus
Wir Sterben Niemals Aus
Wir Sterben Niemals Aus
Wir Sterben Niemals Aus
הוא מושששששששששששלם!!!
שיר השבוע הכללי: הזה שלמעלה
משהו מצחיק שקרה השבוע: אממ. וואו.. ג'יז אני לא זוכרת כלום..
בילוי השבוע: הייתי בקריון..
ציטוט השבוע: אממ.. אני: אח שלי צוחק כמו מפגר, ספיר: מי אמר שהוא לא?, אני: אוקי, אח שלי צוחק מפגר
תמונת השבוע: מתווווק
התחדשות השבוע: בגדים בגדים בגדים
תוכניות לשבוע הבא: כל מיני סידורים בשביל הטיסה לפולין..

שלי...

איך עבר השבוע? היה מעולה משהו טוב שקרה השבוע:השביתה אני לא לומדת וככה אני יכולה להשלים שעות שינה משהו רע שקרה השבוע: אחרי ההופעה של ביל וטוקיו הוטל שום דבר לא יכול להיות רע שיר השבוע של טוקיו הוטל: RETTE MICH שיר השבוע בכללי:you just like a pill של פינק משהו מצחיק שקרה השבוע:------- בילוי השבוע: עם החברים בפיצרייה עשינו שם בלאגן ציטוט השבוע: כלבים הם גם חיות תמונת השבוע: התחדשות השבוע: צמידים מזה יפים ו- תוכניות לשבוע הבא : ה' גדול עד אז

dorkiflitz

New member
"הופעה של ביל וטוקיו הוטל"?

זה- הופעה של טוקיו הוטל. ביל לא בא בנפרד..

crazysapir

New member
|תפוח|עונה|תפוח|

איך עבר השבוע?מעולה:)[שביתה שביתה שביתה] משהו טוב שקרה השבוע:למעלה
משהו רע שקרה השבוע:שום דברD: שיר השבוע של טוקיו הוטל: Hilf Mir Fliegen שיר השבוע בכללי:The kill משהו מצחיק שקרה השבוע:XDD בכיהת חברה שלי צילמה סירטון ארוךךך שלי וחברות ישבנו בכיתה אחת מהם עשתה שטויו ת מול המצלמה אני ישבתי ומפה לפה היא מעבירה תמצלמה מילדה לילדה כל פעם שהגיעו אליי [שצפינו אח"כ ביחד בקקלטת] קלטו אותי אוכלתXDDDDDDD כל עם זה היה מצחיקD: בילוי השבוע:הייתי אמורה לסנטר:
ציטוט השבוע: אני:"אמא משעמם לי אמא: לרקוד לך? יופי אמא יופי תמונת השבוע: נחרטש תמונה התחדשות השבוע:פלא' סוף כל סוף>< ו- תוכניות לשבוע הבא :אולי סנטר

אניניני [אני סמל מיני!]

איך עבר השבוע? אהההמ עבר נחמממד מאוווד אפילללו... :]]] משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה [אם אפשר להחשיב?] והשביתה המיוחלת !! משהו רע שקרה השבוע: אממממ אני לא מצליחה להיזכר במשששו.... שיר השבוע של טוקיו הוטל:Hilf mir fliegen [הואו נקווה שכתבתי את השיר המדהים הזה נכון :] ] שיר השבוע בכללי:סרט הודדי! חחח הוא מתנגן לי בבית בלי סווף! [הצלצול של אבא] משהו מצחיק שקרה השבוע: אממ אממ אממ מה שהיה אתמול בבלוג של אן ולרה [בתגובות] יוואווו הם הרגו אותתי עם הקללת שלההן! [זה מה שאני זוכרת, חח זיכרון לטווח הקצר!] בילוי השבוע:אין ספק שהשופינג המדהים בת"א (:) ציטוט השבוע:"What a beatiful weather. nice,nice,nice" חחחחח זה מה שביל אמר בסרטון בירושלים!! הוא אומר את זה במבטא גרמני כבד וזה כל כך מצחיק XD תמונת השבוע:תמונה מהמלון של הבנים, הציצו (:) [אני צילמתי (:) ] התחדשות השבוע:בגדים , יאי ! :] ו- תוכניות לשבוע הבא :להמשיך את השביתה להמשיך להמשיך.... :]]] ולקוות להופעה הבאה בארררץ ישראל !

ברור אחותתתי!

הנה: http://www.youtube.com/watch?v=tdhryCaD0Z8 זה ב00:32 שניות בדיוק! איזה קוצ'קוצ'וני נסייך! [אני מנסה לשים קישור..חח XD]

LiHiLuSh

New member
ח הציטוט שלך חח גם אני ראיתי את זה חח

נאמת שדי ממיזמן חח איזה חמוד הוא שהוא אמר כולכך יפה פה ואז ניס ניס ניס ניס חח XD
באותו רגע נישפחתי על הריצפה מרוב צחוק יא הוא כזה חמוד דיי חח

נכון?!?! בונבון סקסי שכמותווווווווו

הקלטתי בפלאפון שאני אוכל לשמוע אותו תמיד חח D:

LiHiLuSh

New member
חח יא גם אנייייXD(ושאלה לכולם)

רק חבל שלא רואים את זה חחחחחחחח אבל אנייכולה לשים את זהבאמפי אבל לא הצלחתי להוריד את זה למחשב משום מה למישהו יש את זה על המחשב?? אני זוכרת שמישהי שלכה לי אבל זה נעצר בעמצהלמי יש?

i panic

New member
עונה :))

איך עבר השבוע?סבהה :)) משהו טוב שקרה השבוע:..היתי אצל חברה באשקלון יומיים!!! משהו רע שקרה השבוע:אמ...לא היה לי מחשב יומיים אלב בכל זשתא היה לי כיף שיר השבוע של טוקיו הוטל:לא זוכתר איך קוראים לו אבל זה בשנת דליביש שיר השבוע בכללי:אמ...פייס דאון.. משהו מצחיק שקרה השבוע:אממ...כל השבוע! בילוי השבוע:קניון אשקלון..אויש..הוא דפוק.. ציטוט השבוע: אמ..אין ---- תמונת השבוע:==>> התחדשות השבוע:אממ...היה אמרו להיות סקיני אלב אל יצא אז לא.. ו- תוכניות לשבוע הבא :אמ..כלום שבת שלום :p

למעלה