סקר כדי לעורר את הפורום

רות י

New member
אנסה גם אני לענות:

חלק א' - הכי מעפן - השם הכי מעפן: יוחנן, בצלאל, שושנה, רותי הגיל הכי מעפן: 13-15 הצבע הכי מעפן: חרדל המתנה הכי מעפנה : כמעט כל המתנות שקיבלנו בחתונה. ממש בושה. הדחקתי את הנושא אז אין לי דוגמא לתת. המאכל הכי מעפן: חצילים באשר הם. הממתק הכי מעפן: תפוח מסוכר. החיה הכי מעפנה: עורב. המקצוע הכי מעפן: זבנית. קצב. הקללה הכי מעפנה : יא-וא-רא-די. החג הכי מעפן: יום כיפור. שונאת אותו. הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: אין. עשיתי סדר וזרקתי מה שלא רלוונטי. אבל היו לי מספר חצאיות מיני! המשפט הכי מעפן:בבית שבו יש אוכל, אף אחד עוד לא מת מרעב. האיבר בגוף הכי מעפן:ציצי. 2 בלוטות זיעה תפוחות ומוגדלות. שמפריעות לרוץ, לפזז, לרקוד ולקפוץ. חלק ג' - אסוציאציות 1. לילה- הנקה אינסופית. 2.בוקר- קפה. 3. אפרוח- טוויגי. 4. טוסיק-מתוק ורך. 5. וירוס-מסריח. 6. שוקו-מתוק מדי. 7.חורף – משעמם. 8. בטן – משתפלת.

../images/Emo6.gif הקללה הכי מאפן שלך

הייתה פעם מילה שנידבקתי אליה ולקח לי המון זמן להוציא אותה משימוש יום יומי. הזכרת לי נשכחות. אני יושבת כאן וצוחקת...

רות י

New member
אין קשר לדוסיות שלך, אולי

רק לעובדה שאת ירושלמית - ולכם יש ניב ירושלמי משלכם.

משוש30

New member
סליחה יא וארה די זו קללה ירושלמית

עתיקת יומין! מבקשת לא לסווג אותנו כפרובינציה נידחת!

זה עדין נחשב בוקר?

מצטרפת לסקר קצת באיחור- השם הכי מעפן: שמות לועזים -אמריקאים לילדים ישראלים בההה הגיל הכי מעפן: די ריחפתי בין 21- 22 עד שהחלטתי מה ללמוד ואיפה... הצבע הכי מעפן: אוף וייט-באז" המתנה הכי מעפנה : נשמה טובה שעבדה איתי הביאה לי לחתונה ספר בישול וסינר ... מיד מסרתי את הסינור לתרומה לויצו ואת הספר החלפתי ל"מדריך להישראלי להריון ולידה"...
המאכל הכי מעפן:המבורגר- כל הפאסט פודים למיניהם הממתק הכי מעפן:שוקולד עם מנטה -לא אוהבת החיה הכי מעפנה:אין לי ,אוהבת חיות המקצוע הכי מעפן:רופא שינים? הקללה הכי מעפנה :כל כאלב ביג"י יומו החג הכי מעפן: כריסמס -בלתי נסבל , מתחיל בספטמבר וממשיך עד ינואר כולל סנטות קלאוסים מפחידי ילדים בקניון וטירוף קניות נורא הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן:בגדים סקסים שקטנים עלי מלפני ההריון המשפט הכי מעפן:לך חפש מי ינענע אותך (??) האיבר בגוף הכי מעפן: טוסיק

cookie1

New member
החלטתי להשתתף גם (עוד החלטה הרת

גורל בחיי
) חלק א' - הכי מעפן - השם הכי מעפן: ליאל, שיראל, ליאם וכו' וכו' הגיל הכי מעפן: SWEET 16 הצבע הכי מעפן: ורוד פסטל המתנה הכי מעפנה : פעם קיבלתי סט איפור צעקניח ממחזר אלמוני - גיל 16 המאכל הכי מעפן: רגל קרושה / גפילטע פיש (מאכלים אפורים) הממתק הכי מעפן: סןכריה על מקל החיה הכי מעפנה: קפיברה המקצוע הכי מעפן: עבודה משרדית הקללה הכי מעפנה : החג הכי מעפן: הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: בטח פשוט זרקתי אותו המשפט הכי מעפן: מה את מבינה... האיבר בגוף הכי מעפן: לא איבר אלי, אבל שערות ברגלים חלק ב - השלם את המשפטים - 1.ילדים זה כמו ..(לדוגמא - ילדים זה כמו סמים. עושים לך טוב אבל גם יכולים לדפוק לך את החיים)
2.אם אין אני לי- מי לי
3.אהבה היא כמו ..
חלק ג' - אסוציאציות הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1. לילה- כוכבים 2.בוקר- אור 3. אפרוח-צהוב 4. טוסיק- מתוק 5. וירוס- מחשב 6. שוקו- חם 7.חורף – שמיכה 8. בטן – חשופה

lulyK

New member
הקישור לא נפתח לי,

אבל הצלחתן להעביר את הלוק אנד פיל של הדבר עצמו....

משוש30

New member
קפיברות מזכירות לי את ברזיל

והפנטאנל שם ראיתי אותן פעם ראשונה...דווקא חביבות בעיני אם כי על טעם ועל ריח...

עמית@

New member
אני מתה על קפיברות!!

כל פעם שאנחנו רואים אחת בטלויזיה (ציפים נאמנים של ערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק) אז תמר צועקת "הנה כבשה"...

g a n i

New member
אני../images/Emo6.gifכבר 5 דק'-חובבת טבע אמיתית../images/Emo8.gif

dorlim

New member
ואני גם כן חלקי

הגיל הכי מעפן:טיפשעשרה הצבע הכי מעפן: ורוד פסיכודלי המתנה הכי מעפנה : המתנה של אמא של עופרי וטלטל לוקחת ובגדול המאכל הכי מעפן: יש המון.... רגל קרושה, מרק שעועית, מנגו, פאפיה ועוד... הממתק הכי מעפן: מרציפן (מי חשב על זה בתור ממתק???? זה מר ומגעיל) החיה הכי מעפנה: חולדה. אני שונאת אותן ואיכשהו הן רודפות אותי המקצוע הכי מעפן: מדביק בולים בדואר הקללה הכי מעפנה : ?? החג הכי מעפן: יום כיפור - זה חג זה???? הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: גם לי וגם לו יש חולצה מימי התיכון מרופטת ומצ'וקמקת שאסור אבל אסור לזרוק המשפט הכי מעפן: הערתי אותך? האיבר בגוף הכי מעפן: תחת/טוסיק - איך נתנו לו כאלו שמות חמודים ???

הגרי3

New member
אני עונה

השם הכי מעפן: רקפת הגיל הכי מעפן: 28 הצבע הכי מעפן: ירוק רעל המתנה הכי מעפנה : כל מה שלא בא עם פתק החלפה המאכל הכי מעפן: כל דבר שמכיל עגבניות מבושלות ולא מקולפות הממתק הכי מעפן: טופי החיה הכי מעפנה: נחש המקצוע הכי מעפן: פקיד במס הכנסה הקללה הכי מעפנה : אימבציל החג הכי מעפן: אוהבת חגים הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: מכנסי בחום מבריק שלא לבשתי מעולם המשפט הכי מעפן: "שנים שלא דיברנו" האיבר בגוף הכי מעפן: החזה שלי אחרי הלידה ושנתיים הנקה חלק ג' - אסוציאציות 1. לילה-לבן 2.בוקר- טוב 3. אפרוח- צהוב 4. טוסיק- אדום 5. וירוס- במחשב 6. שוקו- קר 7.חורף – סקי 8. בטן – צירים

למעלה