סיכום שבועי

Simple Dani

New member
|מדוזה|-

איך עבר השבוע? בעיקרון אחלה. המון דיברורים וזיכרונות מההופעה המדהימה. משהו טוב שקרה השבוע: כל הקטע של השביתה משהו רע שקרה השבוע: היום הההנהגה העבירה את הקומונר המדהים שלנו לקמנר בקן אחר.. ובוא נגיד ככה הייתי ממש אבל ממש עצובה. שיר השבוע של טוקיו הוטל: HEILIG כמעט כמו תמיד וגם ich bin nicht ich שיר השבוע בכללי: uch bin nicht ich משהו מצחיק שקרה השבוע: שי הטמבל החליק בקן מול כולם כשהוא רדף אחרי XD בילוי השבוע: הפנינג מגניב שהיה, ו.. לא זוכרת >< ציטוט השבוע: "בואי כשנהיה זקנות נוציא את הניטים מהחגורה היפה הזאת וננעץ אותם בגוף המקומט שלנו" חח תמונת השבוע: -> מתוק.
התחדשות השבוע: מלא דברים מחנות מגניבה בג'רוזלם. ו- תוכניות לשבוע הבא : היום יש לחברה יומולדת, מחר סינמה סיטי ושבוע הבא כנראה ת"א.

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifאומ, היא הזכירה קומונר, וקן,

ולפי מה שאני יודעת, זה קיים רק בנוער העובד והלומד [אף פעם לא הייתי בצופים אבל אני יודעת שבצופים נגיד קוראים לזה "שבט" או משו כזה.. ] אז הניחוש שלי זה נוע"ל, תקנו אותי אם אני טועה

Simple Dani

New member
|מדוזה|את רצינית?! O: אההה מגניב XD

אני קן יבנה [אימפריה!]
ואת? D: את שכבת צוותא נכון?

l0veTH

New member
שילי=C

משהו טוב שקרה השבוע: לא מוצאת משו.............. משהו רע שקרה השבוע: התפנצ'ר לי הכדורסל =\\ שיר השבוע של טוקיו הוטל: ריידי סט גואו....[אל תרדו עליי, אבל שמעתי בנתיים רק שני שירים שלהם כי יש לי בעייה עם האיטרנט......] שיר השבוע בכללי: לאדעת........... משהו מצחיק שקרה השבוע: שיחקתי עם כמה חברה כדורסל וזרקתי על אחד מהם ת'כדור כל הזמן עד שהוא התרגזXD בילוי השבוע:שיחקקקתי כדוורררססלללל['ני מתעעל כדורסל זה החיימשלי!!!] ציטוט השבוע:לאאדעעעת תמונת השבוע: אני לא יכולה כרגע לשים תמונה.....=\ התחדשות השבוע: מזתומרת התחדשות?!?!!?!!??!?!??! ו- תוכניות לשבוע הבא :לעשות תספורת מדורג ופוני על הצד וללכת לקנות מחמם יד שחווור ואיזה חולצה ושרשרת[גוווותייייי]

lid15

New member
../images/Emo121.gif עונה!!! ../images/Emo121.gif

איך עבר השבוע? נחמד מאוד!
משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה! כמובן
משהו רע שקרה השבוע: אממ אני חולה.. ומישו כתב לי על השולחן fuck tokyo hotel (and not on the good way) והקטע שהם רשמו את זה עם Y!! חח ובכלל אין לי מושג איף הם ידעו שאני אוהבת אותך כי רק רשמתי שם משהו בגרמנית \:
שיר השבוע של טוקיו הוטל: כ-ו-לם כ-ו-ל-ם כ-ו-ל-ם
שיר השבוע בכללי: כל שירי טוקיו הואל למיניהם!!!!!!!!!! 3>
משהו מצחיק שקרה השבוע: אממ לא משו מיוחד \:
בילוי השבוע: ההופעה!!!!!!!
ציטוט השבוע: ----
תמונת השבוע: ----------->
התחדשות השבוע: אממ ההלם של זה שאני צריכה כסף בארנק XDD
ו- תוכניות לשבוע הבא : לראות את ספיר ומירית! :p תתכוננו

PerfectSP

New member
מלשמל! ../images/Emo190.gif

פאק,אני מתה על המילה הזאתXDDDD איך עבר השבוע?אחלה!!D: משהו טוב שקרה השבוע:ההופעהההההההההההההההההההההההההההה
משהו רע שקרה השבוע:נייייייייי שיר השבוע של טוקיו הוטל:אממממממ.... Hallo+Spring Nicht+In Die Nacht שיר השבוע בכללי:כנ"ל מה שרשמתי על טוקיו
משהו מצחיק שקרה השבוע:אממממממממממ בילוי השבוע:ההופעה של טוקיו הוטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!D: ציטוט השבוע:אמממממ לא יודעתD: תמונת השבוע:נו,טום מההופעה
התחדשות השבוע:מחשב!!!!!!!!!!אני כותבת עכשיו מהמחשב החדשDDDDDDDD: ו- תוכניות לשבוע הבא : לישון...ללכת לת"א...לישון...להוריד המון!כי אני צריכה להוריד חזרה את כל מה שהיה לי במחשב...D: אחלההההה שבועעעעעעעע ושיהיה לכם שבוע מאטריףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףDDDDDD: ושמעו את Lovex,להקה מצוינת!D:

just m a y a

New member
סתכלו על המשהו מצחיק ועל הציטוט=]]

איך עבר השבוע? אממ. .ככה ככה.. משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה אם זה עדיין נחשב, והשביתה=]] משהו רע שקרה השבוע: חצי שבוע הייתי בדיכאון די רציני=\\ וגיליתי שרק חצי מהמורים אצלנו שובתים אז אנחנו חצי לומדים=\\ שיר השבוע של טוקיו הוטל: איש בין ניש איש שיר השבוע בכללי: helena- mcr משהו מצחיק שקרה השבוע: אני וחברה לי ניסינו אתמול לצבוע את השיער באדום ולחברה שלייצא סגולXD היא נראית כמו חצילXDXDXD בילוי השבוע: אני ושתי חברות בקניון.. היה הזוי לגמרי וכל החנויות היו סגורות=\\ ציטוט השבוע: חברה שלי רצתה להגיד לי שחברה שלנו קנתה סיגריות והייתה לידינו עוד מישהי אז זה היה מזה קורע: "עמית אתמול קנתה שוקולד עלית" אני: "איך נתנו לה? היא לא צריכה ת.ז או משו?" רותם: "לא יודעת, אבל היא אמרה שהיא תתן לנו" אני: "לא עזבי, לא בא לי, אני לא אוהבת" רותם: "מה את לא אוהבת שוקולד?" אני: "אני אוהבת שוקולד, לא שוקולד עלית" רותם: "אבל טעמת שוקולד עלית רק פעם אחת" ואז הילדה שהייתה שם ובאמת חשבה שאנחנו מדברות על שוקולד: "מה? טעמת שוקולד רק פעם אחת? איזה שיחה מטומטמת".. טחח. . זה היה קורע.. תמונת השבוע: כל התמונות של טום מההופעה=]] התחדשות השבוע:כלמיני ו- תוכניות לשבוע הבא :אינלי מושג=\\ מישו קרא את החפירה?

never cry

New member
מישו קרא?

איך עבר השבוע? ארוךךך משהו טוב שקרה השבוע: לוזוכרת משהו רע שקרה השבוע: חברה שלי עברה לגור בחיפה שיר השבוע של טוקיו הוטל: אמ.. רידן, vergessene kinder שיר השבוע בכללי: baby one more time של מרלין מנסון משהו מצחיק שקרה השבוע: לוזוכרת.. בילוי השבוע: יציאת פרידה יום מחמישי מהחברה שעברה לגור בחיפה.. ציטוט השבוע: "אם לא נוהגים אז שותים" תמונת השבוע: -- התחדשות השבוע: -- ו- תוכניות לשבוע הבא: לויודעת עדיין..

למעלה