סכמ"ש!!

Adi641

New member
../images/Emo113.gifכן אבל אולי זה עדיף... כי אז יש

3 חודשים מלווה רגיל ו-3 רק ללילה אז זה לא נורא...

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

הפאדיחה והציטוטים
SP, סושי
לא נורא על ה67 תשפרי במבחנים הבאים :) תתחדשי על הדברים

TheOneNoa

New member
סכמ"ש עלוב

השבוע במילה אחת: מוזר דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 96 בלשון!!!! אני גאה בעצמי דבר רע שקרה השבוע: ריב עצום עם ההורים שלי דבר מצחיק שקרה השבוע: היה לי ולחברים שלי ויכוח איזו עיר יותר טובה לונדון או ניו יורק פאדיחת השבוע: המורה שלי הסכים עם חברים שלי שיש לי מוח של עז דבר מוזר שקרה השבוע: שיר השבוע של אטל: Lullabies שיר השבוע בכללי:whem i'm gone- 3 doors down להקת השבוע: ספיטפייר דיסק השבוע: לאבד שליטה ציטוטיישן: "שברת לי את הזין אידיוט!" אכן עברתי מקרה קשה סרט השבוע: ברונו (שירלי מקליין) תגלית השבוע: אני יכולה לכתוב מילה בערבית! התחדשות השבוע: המצלמה שלי חייה שוב אז היא כמו חדשה התמכרות השבוע: סוכריות מנטה -יש לי הרגלים של מעשנת \= - מאכל השבוע: אין משקה השבוע: תפוזים! אדם השבוע: אין אין תמונה כי המחשב שלי ידפק עם אני אנסה להעלות

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כל הכבוד על ה- 96 :)

אני השתתפתי בויכוח הזה על העיר היותר טוב
חחחח... סתם, שי ביקשה ממני לענות לה XD

purpleminnie

New member
מה התוצאות של הויכוח? ../images/Emo6.gif

תפוזים המצלמה קמה לתחייה מוח של עז חחח כל הכבוד על הלשון

TheOneNoa

New member
ניו יורק!!

שאלתי את כל הבצפר כמעט XD שאלתי את המנהלת של כל בצפר את המנהלת של הבית שלנו ואת השומר ומורות וכולם חשבו שהשתגעתי ><"

Adi641

New member
../images/Emo113.gifכל הכבוד על לשון!../images/Emo45.gif

ואל תדאגי לגבי הויכוח- תמיד משלימים בסוף!
שיהיה שבוע טוב

TheOneNoa

New member
סכמ"ש עלוב

השבוע במילה אחת: מוזר דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 96 בלשון!!!! אני גאה בעצמי דבר רע שקרה השבוע: ריב עצום עם ההורים שלי דבר מצחיק שקרה השבוע: היה לי ולחברים שלי ויכוח איזו עיר יותר טובה לונדון או ניו יורק פאדיחת השבוע: המורה שלי הסכים עם חברים שלי שיש לי מוח של עז דבר מוזר שקרה השבוע: שיר השבוע של אטל: Lullabies שיר השבוע בכללי:whem i'm gone- 3 doors down להקת השבוע: ספיטפייר דיסק השבוע: לאבד שליטה ציטוטיישן: "שברת לי את הזין אידיוט!" אכן עברתי מקרה קשה סרט השבוע: ברונו (שירלי מקליין) תגלית השבוע: אני יכולה לכתוב מילה בערבית! התחדשות השבוע: המצלמה שלי חייה שוב אז היא כמו חדשה התמכרות השבוע: סוכריות מנטה -יש לי הרגלים של מעשנת \= - מאכל השבוע: אין משקה השבוע: תפוזים! אדם השבוע: אין אין תמונה כי המחשב שלי ידפק אם אני אנסה להעלות

QueenCryBaby

New member
סכמש ראשון, התרגשות. ../images/Emo6.gif

השבוע במילה אחת: אאוץ'. דבר טוב שקרה השבוע: האמ. אני לא מתה. דבר רע שקרה השבוע: אני כמעט מתה.
בתי חולים ובדיוקת ומיונים כל השבוע ואיכס. דבר מצחיק שקרה השבוע: וול, כל השבוע ביליתי בבית ובבדיקות, אז לא משהו מיוחד. >< פאדיחת השבוע: גניקולוג דתי.
הרגשתי כמו כופרת חחח דבר מוזר שקרה השבוע: אני אצטרך ללכת שוב על גניקולוג דתי
שיר השבוע של אטל: אמ הקאבר לאמברלה.
שיר השבוע בכללי: רנדומליים של מיי כמיקל רומנס. להקת השבוע: מיי כמיקל רומנס
דיסק השבוע: טרי צ'ירס פור סוויט רבנג', מיי כמיקל. ציטוטיישן: ליצן רפואי ~ "או הנה אחת קשוחה. מה את עושה פה? את לא יודעת שאסור להפסיד לימודים ביא' יב'?" "אני בט' כפרה." "אה אז בסדר" והוא פשוט הלךXD סרט השבוע: ראיון עם ערפד
תגלית השבוע:טום קרוז שיחק בראיון עם ערפד ! התחדשות השבוע: המ אייפוד טאץ'
התמכרות השבוע: שינה
מאכל השבוע: שוקולד, כרגיל
משקה השבוע: נסטי
אדם השבוע: ג'ארד לטו, ג'רארד ווי.
תמונת השבוע:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif איזו תמונה מגניבה ../images/Emo99.gif

אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב ושכל בסדר

Adi641

New member
../images/Emo113.gifוואי התמונה מדהימה!!../images/Emo99.gif

למה היית בבית חולים כל השבוע? מקווה שתרגישי טוב
שיהיה המשך שבוע מצויין

QueenCryBaby

New member
בעיקרון עדיין לא יודעים מה יש לי ../images/Emo254.gif

אבל לא נורא, אני אחיה.

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

וווואו איזה תותח מי שהכין את הדלעות האדירות האלה!
חחחחח גניקולוג דתי זה קצת.. מטריד >< תתחדשי על האייפוד D:

בדה בינג ../images/Emo3.gif

השבוע במילה אחת: קקי דבר טוב שקרה השבוע: 82 בחקלאות!!!!!!! 98 במתמטיקה!!!! אני מאושרת!!! D: אה ולצאת עם חברות מהבצפר מוקדם זה כ"כ כיף :} דבר רע שקרה השבוע: ריבים למניהם עם ההורים... דבר שגרם לי לשרוט את עצמי בידיים ולדמם בקטנה... =/ תורנות חדר אוכל... דבר מצחיק שקרה השבוע: אמ... חברה שלי (שבאותו יום היה לה יומולדת) בטעות זרקה לחברה אחרת כדור לפרצוף
ירדתי על החברה שקיבלה את הכדור בפרצוף כל היום!!!
פאדיחת השבוע: מכירות את זה שאתן מנסות לגרום לכלב שלכן לרוץ? אז אני עשיתי את זה ופתאום נעצרתי וקלטתי מישהו ממש מולי. זה היה מטריד O_O דבר מוזר שקרה השבוע: ראה למעלה
אה ואמ... ילדה אחת שאני ממש שונאת התחילה להתחבב עליי
זה אסור!! זה חטא החטאים!!! שיר השבוע של אטל: סטלה
שיר השבוע בכללי: Three Days Grace - Running Away להקת השבוע: Framing Hanley דיסק השבוע: Framing Hanley - A Promise To Burn ציטוטיישן:
אוקי... ישלי ציטוט מלפני 3 שנים!
טוב... זה היה בערך חצי שנה אחרי שעברנו דירה הורים: אנחנו צריכים ליסוע לת"א לחתום על כמה מסמכים.... ~כעבור שעה/שעתיים~ ארז(אחשלי): אוקי, ההורים הרגע התקשרו וישלהם מתנה מאוחרת לבתמצווה שלך...(שתבינו, זה היה ביוני. היה לי באוגוסט!
) תעצמי עיניים. ~בום טראח~ ישלי כלב על הברכיים
משום מה כל השבוע הזה זכרתי את הרגע שבו קיבלתי את צ'רלי
ועכשיו האידיוט המטומטם לא מפסיק לנבוח
כמה שעות אחרי הרצאה של אור ירוק בבצפר שלנו... ריטה: שתבינו, אנחנו ממש חוטאות! אני: נכון! אנחנו חוצות באלכסון, שומעות מוזיקה ולפעמים (תוקעת מבט ענק בחברה השלישית שלנו) מדברות בטלפון!! אנחנו נידרס מכל הצדדים ככה!
אחותי: צ'רלי ממש צריך חברה קטנה... אני ואמא: נכון! אבא: תוקע מבט מטריד באחותי... סרט השבוע: אומייגאד! לא ראיתי כלום
תגלית השבוע: זה מרגיש שונה כזה לשמוע אלבום כשהוא חתום... אה ואסור לראות דיוידי של להקה כלשהי עם אמא בחדר. היא תרד עליהם ברמות מטורפות!
התחדשות השבוע: פריימינג. חתום. אבל אני עדיין מנסה לקלוט חלק מהחתימות!
כאילו... אני כבר מצאתי את של כריס, ריאן וברנדון. אבל איפה של ניקסון ולוק!?!?!?!? התמכרות השבוע: קשקושים במחברות
מאכל השבוע: בולונזזזזזזזז משקה השבוע: קולה
אדם השבוע: המוסקטריות שלי
כןכן... אני ועוד 2 מהחברות שלי הפכנו ל3 מוסקטריות. שקט. תמונת השבוע: סתם צילום משעשע מהקליפ של איי דונט קייר של טרי דייס גרייס + אפוקליפטיקה

למעלה