סקר הכרויות

כן, די מרגיז.

נסעתי לתומי ישר, ואוטובוס שהגיע ממול החליט לפנות שמאלה.... התוצאה הייתה שהתעוררתי אחרי 3.5 ימים בבית החולים. לקח עוד חודש עד שחזר לי חוש הטעם, ואז גם הבנתי שאין לי חוש ריח. ולמדתי מזה הרבה על המוח- יום אחד ראיתי אפרוח, והרחתי ריח של לול עופות (אבא שלי מגדל עופות). התלהבתי........................ בעצם, לא כל כך- האפרוח היה מפלסטיק.... לפחות זכיתי בתואר- "מחליף החיתולים המשפחתי" והמבין יבין...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהבנתי!

עם חוש הומור כמו שלך, באמת אפשר להתגבר על הכל! אשריך!

שרה1212

New member
איזה סיפורים מדהימים! אנחנו לעומת זאת ...

היינו בסוף י"ב אמא שלי הייתה בשבת בר מצווה ורארתה אותו חשבה שהוא נראה ממש טוב(לא שאני חושבת שלא) וסיפרה לי עליו... עוד חברים משותפים סיפרו לי עליו עד שהתערבתי עם חברה והתקשרתי אליו... הוא בכלל חשב שעובדים עליו בהתחלה שרוצים להכיר לו מישהי... יצאנו שנתיים וקצת ואז התארסנו (דרך אגב ביום שאמרתי לאמא שלי שאני מתחתנת היא כמעט העלפה-כאילו לא יצאתי איתו לפני כן שנתיים) התחתנו אחרי חצה שנה והיום אנחנו נשואים 3 שנים וכמה חודשים. ותמיד שלאמא שלי יש "בעיה" אנחנו תמיד מזכירים לה שהכול "באשמתה"...

השירשור יטוגלן

כל מי שלא סיפר עדיין- מוזמן
{גם לאחר ששירשור הועלה לטאג-ליינס ניתן להוסיף תגובות}

קרן2510

New member
גם אני עונה...../images/Emo141.gif

טוב...הסיפור שלנו קצת ארוך... אנחנו הכרנו דרך צ'ט סלולארי אחרי שהתכתבנו יומיים הוא ביקש את המס' שלי ואני שמאז ומתמיד התנגדתי להכרויות מהסוג הזה מיד רשמתי לו הרצאה ארוכה על זה ש"אני פה כדי להעביר את הזמן ולא ח"ו ליצור קשרים אישיים"...העניין הוא ששניה אחרי ששלחתי לו את ההודעה הזאת כנראה איבדתי את שפיותי ובלי לחשוב פעמיים רשמתי לו את המס' ללא כל הסבר הגיוני (עד היום אני לא יודעת למה עשיתי את זה)לקח לו כמה דק' להתאושש מההלם כמובן אבל אחריהם הגיעו 6 שעות של שיחה הכי מעניינת שהיתה לי בחיים-במיוחד עם אדם שאני בכלל לא מכירה.. אחרי שבועיים של שיחות אל תוך הלילה,נפגשנו! הוא לא עשה עלי רושם מיוחד (חיצונית) אבל כבר חודש, אחרי שהתחלנו לצאת הייתי מסתכלת בתדהמה על כל בחורה שהיתה עוברת לידו ולא נועצת עיניים. בקיצור אחרי שבועיים כבר הבנו שזה זה...אבל היתה לנו בעיה אני הייתי דתיה לאומית באמצע ש"ל והוא חרדי מבית מאוד חזק ומיוחס... בסופו של דבר אני רואה היום שאין דבר העומד בפני הרצון אחרי חצי שנה מהשיחה הראשונה התארסנו ושלושה חודשים מאז התחתנו. כיום אנחנו שנה וקצת אחרי,הקמנו בית חרדי (זה עלה לי בהרבה מאמצים...אבל אהבה מסתבר שבאמת מנצחת)חובקים תינוקת מדהימה וחיים באושר נדיר! תודה אלוקים!

למעלה