סקר כדי לעורר את הפורום

../images/Emo41.gif סקר כדי לעורר את הפורום ../images/Emo41.gif

בנות בוקר טוב להתעורר. צריך סקר חדש כדי להעיר פה את מצב העניניים. אז יושבת וחושבת חושבת חושבת על איזה סקר אדיוטי וחכם (כן ביחד). וחושבת חושבת וחושבת ולא יצא כלום. אז למי יש רעיון לסקר שיסחוף את הפורום? יאאלה להתעורר!!!!

משוש30

New member
../images/Emo41.gif בבקשה סקר "גנוב"

מהורים לתינוקות חלק א' - הכי מעפן - השם הכי מעפן: הגיל הכי מעפן: הצבע הכי מעפן: המתנה הכי מעפנה : המאכל הכי מעפן: הממתק הכי מעפן: החיה הכי מעפנה: המקצוע הכי מעפן: הקללה הכי מעפנה : החג הכי מעפן: הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: המשפט הכי מעפן: האיבר בגוף הכי מעפן: חלק ב - השלם את המשפטים - 1.ילדים זה כמו ..(לדוגמא - ילדים זה כמו סמים. עושים לך טוב אבל גם יכולים לדפוק לך את החיים) 2.אם אין אני לי- 3.אהבה היא כמו .. חלק ג' - אסוציאציות הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1. לילה- 2.בוקר- 3. אפרוח- 4. טוסיק- 5. וירוס- 6. שוקו- 7.חורף – 8. בטן –

../images/Emo13.gif איזה כייף

אני ראשונה: חלק א': השם הכי מעפן - סנאית וכ"ו. הגיל הכי מעפן - שלי? היה בערך 13, של הילדים? עופרי עכשיו בן 3. המתנה הכי מעפנה - אמא של יוד נתנה לנו 20 ש"ח שטלטל נולדה (מי מתחרה בזה?) המאכל הכי מאפן - אוכל סיני - אכל עם הרבה שמן. הממתק הכי מאפן - כל מה שקשור למרמלדה וטורטית. החיה הכי - נמלים - שונאת אותם יותר מכל חיה אחרת בעולם! המקצוע הכי מאפן - מורה בעיני (מכל הכיוונים). הקקלה הכי מאפנה - "אין לו כלום בראש" (קללה מרוקאית ידועה....) החג הכי מאפן - פסח/ראש השנה/יום כיפור. הבגד הכי נורא - מכנסיים זוועה - מגיעות עד הציצי ונגמרות קצת אחרי הברך. המשפט הכי מאפן - "מגיע לך" האיבר הכי - ברך - אין דבר יותר מכוער מזה בעיני! חלק ב': ילדים הם כמו נסיעה לארץ הלא נודע. אם אני לי - רק אני לי (וזה מניסיון...) אהבה היא כמו שנאה רק מהצד השני חלק ג': לילה - איזה כייף שקט "לילה לילה לי כל העיר עכשיו שלי..." בוקר - איכס! צריך לקום! אפרוח - "יש שיר "אפרוח מטוגן הלך לו אל הגן פתאום תפסו אותו ושחטו אותו" הייתה מסעדה כאן באזור שהיו מגישים אפשרוחים ממולאים וכל פעם שהיינו הולכים לשם היינו שרים את זה (לא נורמלים כבר אמרנו?) טוסיק - חולה עליהם! וירוס - קישתא! שוקו - חם חורף - איזה כייף קר! בטן - כאב.

משוש30

New member
חחחח הרגע קניתי אוכל סיני

ולגבי המתנה
אין מילים!! פשוט אין מילים!

בלינקה

New member
אני מתחרה במתנה!

מאבא של סבתא שלי קיבלתי לבת מצווה 43.80 ש"ח, שזה ימי חיי באגורות. וכן, קיבלתי אותם במטבעות של עשר אגורות. רק להשוואה, שנה וחצי לפני כן אחי קיבל ממנו לברית 1,000 ש"ח.

משוש30

New member
מה זה???../images/Emo12.gif אני פשוט בשוק

קשה להאמין שאנשים כאלה קיימים במציאות!

בלינקה

New member
חכי, זה עוד לא הכל...

הוא ביקש שנבוא אליו במיוחד, כדי שהוא יוכל לתת לי מתנה לבת מצווה. ונתן את הדבר המצחיק ההוא. ואז, ביום המסיבה, הוא השלים את הסכום לחמישים ש"ח. איש די מגעיל, מהרבה סיבות. ואנוכי. בטח בגלל זה הוא חי עד גיל 102

טיפוטף

New member
לי יש מתנות מעפנות:

1. אחות של גיסתי הביאה לנו לחתונה מגהץ (אפילו לא אדים) שנפל ממנו פתק: "שי לחג לעובדי קואופ" (הסבתא שלה עבדה בקואופ אז!) 2. עוד מישהו גילגל אלינו לחתונה סט מצעים ליחיד! 3. דודה של בעלי (שבאמת לא רבנו איתה אף פעם) לא באה לברית של הבן הגדול בגלל נסיעה לחו"ל אז היא שלחה לנו בדואר צ'ק ע"ס ח"י שקלים.

אמאאור

New member
סבא שלי מצד אמא היה אדם מאוד קשה

וביקורתי, כלפי עצמו וכלפי סביבתו. הוא היה נוהג לומר לי, שאני תלמידה לא מספיק טובה, כי הוצאתי "רק" 95 ולא 100, למשל. תמיד היה מחפש את 5 הנקודות החסרות (חצי הכוס הריקה, כבר אמרתי?) לבת המצווה שלי הוא קנה לי זכוכית מגדלת עם מכסה אדום, כדי שאוכל לקרוא את האותיות הקטנות באינציקלופדיה, ואז אולי אהיה תלמידה יותר טובה.

משוש30

New member
מותר להגיד משהו? זה ממש מעציב אותי

לא הסכומים או המתנות לכשעצמן אלא חוסר היחס חוסר האיכפתיות חוסר הפירגון וחוסר התשומת לב מאנשים שהם לכאורה אנשים קרובים. פשוט עצוב

משוש30

New member
ותשובות שלי:

השם הכי מעפן:זרובבל הגיל הכי מעפן:18 כי מתגייסים הצבע הכי מעפן: ורוד (איכס!!) המתנה הכי מעפנה :מחזיק מפתחות (לא קיבלתי אבל נשמע די מעפן) המאכל הכי מעפן:מלאבי הממתק הכי מעפן:במבליק החיה הכי מעפנה:ג'וק המקצוע הכי מעפן:בודק הכינים בבקו"ם או לחילופין פתולוג באבו כביר הקללה הכי מעפנה :גניחת החג הכי מעפן:פסח (בני ישראל מה לעזזאל חשבתם לעצמכם? מצות???) הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן:יש מלא המקום צר מלהכיל את כל הפריטים המשפט הכי מעפן:אמרתי לך האיבר בגוף הכי מעפן:שלפוחית בהריון חלק ב - השלם את המשפטים - 1.ילדים זה כמו משהו שלא ישן אף פעם (יש חיה כזאת?) 2.אם אין אני לי בעלי לי 3.אהבה היא כמו פיצה (סתם כי בא לי טוב?!) חלק ג' - אסוציאציות הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1. לילה- טוב 2.בוקר- אור 3. אפרוח-צהוב 4. טוסיק- מתוק 5. וירוס- רע 6. שוקו- חורף 7.חורף – מטרייה 8. בטן – סקסי

משוש30

New member
מה את חושבת? הולכים למקורות

הטובים ביותר! ברור שכשחיפשתי סקר חיפשתי סקר שלך

עמית@

New member
עונה רק על הראשון...

השם הכי מעפן: עשהאל/ירחמיאל/יקותיאל ושות'... הגיל הכי מעפן: 17 הצבע הכי מעפן: ורוד עתיק המתנה הכי מעפנה:בונבונירה עם ליקרים עתיקים בשוקולד שהוא כבר חבן ומתפורר מיושן (ראה: המתנות של סבתא שלי..) המאכל הכי מעפן: טונה הממתק הכי מעפן: מרשמלו החיה הכי מעפנה: אין כזו המקצוע הכי מעפן: משהו משרדי מדכא ואפרורי הקללה הכי מעפנה : מעפן
החג הכי מעפן: אוהבת את כולם הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: יש רבים (וטובים
) המשפט הכי מעפן: "ימים יגידו" האיבר בגוף הכי מעפן: הזרת של הרגל

שִירָה

New member
מרשמלו?! גם אני חשבתי כך

עד שאכלתי מרשמלו אמיתי במחנה נוער בארה"ב ב:200 לפנות בוקר: טובלים ענף עץ במרשמלו נוזלי, צולים באש כמה דקות, ומלקקים. יאמממממ. נסו והיווכחו!

lulyK

New member
נהנת מעודף זמן, אז>

השם הכי מעפן: בלי להעליב - כל המאונגלזים. הגיל הכי מעפן: בשבילי, 24 ההי די מזעזע. הצבע הכי מעפן: בבגדים, צהוב. המתנה הכי מעפנה: ליום ההולדתי ה-14 קבלתי מאחי צמד ארנבים. המאכל הכי מעפ: רגל קרושה. הממתק הכי מעפן: סוכרית תרנגול על מקל. החיה הכי מעפנה: המקצוע הכי מעפן: נותן ישורת בסלקום. הקללה הכי מעפנה : החג הכי מעפן: חג ההודיה. הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: שמלת סריג שנקנתה מראש בהנחה שיום אחד ארד 10 קילו ואגבה ב-5 ס"מ (וארכוש דירה בשדרת פארק). המשפט הכי מעפן: את יושבת? האיבר בגוף הכי מעפן: בגוף שלי? עין ימין. חלק ב - מוותרת על חלק ב', ברשותכן. חלק ג' - אסוציאציות הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1. לילה- טוב 2.בוקר- אור 3. אפרוח- צהוב 4. טוסיק- ורוד 5. וירוס- יעבור 6. שוקו- קרלו 7.חורף – אפור 8. בטן – ריבועים

שִירָה

New member
../images/Emo45.gif מסכימה בקשר לשמות-הכי-מעפנים

וגם בקשר למאכל-הכי-מעפן. בעלי מת על גלה (= רגל קרושה)

בתור פולנייה טהורה

טוב לא ממש רק רבע - אבל ברור לגמרי שהאופי פולני לחלוטין. תנו לי אוכל פולני והרבה ואני מאושרת. גפילטא פיש (אני עושה מצויין!!!) קרפאלך. קניידלך וכמובן גם רגל קרושה...

למעלה