בדה בינג ../images/Emo3.gif
השבוע במילה אחת: קקי דבר טוב שקרה השבוע: 82 בחקלאות!!!!!!! 98 במתמטיקה!!!! אני מאושרת!!! D: אה ולצאת עם חברות מהבצפר מוקדם זה כ"כ כיף :} דבר רע שקרה השבוע: ריבים למניהם עם ההורים... דבר שגרם לי לשרוט את עצמי בידיים ולדמם בקטנה... =/ תורנות חדר אוכל... דבר מצחיק שקרה השבוע: אמ... חברה שלי (שבאותו יום היה לה יומולדת) בטעות זרקה לחברה אחרת כדור לפרצוף
ירדתי על החברה שקיבלה את הכדור בפרצוף כל היום!!!
פאדיחת השבוע: מכירות את זה שאתן מנסות לגרום לכלב שלכן לרוץ? אז אני עשיתי את זה ופתאום נעצרתי וקלטתי מישהו ממש מולי. זה היה מטריד O_O דבר מוזר שקרה השבוע: ראה למעלה
אה ואמ... ילדה אחת שאני ממש שונאת התחילה להתחבב עליי
זה אסור!! זה חטא החטאים!!! שיר השבוע של אטל: סטלה
שיר השבוע בכללי: Three Days Grace - Running Away להקת השבוע: Framing Hanley דיסק השבוע: Framing Hanley - A Promise To Burn ציטוטיישן:
אוקי... ישלי ציטוט מלפני 3 שנים!
טוב... זה היה בערך חצי שנה אחרי שעברנו דירה
הורים: אנחנו צריכים ליסוע לת"א לחתום על כמה מסמכים.... ~כעבור שעה/שעתיים~
ארז(אחשלי): אוקי, ההורים הרגע התקשרו וישלהם מתנה מאוחרת לבתמצווה שלך...(שתבינו, זה היה ביוני. היה לי באוגוסט!
) תעצמי עיניים. ~בום טראח~ ישלי כלב על הברכיים
משום מה כל השבוע הזה זכרתי את הרגע שבו קיבלתי את צ'רלי
ועכשיו האידיוט המטומטם לא מפסיק לנבוח
כמה שעות אחרי הרצאה של אור ירוק בבצפר שלנו...
ריטה: שתבינו, אנחנו ממש חוטאות!
אני: נכון! אנחנו חוצות באלכסון, שומעות מוזיקה ולפעמים (תוקעת מבט ענק בחברה השלישית שלנו) מדברות בטלפון!! אנחנו נידרס מכל הצדדים ככה!
אחותי: צ'רלי ממש צריך חברה קטנה...
אני ואמא: נכון!
אבא: תוקע מבט מטריד באחותי... סרט השבוע: אומייגאד! לא ראיתי כלום
תגלית השבוע: זה מרגיש שונה כזה לשמוע אלבום כשהוא חתום... אה ואסור לראות דיוידי של להקה כלשהי עם אמא בחדר. היא תרד עליהם ברמות מטורפות!
התחדשות השבוע: פריימינג. חתום. אבל אני עדיין מנסה לקלוט חלק מהחתימות!
כאילו... אני כבר מצאתי את של כריס, ריאן וברנדון. אבל איפה של ניקסון ולוק!?!?!?!? התמכרות השבוע: קשקושים במחברות
מאכל השבוע: בולונזזזזזזזז משקה השבוע: קולה
אדם השבוע: המוסקטריות שלי
כןכן... אני ועוד 2 מהחברות שלי הפכנו ל3 מוסקטריות. שקט. תמונת השבוע: סתם צילום משעשע מהקליפ של איי דונט קייר של טרי דייס גרייס + אפוקליפטיקה