סכמ"ש

PnutButterNinja

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo23.gif חחחח הפאדיחה XD

על שיר השבוע של אטל ! , לא שמעתי את האלבום החדש של טיילור סוויפט .. , חחח יחי אנשים סנילים !!!!! חחח איך היה הארי פוטר ? D: תתחדשי על המקלדת והספרים :) גגאד ההתמכרות שלך ממש ממכרת XDD אני עושה את זה מלא , אני מנסה לשדל אנשים משועממים בשיעור לשמוע אטל XD אני רושמת להם תשמעו שירים של אטל כמו דיר מריה וכאלה XD האהא אהבתי את התמונה D: קולה ...... *-* מרק עוף ...... *-* שבוע טוב !!!!!

StayAwake

New member
מסכמיישת

השבוע במילה אחת:ארוך
דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 92 בכימיה! קניות עם אמאD: לאבא היה יומולדת! וכ"ט בנובמבר חחחחח (לאבא שלי יש יומולדת בכ"ט בנובמבר אז...
)
דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי 50 במתמטיקה
אבל המורה אמר לי לא לוותר ולהישאר ב5. אני באמת מרחמת על כל מי שלא לומד עם המורה הזה...
דבר מצחיק שקרה השבוע:שיעורי מתמטיקה. אתמול בשיעור ספורט שיחקנו מחניים עם הבנים חחחח הם הפציצו אותנו וזה היה מפחיד! תפסתי לבן אחד שהפציץ אותי איזה שלוש פעמים ואז נשארתי לבד והפציצו לי את היד וזה היה ממשששש כואב!
פאדיחת השבוע:אמממ
דבר מוזר שקרה השבוע:השריפה..
שיר השבוע של אטל:לוסט אין סטריאו
שיר השבוע בכללי:מלא של מכר!
להקת השבוע:מיי כמיקל רומאנס! איזה שלמות*-*
דיסק השבוע:החדש של מכר
ציטוטיישן: ~אמא שלי קנתה לי פסק זמן עם כדורים~ אני:"יאאא איי לאב בולס!" ואז קלטתי מה אמרתי......
~אני וכרמל רואות את הקליפ החד של 30. תזכרו שטומו הרביץ לכרמל בהופעה שלהם~ אני:"אומייגאדדדדדד כרמל הוא התאמן עלייך בשביל הקליפ הזה!" ילדים במגמת ערבית למורה:"למה מחנה מוזיקה יוצא כל שנה ואנחנו לא יוצאים לגדנ"ע ערבית כל שנה?!" המורה:"טוב צודקים... אני אשים לך יותר סוכר בסופגניות בתור פיצוי!" ילד למורה:"חיים כתבת לי חיסור סתם ככה... מה אני יכול לעשות בנידון?" המורה:"להתאבד" חחחחחחח
סרט השבוע:אני אולי אראה היום בערב
תגלית השבוע:יש חרא אנשים בעולם
התחדשות השבוע: שני סריגים נעליים גרביים חחחח מכנסייםD:
התמכרות השבוע:מכר
מאכל השבוע:אני מפחדת לומר סופגניה
אכלתי 2 סופגניות השבוע
משקה השבוע: מיץ תפוחיםםםם
אדם השבוע:אין
תמונת השבוע:
אהוב ליבי הניצחי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif

כל הכבוד על ה- 92, ותתחדשי על הכל :) ואכן, באמת יש חרא אנשים בעולם

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח הציטוטים!../images/Emo6.gif

רק שתי סופגניות? אכלתי 3 השבוע, ו-3 נוספות לפני שבועיים! חוטאת שכמוני!
תתחדשי על כל הקניות, ושיהיה חג שמח!

purpleminnie

New member
מקנאה בך שהיית בהופעה שלהם ../images/Emo10.gif

מה זאת אומרת טומו הרביץ לה? פירוט בבקשה

dafnashz

New member
כל הכבוד על ה-92

הציטוטים XD תתחדשי על כל הדברים אה? מזתומרת הרביץ לה?.

AdiA12

New member
התמונה *~* ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

מי זה הסקסי הזה ולמה הוא מוכר לי?
כל הכבוד על ה92 :) חחחח הציטוטים
רגע מה? טומו הרביץ לכרמל?
תתחדשי על הבגדים D:

PnutButterNinja

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo23.gif חחחחחחחנה D:

חחחחח מזל טוב על ה-92 !!!! כל הכבוד D: חחח כ"ט בנובמבר , מה שמזכיר לי : עשו לנו הרצאה בבית ספר על כ"ט בנובמבר , והבנים בכיתה לא לקחו את זה ברצינות .. אז היו שם כמה דברים שקראו אותי , אני לא זוכרת ממש אבל הנה הניסיון שלי : איך שהוא ילד אחד בכל פעם שהמורה שאלה משו נתן שם של רוסי וזה הלך ככה : המורה : "מה קרה בכ"ט בנובמבר ?" ילד : "סשה בלה בלה בלה" (אני לא ממש זוכרת , אני עושה הקדמה למה שאני כן זוכרת וזה קשור בזה ...) המורה : "לא , תהיה רציני" הילד : "אז ולדימיר עשה את זה" ועכשיו מה שאני זוכרת , הייתי צריכה לספר על השיחה למעלה כדי שתבינו את מה שהצחיק אותי : דיברנו על חומה ומגדל : המורה : "איך הצליחו האנשים לבנות כזה דבר בלילה אחד ??" ילד: "ולדימיר עשה את זה" המורה : "מה אבל בן אדם אחד ? , בן אדם אחד לא יכול לבנות כזה דבר בלילה !" ילד : "אז סשה עזר לו" XDDD זה היה בערך ככה
אני מצטערת אם חפרתי וזה היה סתם מפגר ולא מצחיק
חח מכר !
הדבר המצחיק , ציטוטים , מאכל ומשקה D: שבוע נהדר !

StayAwake

New member
חחחחח הודי!../images/Emo23.gif

התגעגעתי אלייך!
והרגו אותי הבנים בכיתה שלך

purpleminnie

New member
וואי איך התפעקנו מצחוק אחרי זה ../images/Emo6.gif

דרך אגב זה קרעו, אני מתחילה להידבק מעפרי, מסוכן לדבר איתה חייבת אישפוז דחוף

AdiA12

New member
סכמ"ש של שבוע זוועתי ../images/Emo7.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

השבוע במילה אחת: חרא.
דבר טוב שקרה השבוע: ~ התחיל החופש ~ צ'אק מSP זוכר אותנו :)
דבר רע שקרה השבוע: ~ הצטננתי, ועוד בזמן שכל יום היה חשוב אז אי אפשר להבריז ואז בא חופש
~ ריבים וקראש מבאס ~ התחלתי לשים מדרסים וזה כואב לי בכפות רגליים ובשוקיים
~ חברה שלי נסעה לחו"ל ~ השריפה ~ יציאה ממש חרא אתמול ~ הפלאפון הדביל שלי עושה בעיות
דבר מצחיק שקרה השבוע: אמנם עצוב שזה קשור לשריפה אבל היה מישהו שדיבר על השריפה וקוראים לו.. ווג'י כיוף ! תחשבו על זה.. wedgie? וכיוף? XDDDDDDDD
פאדיחת השבוע: לא זוכרת
דבר מוזר שקרה השבוע: ~אני והקראש עומדים אחד ליד השני~ מישהו: "זה החבר שלך?" אני: "לא, סתם ידיד" ~אף אחד מהם לא שמע אותי~ המישהו: "זה חבר שלך?" הוא: "עדיין לא"
DDD: אבל זה לא אומר כלום S: היו יותר מדי צירופי מקרים (גם אלה שקשורים לשריפה וגם כמה אחרים קטנים) והרבה אירוניה בנושא השריפה
שיר השבוע של אטל: Remembering Sunday
שיר השבוע בכללי: ~ Trouble של NeveShoutNever כי למדתי השבוע לנגן את זה על גיטרה D: ~ The Final Episode של Asking Alexandria כי התחלתי לאהוב סקרימו בימים האחרונים *~* ~ Wasting Away של Tonight Alive
להקת השבוע: Asking Alexandria
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע: האוטוביוגרפיה של צ'ארלי צ'פלין
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע: עוד 2 עגילי ספירלה להליקס, 2 סטיקרים, סיכה של Asking Alexandria
התמכרות השבוע: עצבים ותה (שתיתי המון המון תה השבוע
)
מאכל השבוע: ממ שרימפס טמפורה?
משקה השבוע: תה
ומשקה חלב חם עם פרליני שוקולד *~*
אדם השבוע: ידיד שלי
תמונת השבוע:

purpleminnie

New member
תרגישי טוב ../images/Emo140.gif

מדרסים, פיכס אני שונאת את זה
Asking Alexandria
הציטוט
Remembering Sunday תתחדשי על כל הדברים מעניין מה עשו לווג'י בילדות, אני גם ראיתי אותו בטלוויזיה

AdiA12

New member
תודה ../images/Emo9.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

חחחחח אני פשוט נקרעתי כשראיתי שקורעים לו ווג'י, ואחרי זה גם ראיתי שהשם משפחה שלו כיוף ופשוט לא יכולתי להפסיק לצחוק

Adi641

New member
../images/Emo113.gifתרגישי טוב!!!../images/Emo24.gif

ואני מקווה שהשבוע הבא יעבור לך יותר טוב!!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תרגישי טוב ../images/Emo140.gif

הדבר המצחיק
Remembering Sunday
תתחדשי על הכל :)

למעלה