סכמ"ש

PnutButterNinja

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo23.gif חחח D:

איזה גאון את עם מחבתות P:
על הלהקה , ושירי השבוע , על הציטוט , שוקו וג'ארד !!!! D: שבוע טוב !

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח חכי שתשמעי מה קורה לי עם סירים...

חח שבוע טוב גם לך!

טובטוב גמאני רוצה ../images/Emo6.gif

השבוע במילה אחת: כיפי
דבר טוב שקרה השבוע: צעקתי על ילדים ביסודי, הרצאה על חינוך מיני
, ועוד שאני לא זוכרת
דבר רע שקרה השבוע: לסלי נילסן נפטר, האסון בצפון, ילדים מהכיתה שלי עשו לי כאב ראש כמעט כל יום, האוזניות שלי סופית התפגרו
דבר מצחיק שקרה השבוע: ההרצאה על חינוך מיני!!!
פאדיחת השבוע: שבוע שקבב לא עשתה לעצמה פאדיחה לא קיים... אבל שבוע שקבב שכחה פאדיחה כלשהיא יכולה להיות
דבר מוזר שקרה השבוע: התחברתי קצת עם ילדה שאני קוראת לה אלפא... זה לא הגיוני!!!
שיר השבוע של אטל: וגאס
שיר השבוע בכללי: Tonight Alive - Wasting Away Tonight Alive - To Die For Motion City Soundtrack - Her Words Destroyed My Planet Three Days Grace - Running Away
להקת השבוע: Three Days Grace + KIGH + YM@6 + Framing Hanley
דיסק השבוע: KIGH - Dirt במיוחד כי הצלחתי לגרום לאבא שלי להקשיב לאלבום במלואו כשהוא הסיע אותי לבצפר (שזה נסיעה של חצישעה-שעה
)
ציטוטיישן:
ילדה מהכיתה שלי: "מעניין מה מי שכתב את התנ"ך עישן..." מורה להיסטוריה: "מעניין גם אם הוא יכול להביא לי קצת כדי שאני אוכל לסבול אותך". רציתי לרוץ ולחבק את המורה שלי באותו רגע
אותה ילדה רק הפעם היינו בפרוייקט: "באמריקה אני אוכל להצליח עם הקריירה שלי!" אני לחברה שלי(בשושו): "אבל היא יכולה להיות דוב בגן החיות גם בישראל
"
"את לא נרניינית אמיתית!!!!!"
סרט השבוע:
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע: כלום... אבל הזמנתי קפוצון מהוטופיק אנגליה!!! הוא אמור להישלח לדודים שלי והם באים לארץ בסוף החודש!
התמכרות השבוע: מוזיקה!!
מאכל השבוע: פרינגלס
משקה השבוע: מים
אדם השבוע: כנראה חברות שלי...
תמונת השבוע:

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח הציטוטים!../images/Emo6.gif

תתחדשי על הקפוצ'ון! חג שמח!!

dafnashz

New member
XDD הציטוט עם המורה שלך

TDG
תמיד כיף לצעוק על ילדים XP הוטופיק החנות המושלמת. תתחדשי ^^ שבוע טוב

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

Tonight Alive, TDG, KIGH, YMAS, FH
חחחחחחחחח הציטוטים והתמונה

PnutButterNinja

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo23.gif קובב D:

אוי אני גם עצובה מזה שלסלי נילסן נפטר , וכמובן מהשריפה
*חיפאית* חחח מהיום נקרא לך כאפה , האהא אלפא וכאפה
*אני בשוק כמה שזה הזוי ולא מצחיק XDD* אני לא נועדתי להצחיק אנשים !!!! .
על שיר השבוע של אטל , השאר אני לא מכירה אני אנסה לשמוע D: , על הלהקות והדיסק !!! D: חחחח אהבתי את הציטוטים (תתביישי שאת / חברה שלך לא נרנייניות אמיתיות ! ) P: אני דורשת תמונה של הקפוצון !!!!! הוטופיק אחת החנויות הכי אדירות ! D: פפפפפפרינגלס !

חחחח אוקי,

א. לעולם אל תשווי אותי לאלפא. זה מעליב
ב. שמעי את השירים בדחיפות במיוחד כי טרי דייס גרייס הם מושלמים. ג. http://www.hottopic.co.uk/p/185515/T+Shirt a> border=0 src=https://timg.co.il/f/Emo8.gif> ד. ושתביני... אשכרה הייתי עם דמעות בעיניים כששמעתי שהוא נפטר

PnutButterNinja

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo109.gif

א.סורי XD ב. מכירה את TDG !! . אוהבת מאוד D: ג.הקישור לא עובד .. ד.
שבוע נהדר ! D:

Katia112

New member
סיכום <:

השבוע במילה אחת: נחמד + - דבר טוב שקרה השבוע: אני וחברה איחרנו ורק לה רשמו איחור , השבוע עבר מהר , היום הורים עבר יחסית בסדר D: דבר רע שקרה השבוע: גיליתי שאני לא יכולה לבוא למפגש כי יש לי מד"א בחופש וזה מהבוקר עד הערב >: והשריפה הנוראית הזו!!! חיות אנשים ועצים
דבר מצחיק שקרה השבוע: בעיקרון השבוע הזה היה ממש מצחיק אבל לא זכור לי :S פאדיחת השבוע: מישהו נגע לחברה שלי בתחת והיא חשבה שזו אני והיא כולה כזה מתעצבנת עליו ומרביצה לו XDDD דבר מוזר שקרה השבוע: יום הורים , ישלי ציונים בסדר XD שיר השבוע של אטל: Weightless :D שיר השבוע בכללי: Speak Now - Taylor Swift
להקת השבוע: טיילור סוויפט <: דיסק השבוע: ספיק נואו של טיילור XD ציטוטיישן: לא זכור לי , אני סנילית רצח XD סרט השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות האעהאעהא
תגלית השבוע: ישלי מד"א 3 ימים רצוץ מבוקר ועד ערב!! אוף XD התחדשות השבוע: מקלדת , ספרים , וזהו נראלי XD התמכרות השבוע: לכתוב על שולחנות אטל ושירים שלהם XDDD מאכל השבוע: מרק עוף
משקה השבוע: קולהההה
אדם השבוע: החבר
תמונת השבוע: חחחחח זה רצח אותי XD

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח התמונה! ../images/Emo6.gif

שמחה שהיום הורים עבר טוב
חג שמח!

AdiA12

New member
חחחח ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

וואי פעם יצא שרשמו לי ולחברה שלי איחור, אבל כשרושמים איחור צריך להגיע גם ב7 וחצי ביום למחרת, אז ביום למחרת לא הגענו ב7 וחצי, והלכתי באותו יום באמצע, אז הסגנית מנהלת שכבה נכנסה לכיתה וחיפשה אותי ואותה, היא אמרה לה להגיע ב7 וחצי, ואז ביום למחרת כשכן באתי היא לא אמרה לי לבוא ב7 וחצי, פשוט שכחו מזה
וגם הייתה פעם אחת שאני וחברה אחרת הברזנו מאנגלית, זתומרת כל שנה שעברה הברזנו מאנגלית, אבל פעם אחת כשהברזנו (היא לא בודקת שמות! ואפילו לא זוכרת מי בכיתה שהיא מלמדת, היא זוכרת תלמידים אבל לא שהם אמורים להיות בשיעור.. מורה מפגרת) המורה רשמה שחברה שלי לא נמצאת ואותי לא רשמו XD לכתוב על שולחנות, מרק עוף
תתחדשי על הדברים :)

למעלה