סקר הכרויות

עונה לעצמי../images/Emo3.gif

היתי בשרות לאומי ב"קרן אור" (מוסד לילדים עיורים עם פיגור) יום אחד ניגשה אלי אחותו של אישי שעבדה שם, ושאלה אותי אם אני מעונינת להכיר משהוא? אחרי קצת "חקירות" עניתי את ה"כן" הפעם הראשונה שנפגשנו היתה ביט אייר
כעבור חודש וחצי התארסנו (ביום שבו ירדו לכפר מימון)
התחתנו ביט כסלו (7 חודשים בדיוק מהפגישה הראשונה)
ומאז אנחנו חיים בעושר ואושר..

אלישע30

New member
אני ואישתי

התחלתי איתה. היא הייתה מוכרת בחנות בגדים, סתם ככה התחלנו לדבר.... ביקשתי טלפון, אח"כ יצאנו כמה פעמים, אח"כ היינו חברים. יצאנו שנתיים וחצי. וסגרנו עניין. זכיתי להכיר אותה באמת רק בחודש האחרון...

סקר מעולה ../images/Emo13.gif

היות שאני לא חפצה באאוטינג שלם, נעגל טיפה פינות ורק נספר שהכרנו ליד הבית כנסת/סניף בני עקיבא. הוא רצה לגלות מי זאת "בשורות טובות" {לא באמת, אבל לא אחשוף את שמי
} הקשר הלך והתפתח לאט-לאט-לאט... בתיכון הוא היה החברה הכי טובה שלי
בסוכות תשס"א החלטנו על הכיוון- הקמת בית בישראל. בתמוז תשס"ב היה ה"וורט", בליל ט"ו בחשוון תשס"ג התחתנו. {ולמי שתוהה למה כ"כ הרבה זמן בין ההחלטה לחתונה?- ובכן, הוא חיכה שאסיים את הבגרויות
}

מיקי*

New member
מזל טוב ליום הנישואין ../images/Emo13.gif

ואנחנו הכרנו בשבת קמפוס שאני ארגנתי באוניברסיטה
והיא זאת שהתחילה איתי (על אף שהיא מכחישה, אבל כולם יודעים את האמת
...)

אנחנו הכרנו.. כמה מפתיע..

ב.. שידוך. גיסי שהיה אז חברי בישיבה הציע לי את אחותו, נפגשנו במשך חודשיים בערך, י``ב אלול תשנ``ד התארסנו, י``ג טבת תשנ``ה נישאנו בשעטו``מ.

אנחנו הכרנו..

דרך בת דודה שלו שלומדת איתי, היא אמרה שיש לה ``משהו בדיוק בשבילך`` בי``ב אדר היה ה``וורט`` ובכ``ט סיוון התחתנו...!

עונה...

כשאחותי הגדולה היתה בשידוכים אז אבא שלי היה מברר על מועמדים שונים מהישיבה של בעלי, אצל בעלי שהיה רווק יחסית "מבוגר" והכיר את כולם
. אחרי שהיא התארסה, התחילו להציע גם לי שידוכים, אני לקחתי את כל הענין די בצחוק- לא הייתי כ"כ בקטע... ואבא שלי יום אחד שוב התקשר לבעלי והפעם לברר אצלו על בחור שהוצע לי . אני במקרה הייתי בבית ואבא שלי- איך שהוא מוריד ת'שפופרת הוא מסתכל עלי ואומר: "בעצם אני חושב שהבחור הזה ממש מתאים לך"
אני צחקתי ואמרתי לו שיעזוב אותי לנפשי ומה הוא רוצה ממני? אבל אבא שלי לא הניח לענין ובסופו של דבר נפגשנו ו----אחרי בערך שבוע וחצי התארסנו. החתונה התקיימה 7 חדשים אח"כ כי אמא שלי רצתה מרחב נשימה בין החתונה של אחותי שהיתה באדר לבין חתונתינו שנקבעה לחדש סיון באותה שנה... וכל השאר--- הסטוריה...

למעלה