סיכום שבועי

TaaaaaaaaaaL

New member
תגידי, את יודעת עד מתי השביתה?

כי חלק אומרים שזה עד יום ראשון .. כבר העבירו אצלנו שביום ראשון לומדים עד 12 .. מה את אומרת ?! =]

TaaaaaaaaaaL

New member
חח אכן נקווה !

גמאני כנראה נוסעת לת"א.. אולי אפילו נפגש :pP טוב עוד שניה שבת.. חייבת לזוז :\\ שיהיה לכולם שבת שלום :p נדבר במוצ"ש !! 33>

0oSharoNo0

New member
איזה כייף לכן אם יש שביתה..

טוב גם אני זזתי.. שבת שלום לכולם.. 3>>

Plaztyk

New member
MOI

איך עבר השבוע? Great! משהו טוב שקרה השבוע: The best show EVER! משהו רע שקרה השבוע: its all over now.. שיר השבוע של טוקיו הוטל: Reden שיר השבוע בכללי: Clothes off משהו מצחיק שקרה השבוע: those short moments in between.. בילוי השבוע: THE SHOW!!! ציטוט השבוע: Bill's sexy ass!! תמונת השבוע: told ya.. התחדשות השבוע: I guess Tom's towel from the showXD ו- תוכניות לשבוע הבא : Break the routine and have fun.

hallcat10

New member
הסיכום שלי..

תאמת..הפעם הראשונה שלי...אני אף פעם לא בבבבאמת עושה XDXD
איך עבר השבוע:נחמד..לא משהו..(אני חולה=[[)
דבר טוב שקרה השבוע:1.עדין שוק מההופעה..עבר רק שבוע.. 2. אני עורכת עיתון בית ספר אז עשיתי על ט"ה כתבה(חצי דף בערך)+3 תמונת=]
דבר רע שקרה השבוע:האמ..אני חולה..והגרון שלי כל כך כואב שאני כמאט לא נושמת..
שיר השבוע של טוקיו הוטל:האב..הרבה.אבל בעיקר רידן,רדי סט גו, ודונט גאמפ..(סליחה שזה לא באנגלית ..אין לי כוח..)
שיר השבוע בכלל:בריד מי-שרטינג סקנד טו מרס,ו..אימ נוט אוקי-של מיקימיל רומנס(אין לי כוח לכתוב באנגלית..עצלנית אני><)
משהו מצחיק שקרה השבוע:שדפקתי את כל הערסים והפאקצות(החלק ולא נחמדים)בזה שאני עורכת עיתון ואני יכולה לשים תמונות של שלדים..וששמתי את ט"הו..עשיתי לאחותי פוסטר עם מלא תמונות שלהם..(2 פוסטרים ענקיים)ממזמן ליום הולדת שלה אז אחיין שלי נכנס מצביע על ביל ואומר בר(השם של אחותי)XDXD
בילוי השבוע:סתם..טיילתי בנתניה המשעממת..(נסעתי יותר נכון..אני קרובה לשם)
ציטוט השבוע:אל תשים על אף אחד..(זה לא ציטוט-אבל זה הדבר הכי חכם ששמעתי השבוע..)
תמונת השבוע:------>איזה חתיך!!!
התחדשות השבוע:אמא שלי קנטה לי עגילי שלדים מזה מגניבים..!
תוכניות לשבוע הבא:האמ..אין ממש חוץ מלעצבן את הערסים המגעילים בבית ספר שלי XDXD שנה אחרונה שאני צריכה לסבול את הבית ספר הזה(כולם ערסים ופאקצות-אבל מהסוג מגעילים)

Rukia nik

New member
מסכמת! ../images/Emo194.gif

איך עבר השבוע? מאוד כיפי!
משהו טוב שקרה השבוע: השביתה חעחע
משהו רע שקרה השבוע: פיצול כיתות בשכבה שלנו
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Reden
שיר השבוע בכללי: Move along
משהו מצחיק שקרה השבוע: יוהו, אני תמיד זוכרת שצחקתי ואני לא זוכרת ממה..
בילוי השבוע: הבית XDD
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: מכנס ו- תוכניות לשבוע הבא : לתלות עוד דברים של ט"ה על הקירות XD

עונה..

איך עבר השבוע?: מדהים. ומוזר. משהו טוב שקרה השבוע:טוקיו הוטל היו בארץ!!! (זאת אומרת, שבוע שעבר, אבל אני לא זוכרת שפתחו על זה הודעה בגלל כל הרעש מסביב להופעה) משהו רע שקרה השבוע: אמממ. כל מיני. שיר השבוע של טוקיו הוטל: HEILIG שיר השבוע בכללי: קשה להחליט. משהו מצחיק שקרה השבוע: גם לא זוכרת, סורי אני עייפה מידי בילוי השבוע:שביתה? ציטוט השבוע: אין לי את הציטוט, אבל כשגאורג עונה לראיון כלשהו ל- "אם מי היית מעדיף להיתקע במעלית?" הוא ענה- "עם גוסטב כי הוא ייחלץ אותנו יותר מהר מהמעלית מאשר הצוות חילוץ" XD תמונת השבוע: לא נותן להעלות >.< התחדשות השבוע: אוזניות נורמליות סוף סוף ו- תוכניות לשבוע הבא : לפגוש את מיכלון ואת רוזה ואת שנינו ואת עדידי :)

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאעעעעע נכוןנכון זאת תוכנית ממש מעולה!

תהרגי אותי עדיין לא הבנתי תציטוטXDDDDDDDDDD אוהבתותך הכיייי:]

איאיייי מיכלון, יהיה טוב D:

לא סתם, זאת רק אני שצחקתי ממה שגאורג אמר , לא יודעת, הוא קרע אותי בצורה בה הואיורד על גאורג P: יאללה זזתי

dirty look

New member
אני, אניD:

איך עבר השבוע? מעולה$%%^$#^%@$2 משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה@$#^#$#%%*%^*%Q@@#$#^%* משהו רע שקרה השבוע: הספק שביתה בביצפר>> שיר השבוע של טוקיו הוטל: סקרים! לגמריXD שיר השבוע בכללי: השיר הזה של הפו פייטרסXD משהו מצחיק שקרה השבוע: אין לי כוח לחפורXD בילוי השבוע: ההוופעה
ציטוט השבוע: "תודה רבת"
תמונת השבוע: @%#^#$&#^# אני צילמתי
התחדשות השבוע: אין ו- תוכניות לשבוע הבא : אין(?)

למעלה