סכמ"ש!!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוט, הדבר המצחיק והפאדיחה ../images/Emo6.gif

כל הכבוד על הציונים
השירים

Adi641

New member
../images/Emo113.gifכל הכבוד על הציונים!../images/Emo45.gif

חח הדבר המצחיק הציטוטים והפאדיחה!!
שיהיה שבוע טוב!

dafnashz

New member
כל הכבוד על הציונים!!

הציטוטים הפאדיחה XDD אני כל כך מבינה אותך, גם לי זה קורה TDGן

AdiA12

New member
כל הכבוד על הציונים י'תותחית D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אל פשוט אל תשרטי את הידיים שלך!
זה ממש לא שווה את זה. חחחח הרגת אותי עם הפאדיחה והדבר המצחיק והמוזר
פריימינג, TDG, קשקושים במחברות, בולונז
תתחדשי על הדיסק, גם אני קיבלתי אותו
כבר פירשתי את כל החתימות! תראי את הDVD יש שם חלק שהם מסבירים במהירות של מי כל חתימה, צריך לעצור קצת את זה כדי להבין כי זה ממש מהיר >< אבל בזכות זה הבנתי של מי כל חתימה

AdiA12

New member
מסכמת שבוע מעולה D: קצת באיחור.. ../images/Emo209.gif|מצלמה

השבוע במילה אחת: כיף ! :)
דבר טוב שקרה השבוע: ~ קיבלתי את המשלוח עם הדיסק החתום הפליירים והפוסטרים של פריימינ' D: ~ סידרתי חלק יחסית גדול מהחדר ^~^ ~ סופסוף החלפתי עגיל בהליקס
~ יצאנו לחור בארץ (לא משנה איזה) והכרתי הרבה אנשים חדשים והיה ממש ממש כיף DDDDD:
דבר רע שקרה השבוע: - בטעות נזרקה המעטפה עם הפליירים והפוסטרים של פריימינג
- יש לי מורה זבל לתנ"ך
דבר מצחיק שקרה השבוע: ~ בשיעור קולנוע ראינו סרט והיה בו סצנת
והמורה עוד עושה כזה "קטע סקס בו הבחורה רוכבת על הגבר" ואז כשהיה פתאום קטע עם מישהי ששוכבת על המיטה ומעליה שמיכה ורואים שהיא עושה ~דברים~ לעצמה, אז הוא כזה "נדלג על הקטע הזה, אנחנו עדיין צנועים כאן בבצפר, לא?" חחחחח מורה אחד הסוטים
~ במערכת ביום שלישי יש לנו שעה 2 כימיה, שעה 6-7 מעבדות (חצי כיתה בביולוגיה וחצי בכימיה ופיסיקה), היה לנו שינוי מערכת שבמקום שעת מעבדה של כימיה, תהיה שעת כימיה לכל הכיתה. המורה רצתה ללכת הביתה אז היא אמרה לנו לבקש מהמנהלת שכבה וכאלה שיבטלו לנו את השיעור, כי לה לא היה כוח להעביר לנו שיעור XDD
פאדיחת השבוע: חיבקתי מישהו ובטעות דפקתי את הראש בסנטר שלו ><"
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע של אטל: Dear Maria, count me in אהעההעה בחוֹר שיצאתי אליו היו כמה שהכירו אותם! וגם התחילו פתאום לשיר שיר של nevershoutnever וכל זה כ"כ שימח אותי D:
שיר השבוע בכללי: Every Avenue - think of you later Boyce Avenue - every breath
להקת השבוע: Every Avenue , Framing Hanley
דיסק השבוע: A Promise To Burn של פריימינג D:
ציטוטיישן: ~ חברה שלי: "אני יפה היום.." אני: "את יפה תמיד, סתמי" חברה אחרת: "כן גם אני תמיד אומרת את זה! רק בלי היפה, רק ה'סתמי'"
~ ~תורן שכבה נכנס לכיתה~ ילדה בכיתה 1: "הרבה הבריזו" ילדה בכיתה 2: "אף אחד לא הבריז. כולם אצל האחות" ~ ידיד שלי: "נכון יש את הבאגטים הארוכים בקפיטריה? אז המוכר אמר לי 'יש לנו את הבאגטים הכי טובים! הנה בוא תמשש את הבאגט הזה'" חחחחחחחחחחחחחחח
סרט השבוע:
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע: אוכל *~*
מאכל השבוע:
משקה השבוע: אייס קפה
אדם השבוע: ידידים שלי וחברות ומלא אנשים שהכרתי D:
תמונת השבוע:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הדברים המצחיקים והציטוטים ../images/Emo6.gif

שמחה שנהנת :)

Adi641

New member
../images/Emo113.gifחח הציטוטים והדבר המצחיק!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שיהיה שבוע טוב

למעלה