סכמ"ש!!

../images/Emo41.gif סכמ"ש!! ../images/Emo41.gif

השבוע במילה אחת: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: דבר מצחיק שקרה השבוע: פאדיחת השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: שיר השבוע של אטל: שיר השבוע בכללי: להקת השבוע: דיסק השבוע: ציטוטיישן: סרט השבוע: תגלית השבוע: התחדשות השבוע: התמכרות השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: אדם השבוע: תמונת השבוע:

ספירצ

New member
סכמ"ששששש ../images/Emo6.gif

אחרי איזה שבוע ומשהו שלא הייתי פהה חזרתי ליליילי
השבוע במילה אחת: חביב דבר טוב שקרה השבוע: אמ..... לא יודעת.. דבר רע שקרה השבוע: מבחנים מבחנים מבחנים דבר מצחיק שקרה השבוע: משמרת ביום רביעי, אחת המשמרות המצחיקווות!! פאדיחת השבוע: כל מני.. רק היום בדרך חזרה הביתה נתקעתי בענף מול הרבה אנשים
דבר מוזר שקרה השבוע: נמ.. לא יודעת.. שיר השבוע של אטל:... שיר השבוע בכללי: a rocket to the moon - single ladies להקת השבוע: a rocket to the moon דיסק השבוע: ... ציטוטיישן: ואו אני לא זוכרת.. סרט השבוע: Easy A תגלית השבוע: טוסט זה טעים התחדשות השבוע: כלום.. התמכרות השבוע: טוסטים מאכל השבוע: טוסט משקה השבוע: קולה אדם השבוע: חברים וזה.. תמונת השבוע:..

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח הפאדיחה!!!

בא לי לראות Easy A, את ממליצה? שיהיה שבוע טוב

AdiA12

New member
אאוצ' נתקעת בענף >< חח לא נורא ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

a rocket to the moon, טוסטים
בא לי לראות את Easy A *~*

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחח... אהבתי את התמונה ../images/Emo6.gif

השבוע במילה אחת: נחמד
דבר טוב שקרה השבוע: באר שבע עם אבא - כמו שיש יום כיף עם אמא, אז זה היה יום כיף עם אבא
תל אביב עם אחיות שלי ובת דודה שלי :) אשדוד
שבוע שלם לא הלכתי ללמוד
יש לנו מדריך ממש חמוד בקורס של הפסיכמוטרי מבית הספר XD
דבר רע שקרה השבוע: אני חולה כבר במשך שבוע
א ס ת מ ה ><
דבר מצחיק שקרה השבוע: אני, אחותי ובת דודה שלי הסתובבנו בת"א בזמן שאחותי השנייה הייתה בלימודים שלה ואחרי שעשינו כמה קניות אחותי נכנסה לאחת החנויות, ומשם המשכנו ללכת ופתאום היא שמה לב שהשקיות שלה לא נמצאות אצל ביד וגם לא אצלנו - והתברר שהיא שחכה אותן בחנות. אז היא התחילה ללכת ממש מהר עד החנות עד כדי כך שאני ובת דודה שלי איבדנו אותה והלכנו לאיבוד
שיר השבוע של אטל: Damned If I Do Ya
Lost In Stereo
שיר השבוע בכללי: You Me At Six - Stay With Me Linkin Park - Blackout Linkin Park - Waiting For The End
Tokio Hotel - Hurricanes and Suns
להקת השבוע: All Time Low
דיסק השבוע: All Time Low - Nothing Personal :)
סרט השבוע: חתונה במהירות מופרזת. צ'ארלי סט קלאוד
התחדשות השבוע: נעליים :) שרשרת וצמידים
משאף לאסתמה XD
מאכל השבוע: סושי
משקה השבוע: נסטי אפרסק
אדם השבוע: אחיות שלי ואבא שלי
בת דודה שלי
תמונת השבוע:
- - - שבת שלום.

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח הדבר המצחיק!../images/Emo6.gif

תתחדשי על הנעליים, הצמידים וגם המשאף
שבוע טוב

AdiA12

New member
הדבר המצחיק ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

YMAS, חתונה במהירות מופרזת, סושי, נסטי
תתחדשי על הדברים :)

dafnashz

New member
סכמ"ש

השבוע במילה אחת: נחמד דבר טוב שקרה השבוע: 95 באזרחות, הלך לי ממש טוב בבוחן היום במתמטיקה מקווה ל 100 וניצחנו במשחק אתמול והשופט היה ממש חתיך P: דבר רע שקרה השבוע: חברה שלי עיצבנה אותי. היא התעצבנה עליי על זה שקיבלתי יותר ממנה באזרחות -_- דבר מצחיק שקרה השבוע: היו מלא אבל אני לא זוכרת עכשיו פאדיחת השבוע: לא זוכרת משהו מיוחד, כל הכבוד לי דבר מוזר שקרה השבוע: למורה שלי לתנ"ך יש פירסינג בציפורן!! זה מוזר שיר השבוע של אטל: hello brooklyn שיר השבוע בכללי: her bright skies- little miss obvious להקת השבוע: simpel plan דיסק השבוע: simple plan- still not getting any ציטוטיישן: בשיעור מתמטיקה המורה שלי אמרה אם אתם עושים ככה וככה וככה (לא זוכרת מה היא אמרה) אז אתם מקבלים זירו (כאילו אפס) ואז חברה שלי אמרה : וואי חשבתי שהיא הולכת להגיד זין. ואני וחברה שלי התפקענו מצחוק וכמעט היינו על הרצפה יחד עם עוד שני ידידים שלי ששמעו אותה סרט השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות!! הוא היה ממש טוב תגלית השבוע: אין התחדשות השבוע: כלום התמכרות השבוע: מוזיקה מאכל השבוע: אוכל של אמא. אוכל אחד ספציפי של אמא משקה השבוע: אייס קפה אדם השבוע: חברה טובה שלי תמונת השבוע:

Adi641

New member
../images/Emo113.gif כל הכבוד על אזרחות!!

ועל זה שניצחתן במשחק
Simple Plan
שיהיה שבוע טוב

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כל הכבוד על הציונים ועל הניצחון! :) SP, אייס קפה, מוזיקה
הציטוט

Adi641

New member
../images/Emo113.gif סכמ"ש../images/Emo13.gif

השבוע במילה אחת: סביר...
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע: 67 בכלכלה, הפסדתי בהתערבות מפגרת עם ידיד שלי...
דבר מצחיק שקרה השבוע: שיעורי מתמטיקה, משמרת.
פאדיחת השבוע:אני אוכלת חטיף אנרגיה ואז קוראת את הרכיבים מאחורה וראיתי "חומר מתפייח" ואז שואלת את חברה שלי "מה זה חומר מתפייח??", ושתינו בוהות בזה ולא מבינות, עד שקלטתי שזה חומר מתפיח...
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע של אטל: Poison. התאהבתי בשיר הזה!
שיר השבוע בכללי: Leave Out All The Rest- Linkin Park What If- Simple Plan
להקת השבוע: Linkin Park
דיסק השבוע:
ציטוטיישן: כל הציטוטים שייכים לאותה ילדה(שלצורך העניין נקרא לה נ') , ואני נשבעת לכן שהיא הילדה הכי מפגרת שפגשתי בכל החיים! ~~בשיעור היסטוריה~~ המורה נתן איזה דף וגברת נ' מקריאה אותו, וזה הלך ככה: נ':" אנטיוכוס הטיל גזרות רבות על היהודים, נמנה כמה מהן...מה זה נמנה??" ואז כל הכיתה צועקת לה שנמנה זה נספור.. ~~כמה דקות אח"כ~~ נ' אומרת למורה: "יש קבוצה בפייסבוק שאומרת שמשהו ועוד משהו זה משהו משהו"
~~בשיעור מתמטיקה~~ נ':" הלוואי והייתי מורה למתמטיקה ואז הייתי יודעת הכל ולא הייתי צריכה ללמוד יותר מתמטיקה בחיים! ~~כמה דקות אח"כ~~ היינו צריכים לגלות אם משהו שנתון בשאלה הוא פסוק אמת או פסוק שקר ואז נ' אומרות: "אם זה פסוק שקר אז מה זה עוזר להם שהם עובדים עלינו?? "
סרט השבוע:לא ראיתי..
תגלית השבוע: אני אוכל לעשות רשיון בגיל 16.9!
התחדשות השבוע: מעיל עור, מחליק ומסלסל
התמכרות השבוע: לצחוק על הילדה מהציטוטים
מאכל השבוע: סושי!!!
אכלתי עם אח שלי והיה ממש טעים!!!
משקה השבוע: מיץ מנגו.
אדם השבוע: חברות
תמונת השבוע:
שהיה שבוע טוב לכולן!!

dafnashz

New member
לא נורא זה רק כלכלה......יהיו עוד מבחנים

הציטוטים XDD היא לא ממש חכמה לפי מה שהמורה שלי לחינוך תעבורתי אמר, החוק הזה יהיה מ2012 אבל אי אפשר לסמוך עליו מיץ מגו זה נשמע אלוהי

Adi641

New member
../images/Emo113.gif היא ממש לא חכמה!!

אני מקווה שהחוק יעבור לפני, אבל המורה שלי לתעבורה ממש, אבל ממש ממש מפגרת(!!!!) אז אי אפשר לדעת בוודאות...

dafnashz

New member
חחח

גם אם החוק יעבור לפני אז יש 6 חודשים מלווה במקום 3. ככה שזה בעצם אותו דבר

למעלה